Modra beruska :-)
Moderátor: DYK
Re: Modra beruska :-)
jak tezkej vlek do toho muzes hodit?
nevšim sem si kde porovnáváme TL a T ,to tady nikdo nedělá to ani nejde ,jenom říkám jak to chodí u nás ,právě že jsou Johndeerama spokojenější ,pokud můžu povnat tak jenom s vlastní zkušenosti (ne co jedna paní povídala)s čím sem jezdil tak to byl JD 6320 s 15t v zádech a NH TL 100 s 11t v zádech a praktická spotřeba vyšla u johndeera o 2l na motohodinu nižší ,taky je pravda že s JD se musí umět jezdit a využívat jeho potenciál ,jinak proti NH nic nemám i když jezdím s johndeeremT7000 píše:Neporovnavajte TL a nove T cko, TL ma mechanicke cerpadlo, T ma elektronicky riadeny manazment motora, rekuperaciu spalin a predpokladam, ze ked ma 19/6 rychlosti tak ta 19 je EKO, to znamena, ze motor si sam ubere otacky na cca 1750, tym padom sa vam pri doprave po ceste rapidne znizi spotreba. Pri nabehnuti do tohoto rezimu vam v kabine zostane uplne ticho, je to maximalny komfort. JD ma spotrebu urcite vyssiu, rozpraval som z chlapmi z druzstva, Do orby a sejby zacali davat NH koli spotrebe. T cka su maximalne spolahlive traktory aj co sa tyka udrzby mate tam 600 MTH intervaly vymeny v motore, 1200 v prevodovke a koncakoch.
- octaviaman 1
Je to LUXUSNÍ kousek !
Byl jsi s ním taky stávkovat za prává chudých zemědělců ?!?
Jo taky ses mi chudej vzpomněl když jsem slyšel že na vysočině stávkují zemědělci traktoramaoctaviaman 1 píše:Je to LUXUSNÍ kousek !
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Krasny traktor. Mohol by si dat viacej fotiek a hlavne interier ako to tam vyzera??
- zdenek
a pak že chudej farmář.....
on zapomněl dát to chudej do uvozovek........zdenek píše:a pak že chudej farmář.....
- Chudej farmar
Hosi jen si delejte srandicky
vic fotek nemam interier vypada defakto takto mimo toho barevneho monitoru co je v pravo nahore
jede to 44,5 vic ani tuk je to omezene otackami.. necha e to pak odblokovat ale myslim si ze to zatim postacuje jinak to pohodli na selnici to je pecka lepsi jak auto.
vlek netusim myslim ze v technicaku bylo neco o 22t + neco? fakt nevim nechci kecat, jinak postupne obejvuju nektere vychytavky a je to super ted me ceka vymena oleje ve vsech vlekach v pluhu atd a v 77 musim taky ostatni zustanou na PPcku
vic fotek nemam interier vypada defakto takto mimo toho barevneho monitoru co je v pravo nahore
jede to 44,5 vic ani tuk je to omezene otackami.. necha e to pak odblokovat ale myslim si ze to zatim postacuje jinak to pohodli na selnici to je pecka lepsi jak auto.
vlek netusim myslim ze v technicaku bylo neco o 22t + neco? fakt nevim nechci kecat, jinak postupne obejvuju nektere vychytavky a je to super ted me ceka vymena oleje ve vsech vlekach v pluhu atd a v 77 musim taky ostatni zustanou na PPcku
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
- zdenek
tak to už nemá s traktorem moc společnýho,vypadá to spíš jako v letadle
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Tak zlý to zase neni, ale na mě tam je taky moc elektroniky. Jasně, jde o komfort, ale čím víc je tam elektroniky, tím víc pak zaplatíš, když se nějakej knoflík posere.zdenek píše:tak to už nemá s traktorem moc společnýho,vypadá to spíš jako v letadle
Zetor 5945 a Zetor 6711
- Chudej farmar
wertical: tak jsem koukal do technicaku a prives brzdeny 32000kg nebrzdeny 3000kg..
tlacitek alektorniky? tak s ejuknete na fendt.... a je to stavene na 10000mth pak teprve by se to melo zacit srat... tak uvidime..je to fakt pecka! nejraci bych v nem i spal
tlacitek alektorniky? tak s ejuknete na fendt.... a je to stavene na 10000mth pak teprve by se to melo zacit srat... tak uvidime..je to fakt pecka! nejraci bych v nem i spal
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sa ti ani nečudujem ze by si v nom aj spal keby som ho mal doma tiez by som som tam spal , a ten monitor čo nemas a na fotke je je na čo?? niejaka navigacia, ale ako palubny počitac???
- Chudej farmar
Nene palubni pocitac je normalne v pristrojovej desce, todle je defakto taky paluubni pc ale takove lepsi, je tam vice veci ale hlavne to ma propojeni ISO BUS takze pres to jdou ovladat vsechny stroje co maji tento system dnes uz standart at se jedna o claas nebo crone atd to uz je jedno.. navigace tam muz byt tak, ale vsechyn tydle zbytecnosti jsou neskuitecne drahe.
A kde je ten konektor od toho ISO BUS, někde z venčí trakoru? Nebo to je bezdrátové??
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som to typoval skor na klasicky kabel,,, ako 12 voltova zasuvkal. A typoval by som to na vonku , ale to je len moj odhadantipo píše:A kde je ten konektor od toho ISO BUS, někde z venčí trakoru? Nebo to je bezdrátové??