New Holland T5
Moderátor: DYK
Re: New Holland T5
Ja uz budu mit ten novy
No já tu T5 načipuju na 115 koní ale ještě to je v zaruce tak aš za rok. Ale opravdu to leze jako hlemejžd na jendotku a 7 t vlek naložený štěrkem a skoro jsem musle dávat redukovanou ale mám takovou skušenost otec kopil proximu 80 a ze začatku nechtěla vubec jet po 80 MTh šel vykon nahoru a jela perfektně. Tak uvidíme
Traktor dorazil uz na prodejnu jeste nahodit celnak a muze se vydat na cestu domu
Jak dlouhá byla nebo ještě bude vlastně doba dodání traktoru od objednání?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
No dneska jim to dorazilo, pristi tyden namontujou celnak a budu ho platit az jim dojdou penize muzu si ho odvezt.
Omlouvám se, asi se neumím ptát. Zeptám se tedy znovu a jinak. Kdy jsi učinil objednávku, kdy jsi někomu z prodejců řekl, co chceš?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Prodejci jsem to rek asi pred dvema mesici jak se delalo vyberove rizeni.
Vidím na foto že je asi z Polska, na kolik tě vyšel? Jinak moc pěkný stroj
1mil50tis bez celnaku
pěkný ! u nás by po tobě hrabiš chtěl o 200 tis víc
To Romek 007 Jak jsi spokojený po sezoně?
Mam 300mth a zatim bez problemu.honzauta píše:To Romek 007 Jak jsi spokojený po sezoně?
Jaká je spokojenost s New holland t5, kolik máš na něm mth za tu dobu? A nějaké poruchy byli? Plánuji koupit letos t6 tak proto se ptám.
Jestli můžu taky odpovědět tak já v práci střídám T5.105 asi 6let starou a T6020 10let starou.
T5tka má asi 5500mth a pár poruch čidel, jednou zlomená hřídel v převodovce při štěpkování malým štěpkovačem a teď před zimou nové hydraulické čerpadlo protože starému se zlomila hřídel. Traktor dělá v podstatě vše seče s 3,2m sekačkou, obrací, skuluje a v létě hlavně jezdí v lisu a sváží balíky. Občas záskok orba s 4rákem opall agri a 3m disker sms. Je to celkem příjemnej traktor ale malá kabina a hlučný větrák klimatizace.
T6 aktuálně najeto 11 000mth nějaká drobná oprava převodovky a větší oprava přední nápravy letos v létě jinak drobnosti jako spínač vývoďáku, přerušovač na blinkry a úniky oleje které na něm furt řeším . Oproti T5 mnohem lepší kabina a silnější hydraulika a taky větší váha která se často hodí . Od letoška je to spíš vedlejší traktor ale jinak dělal na statku vše, primárně postřikovač, orba, doprava, sečení, skulování . V okolí jezdí moho variací T6 od starých TSA po nové T6tky a většinou to všichni chválí
T5tka má asi 5500mth a pár poruch čidel, jednou zlomená hřídel v převodovce při štěpkování malým štěpkovačem a teď před zimou nové hydraulické čerpadlo protože starému se zlomila hřídel. Traktor dělá v podstatě vše seče s 3,2m sekačkou, obrací, skuluje a v létě hlavně jezdí v lisu a sváží balíky. Občas záskok orba s 4rákem opall agri a 3m disker sms. Je to celkem příjemnej traktor ale malá kabina a hlučný větrák klimatizace.
T6 aktuálně najeto 11 000mth nějaká drobná oprava převodovky a větší oprava přední nápravy letos v létě jinak drobnosti jako spínač vývoďáku, přerušovač na blinkry a úniky oleje které na něm furt řeším . Oproti T5 mnohem lepší kabina a silnější hydraulika a taky větší váha která se často hodí . Od letoška je to spíš vedlejší traktor ale jinak dělal na statku vše, primárně postřikovač, orba, doprava, sečení, skulování . V okolí jezdí moho variací T6 od starých TSA po nové T6tky a většinou to všichni chválí
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T