fortschritt ZT 303
Moderátor: DYK
-
Re: fortschritt ZT 303
V ČR se tyto traktory prodávají obtížně a už vůbec ne za tu cenu.
Sem tam si někdo koupí staru 303ku na dojetí do lesa atp.,protože je levná,jinak ne.
Zajímavý by mohl být i důvod prodeje te 323ky,jelikož to vypadá čerstvě cáknuté barvou včetně toho Kirovce,takže se může jednat i o překupníka, který zkouší kolik z toho půjde vyrazit za ranec.
Sem tam si někdo koupí staru 303ku na dojetí do lesa atp.,protože je levná,jinak ne.
Zajímavý by mohl být i důvod prodeje te 323ky,jelikož to vypadá čerstvě cáknuté barvou včetně toho Kirovce,takže se může jednat i o překupníka, který zkouší kolik z toho půjde vyrazit za ranec.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Ahojte, tak po tomto tu niekto pátral
Zde je na jeden inzerát: http://stroje.bazos.cz/inzerat/18349416 ... STOHAR.php
Můj RS-09 GT 124: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 69&t=40333
Hospodářství: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 91&t=55612
Hospodářství: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 91&t=55612
ako sa do toho lezie? ten rám vyzerá byť dosť blízko pri dverách
-
Nejspíš se tam bude lozit zadem,škoda že tam není také fotka ze zadu,asi tam bude vyřízlá trubka a krycí plech.
Ja som takto upravené ZT videl aj na živo, len už nemalo ramená dopredu, do kabíny sa liezlo normálne cez dvere, no nič pre asimertických vodičov, v zadu to malo namiesto hydraulických ramien rám na závažia.
Ahoj,koupil jsem si ZT 303 ale papíry budu mít na 300.jde to s někým vyměnit nebo se dají sehnat?Traktor sice jede ale práce na něm bude dost.koupil jsem si ho jen tak.moc se mi vždycky líbil.Skoro všechno jsem to tu pročetl a čeká mě toho dost.Mějte se a díky za drahé informace.Honza.
-
Ty papíry bych moc nehrotil,záleží kam s tím budeš jezdit a co s tím budeš dělat.Na kapotu si nastříkej ZT300,ať to policajty moc nedráždí,stejně v malém TP není psaný pohon přední nápravy,dále to pojisti ,dodělej nějakou STK u někoho kdo není moc úzkoprsý a máš klid.Samozřejmě se najde mnoho odpůrců,kteří ti budou tvrdit že je to přinejmenším o kriminál a kdesi a cosi,ale realita je trochu jiná,záleží na tobě jaká rizika jsi schopný strávit.
Občas se na netu objeví papíry na 303ku na prodej od někoho,kdo likviduje traktor,tak si výhledově pohlídej bazoš a třeba časem koupíš za pár peněz ty co potřebuješ.
Jinak gratuluji ke koupi dalšího zachráněného exempláře,který ještě neskončil ve šrotě a kdyžtak udělej pár fotek.
Občas se na netu objeví papíry na 303ku na prodej od někoho,kdo likviduje traktor,tak si výhledově pohlídej bazoš a třeba časem koupíš za pár peněz ty co potřebuješ.
Jinak gratuluji ke koupi dalšího zachráněného exempláře,který ještě neskončil ve šrotě a kdyžtak udělej pár fotek.
Ak máš štítok na ráme v ľavo pri prednej náprave, radšej si ho odlož do archívu a dobre vyznač výrobné číslo. Ak preženieš cez STK, nemá nárok nikto na výhrady, hlavne ak ešte máte malé techničáky.
Ahoj,fotky dám až bude mít na mě dcera čas,nejsem zas takovej kámoš s PC .Jinak moc dík.http://zapadnipobrezi.websnadno.cz/
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=46853 - náš stroj mickey :)
Príroda nie je chrám, ale dielňa a človek je v nej robotníkom.
Príroda nie je chrám, ale dielňa a človek je v nej robotníkom.
-
Už měl někdo z vás někdy problém s policajty kvůli vyšší rychlostí,které ZTéčka zvládnou okolo 40km/h, ve vstahu k TP resp. vyhlášce? Bohužel nejen já mám v TP napsanou rychlost 25km/h a běžně na rovinkách svištím 40 a ne vždy se to může líbit našim chráničům a čím dál častěji číhá nějaký radarovič za keřem.Na okrskách mně to netrápí,ale často jezdím po jedničkách a může vzniknout problém.Zatím jsem vždy narazil jenom na uniformované pány,kteří mne zastavili jen proto,aby se podívali co je to za zajímavý stroj.Jinak mám všechno v cajku,světla,pojistky,STKáčka atd.,bez toho už si netroufnu jezdit.Tak se jen tak ptám na vaše zážitky.
Tak jelikož je 40 km/h schválená rychlost pro traktory v ČR, tak si myslím, že i kdyby tě změřili, tak jim to nepříjde divné (pochybuju, že ví kolik který traktor jede)... Ty máš na traktoru nalepenou samolepku s maximální rychlostí 25 km/h?poulm píše:Už měl někdo z vás někdy problém s policajty kvůli vyšší rychlostí,které ZTéčka zvládnou okolo 40km/h, ve vstahu k TP resp. vyhlášce? Bohužel nejen já mám v TP napsanou rychlost 25km/h a běžně na rovinkách svištím 40 a ne vždy se to může líbit našim chráničům a čím dál častěji číhá nějaký radarovič za keřem.Na okrskách mně to netrápí,ale často jezdím po jedničkách a může vzniknout problém.Zatím jsem vždy narazil jenom na uniformované pány,kteří mne zastavili jen proto,aby se podívali co je to za zajímavý stroj.Jinak mám všechno v cajku,světla,pojistky,STKáčka atd.,bez toho už si netroufnu jezdit.Tak se jen tak ptám na vaše zážitky.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Ono nezáleží na tom,co je napsané na vlečce nebo traktoru,ale co je napsané v TP.
Já mám v malém TP od ZTéčka napsané 25km/h a v TP od vlečky taky,pokud by mne změřili a následně zastavili,tak by mne docela zajímalo,podle čeho,resp. jakých tabulek nebo nařízení by mne vlastně chtěli pokutovat.Nikde jsem nenašel výše pokuty a počty bodů za překročení maximální "konstrukční" rychlosti vozidla. Vidím v tom velký rozdíl oproti překročení maximální povolené rychlosti pro danou komunikaci nebo části obce.Nákladní auta třeba mohou jezdit max.80km/h bez ohledu na to,jaká je jejich maximální konstrukční rychlost. Můj traktor spadá do kategorie traktorů s maximální rychlostí do 40km/h,ikdyž jeho max.konstrukční dle TP je 25km/h.Dopravní předpisy jsem tedy neporušil,tak co jsem vlastně porušil?
Vím,že je ve vyhlášce psané,že se nesmí překročit povolená rychlost taženého vozidla,pokud ji překročím,tak jaká je tedy pokuta? Ale nikde není psané,že nesmím překročit konstrukční rychlost samotného tažného vozidla,svým způsobem to totiž není možné,protože je daná výrobcem,bohužel u ZTéček se tak stalo,tak co s tím tedy?ZTéčko přece nemá ani tachometr,tak jak to mám vlastně zjistit kolik jedu?
Já mám v malém TP od ZTéčka napsané 25km/h a v TP od vlečky taky,pokud by mne změřili a následně zastavili,tak by mne docela zajímalo,podle čeho,resp. jakých tabulek nebo nařízení by mne vlastně chtěli pokutovat.Nikde jsem nenašel výše pokuty a počty bodů za překročení maximální "konstrukční" rychlosti vozidla. Vidím v tom velký rozdíl oproti překročení maximální povolené rychlosti pro danou komunikaci nebo části obce.Nákladní auta třeba mohou jezdit max.80km/h bez ohledu na to,jaká je jejich maximální konstrukční rychlost. Můj traktor spadá do kategorie traktorů s maximální rychlostí do 40km/h,ikdyž jeho max.konstrukční dle TP je 25km/h.Dopravní předpisy jsem tedy neporušil,tak co jsem vlastně porušil?
Vím,že je ve vyhlášce psané,že se nesmí překročit povolená rychlost taženého vozidla,pokud ji překročím,tak jaká je tedy pokuta? Ale nikde není psané,že nesmím překročit konstrukční rychlost samotného tažného vozidla,svým způsobem to totiž není možné,protože je daná výrobcem,bohužel u ZTéček se tak stalo,tak co s tím tedy?ZTéčko přece nemá ani tachometr,tak jak to mám vlastně zjistit kolik jedu?