fortschritt ZT 303

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
honza461

Re: fortschritt ZT 303

#2716 Nový příspěvek od honza461 »

wejretz píše:Fotky mého ZT :) http://wejretz.rajce.idnes.cz/ZT_303
Pěkný to máš ale ta pakárna,taky jsem to dělal a ted ho budu asi prodávat.Je mi k ničemu ,je velkej.A koupím Zetora .Zítra se jedu na něj pokoukat.

Misony

#2717 Nový příspěvek od Misony »

Sem z jižnich čech,topeni eště nedávno fungovalo ale pak začal tect radiator tak je zatim odpojene ale mam v planu zabudovat neco lepsiho tohle netopilo nijak zvlášt. Ty zadni kola chci dát taky větší ty z516 se mi líbí moc ale zatim se mi nepodařilo sehnat nějaký za rozumný peníz.ZT mám 5 let koupil sem ho od soukromníka za 30tis.s papírama on ho měl 10 let a před tim že jezdilo někde na pile tak ani převodovka moc neknučí ale motor už byl pěkně vyšeptanej měl vykuchanej termostat tak to jezdilo pořád na studenej motor ale ten sem koupil z ify od kámoše za 3tis.a to byla agrovka fekál a moc toho nenajezdila takže motor výbornej.
Tady eště fotka jinou zatim nemám momentálně sem mimo domov. http://s10.postimg.cc/phvtsrpx3/Fotografie0006.jpg
to wejretz: Moc pěkná práce taky mám něco podobnýho v plánu zatim jen ladim plechy proto mi tam nějaký chybí.

to Poulm: nedávno si tu psal ze sem daváš fotky rovnou z mobilu moh bys prosim tě popsat jak to děláš?
Já to zkoušel a nějak mi to nejde :) Díky.

poulm

#2718 Nový příspěvek od poulm »

Fotky z foťáku nebo kamery nebo něčeho podobného jsou moc velké a musejí se v nějakém programu zmenšovat a upravovat, aby to sem šlo vložit, tady je tuším limit 200kB na jeden obrázek, kdežto obrázky z mobilu jsou velké tak akorát, že je nemusím upravovat, jenom je stáhnu kabelem do počítače a pak rovnou do příspěvku na forum.
Bohužel to jsem měl nějakou Nokii a ta mi teď klekla, protože byla plná kovových pilin a bordelu jak jsem ji furt nosil v montérkách, tak jsem si teď koupil prachotěsný pracovní dřevorubecký mobil a ten zase dělá fotky příliš malinké, což mně štve, mám tady kousek zpátky tři fotky s ZT303 s pneusejem a jsou moc malé, když je zvětším, tak jsou zase rozmazané a je to ještě horší, no takže je to takový neustálý boj s tou spropadenou technikou :-/ :-/ :-/

Jinak samozřejmě pro někoho je ZTéčko příliš velký traktor, já jsem si už na něho zvykl, takže mi to nepřijde problém ani v těsných prostorech či couvání s vlečkou a jsem s ním spokojený, protože ho používám i do dopravy místo náklaďáku, kde třeba s 10ti tunama jedu bez problému 30-40km/h což s takovou 69kou nemá smysl se o něco podobného pokoušet a obecně UŘ1ky jsou vhodné akorát na záhonky a záhumenky, i-když leckdo s tím dělá i větší hektary. Kdysi jsem taky s 69kou a dvouradličákem orával 15ha, ale to byly galeje, člověk se v tom natřásal od rána do večera, motor kňučel a byly udělány tak dva hektárky, na tohle už nemám ani zdraví, ani věk a ani čas, teď bych klidně šáhl i po traktoru přes 200k.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí

wejretz

#2719 Nový příspěvek od wejretz »

Na práci kolem baráku je pro mě taky zbytečně moc velkej ale na poli je zas ta velikost výhoda. 8)
Fortschritt E 514,ZT 303,300,Lamborghini Spark 150 Cshift,Lamborghini R6.120,Same Silver 95,Zetor 6245,5718,3011, IFA W50LA jeřáb

poulm

#2720 Nový příspěvek od poulm »

Je to tak jak říkáš,záleží na úhlu pohledu, já se už na to dívám z druhé strany, na poli tak tak a doma mi ten dvoukolák s listím taky zvládne. :) 8)

Misony

#2721 Nový příspěvek od Misony »

Souhlasim je to jen o zvyku a o tom co človek chce. Já pole nemám a taky mi plně vyhovuje odvezu s nim to co s každym motýlem a když pak někde potřebuju zabrat nemusim za nikym chodit naopak choděj za mnou takže se uplatní.
Ale jak už tu bylo řečeno někomu vyhovuje to jinému ono.
Pro mě je to srdcovka táta s nim kdysi jezdil v jzd a byl to 1 traktor co sem řídil a dá se říct že sem v něm vyrost,dokonce to ZT eště jezdi a jen kousek od nás ale je v tragickym stavu ale rád bych ho zachránil pokud to pujde.

pete

#2722 Nový příspěvek od pete »

poulm píše:Fotky z foťáku nebo kamery nebo něčeho podobného jsou moc velké a musejí se v nějakém programu zmenšovat a upravovat, aby to sem šlo vložit, tady je tuším limit 200kB na jeden obrázek, kdežto obrázky z mobilu jsou velké tak akorát, že je nemusím upravovat, jenom je stáhnu kabelem do počítače a pak rovnou do příspěvku na forum.
Bohužel to jsem měl nějakou Nokii a ta mi teď klekla, protože byla plná kovových pilin a bordelu jak jsem ji furt nosil v montérkách, tak jsem si teď koupil prachotěsný pracovní dřevorubecký mobil a ten zase dělá fotky příliš malinké, což mně štve, mám tady kousek zpátky tři fotky s ZT303 s pneusejem a jsou moc malé, když je zvětším, tak jsou zase rozmazané a je to ještě horší, no takže je to takový neustálý boj s tou spropadenou technikou :-/ :-/ :-/

Jinak samozřejmě pro někoho je ZTéčko příliš velký traktor, já jsem si už na něho zvykl, takže mi to nepřijde problém ani v těsných prostorech či couvání s vlečkou a jsem s ním spokojený, protože ho používám i do dopravy místo náklaďáku, kde třeba s 10ti tunama jedu bez problému 30-40km/h což s takovou 69kou nemá smysl se o něco podobného pokoušet a obecně UŘ1ky jsou vhodné akorát na záhonky a záhumenky, i-když leckdo s tím dělá i větší hektary. Kdysi jsem taky s 69kou a dvouradličákem orával 15ha, ale to byly galeje, člověk se v tom natřásal od rána do večera, motor kňučel a byly udělány tak dva hektárky, na tohle už nemám ani zdraví, ani věk a ani čas, teď bych klidně šáhl i po traktoru přes 200k.
Máš pravdu s jídlem roste chut :friends: stačí si zvyknout

poulm

#2723 Nový příspěvek od poulm »

Tak už mám toho KONa doma:

Obrázek

Obrázek

pete

#2724 Nový příspěvek od pete »

to je teda šířka se mě zdá že je to víc jak 6metru?At slouží k plné spokojenosti majitele 8) 8) Budeš s nim dělat ješte na podzim nebo až na jaře?

poulm

#2725 Nový příspěvek od poulm »

Zdá se ti to dobře,je to 8mi metr,jinak nevím jestli ho ještě letos použiji,většina je už zasetá,ale koupil jsem ho proto,že jsem to neměl moc daleko a cena byla optimální:

Obrázek

Obrázek

frturek1

#2726 Nový příspěvek od frturek1 »

k takovimu kombinatoru mam treti bod, nevim jiste ale asi to bylo ke skodovce je hodne masivni a na 7745 je tzrosku velikej :D

malotraktorpetr

#2727 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

kurna pouml to delas nove krnovske statky taka technika . 8) :D ja ti prijedu s tricitkou na pomoc :D

CBS

#2728 Nový příspěvek od CBS »

Parádička, je to oveľa spratnejšie ako ten nesený 8m kombinátor, ten je skoro dvojnásobne dlhší. 8)

Misony

#2729 Nový příspěvek od Misony »

To je řádnej záběr 8) a jak to jde v brázdě? Já mám zkušenost jen s kombinátorem s radličkama na perech a to se 6metrovym měla 16045 co dělat. Ale tohle asi nebude mít takovej odpor?

jojof

#2730 Nový příspěvek od jojof »

[quote="malotraktorpetr"]kurna pouml to delas nove krnovske statky taka technika . 8) :D ja ti prijedu s tricitkou na pomoc

s 3011 mu mozes tak akurat vozit svacinu :smich:

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“