jj byla ta trava stejna ve vsech radcich ale nekde byly velke drny a tam bych musel projet vickrat a jestli by to maly holland utahl netusim ma to zaber 180 cm a soused taha za solarisem 160tky ale ani zdaleka je nedostane do zeme jak ja tyto dotizene, tak nevim co by delaly s malym hollandem ale spis si myslim ze bych je musel porad prizvedavat a to by byla prace na prd ta 95tka to utahne bezproblemu zavalene az po hridele
Koukám na ty roxory, to jsou osmičky, že? Jaký luxus !
Jinak já jsem přešel na tři dvojdrátí i pro méně bujné odrůdy. Zelené práce se pak dělají lépe a může se začít dřív. Zato ale nemám ten vrchnější napínací drát. Jde to i bez něj přestože děláme dva kmínky, dva tažně
Roxory jsou 6tky. Ten druhy vodici drat jsem na vsechny vinohrady dotahoval minuly rok aby mohl vazat na oblouky,nelamou se pri tom tazne. A k tomu tretimu dvojdrati mam v planu zakoupit ten zastrkavaci stroj,takze by tam bylo zbytecne.
Byt tebou tak to ovládání vymyslim nějak jinak ať ten rozvadec nemáš v kabině nebo jej alespoň zakrytuj kdyby ti praskla hadice ať tě neopari ten vřelý hydraulicky olej
tak aby to nevypadalo ze nic nedelam tak hodim par fotek
vytahnul jsem z kopriv asi po deseti letech kultivator s perovyma slupicema protoze jako jedniny mel cepy do 20mm a tudiz jedine ktere dokazu zaprahnout za maleho hollanda (zbytek musim cepy popredelavat) a delalo to kupodivu peknou praci a docela i na hluboko dal sem predelal seci masinu do tretiho bodu na to toceni ob radek byla jako tazena dost nekomfortni a toceni bylo zdlouhave
dneska prselo a tak jsme meli jeste cas poprve nahodit oboustrannou vykyvnou sekci