tak co jak si dopadl? pomohli ti tam?naftak píše:Dakujem
Skusim sa obratit na nich
Tomovinkovič
Moderátor: DYK
Re: Tomovinkovič
- naftak
Hneď rano som im napísal mail, či niečo take maju, požiadal som o cenovu ponuku. Staré tesnenia som vyfotil a priložil k mailu.lukas7 píše:tak co jak si dopadl? pomohli ti tam?naftak píše:Dakujem
Skusim sa obratit na nich
Zatial som nedostal odpoved. Ked mi nieco poslu dam vediet.
Som prekvapeny, ze som to nezohnal u nas
- naftak
Takže z firmy REHOS sa mi ozvali. Ich vyjadrenie bolo že na tieto malotraktory sa montovali rozličné piesty (čo som nevedel) a ak neviem zo starých tesnení prečítať čísla, tak im mám doniest piest a ani mi to pretesnia.
Ja som ozaj tie cisla na starych tesneniach nenasiel, tak uvidim, ale nieco budem musiet vymyslieť.
Ja som ozaj tie cisla na starych tesneniach nenasiel, tak uvidim, ale nieco budem musiet vymyslieť.
tak aspon ze se ozvali,. a treba v papirech kde jsou nahradni dily napsany neni to coslo?.- a nekdy to byvy na pistu ze spodni strany,.naftak píše:Takže z firmy REHOS sa mi ozvali. Ich vyjadrenie bolo že na tieto malotraktory sa montovali rozličné piesty (čo som nevedel) a ak neviem zo starých tesnení prečítať čísla, tak im mám doniest piest a ani mi to pretesnia.
- naftak
Žial v katalogu nahradnych dielov je iba tesnenie, alebo krúžk a nič viac. a na pieste ani valci tiez nic.
nevis jaky ma ten pist oznaceni?naftak píše:Žial v katalogu nahradnych dielov je iba tesnenie, alebo krúžk a nič viac. a na pieste ani valci tiez nic.
ja mam tv420,to je preci o neco starsi tak treba by se to schodovalo,mozna,.
doma mam katalog vsech dilu a i cisla,. tak bych rad pomohl,.
- naftak
Oznacenie piestu neviem ake je, netusim ako by som to zistil.
mam nejaky katalog doma ale bez rozmerov
prilozim foto
Ak by si mal aj s rozmermi prosim naskenuj mi tu stranu
dakujem
mam nejaky katalog doma ale bez rozmerov
prilozim foto
Ak by si mal aj s rozmermi prosim naskenuj mi tu stranu
dakujem
Píst jsem přetěsňoval teď o víkendu, ale na TV 420. Pokud je píst stejný, tak bude trochu problém sehnat manžetu. Je tam pokud si dobře pamatuju rozměr 63/47 a dělají se jen 63/53. Já jsem to řešil skládaným těsněním a udělal jsem si nový píst ale to především z toho důvodu, že jsem si ho předělával na dvojčinný. Pokud máš možnost, nech si udělat nový píst podle starého pístu na standartní rozměr manžety a budeš mít pokoj.
- RadiXS
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jak moc jsi musel upravovat zapojení hydrauliky, aby jsi ji měl dvojčinnou? Můžeš trošku popsat, co to krom pístnice obnáší? Nejspíš musel pryč i původní rozvaděč? Nebo jde nějak upravit ta "plovoucí" poloha? Dík za infoZdeněk B. píše:Píst jsem přetěsňoval teď o víkendu, ale na TV 420. Pokud je píst stejný, tak bude trochu problém sehnat manžetu. Je tam pokud si dobře pamatuju rozměr 63/47 a dělají se jen 63/53. Já jsem to řešil skládaným těsněním a udělal jsem si nový píst ale to především z toho důvodu, že jsem si ho předělával na dvojčinný. Pokud máš možnost, nech si udělat nový píst podle starého pístu na standartní rozměr manžety a budeš mít pokoj.
Nafta je nafta...
- naftak
AhojZdeněk B. píše:Píst jsem přetěsňoval teď o víkendu, ale na TV 420. Pokud je píst stejný, tak bude trochu problém sehnat manžetu. Je tam pokud si dobře pamatuju rozměr 63/47 a dělají se jen 63/53. Já jsem to řešil skládaným těsněním a udělal jsem si nový píst ale to především z toho důvodu, že jsem si ho předělával na dvojčinný. Pokud máš možnost, nech si udělat nový píst podle starého pístu na standartní rozměr manžety a budeš mít pokoj.
Vedel by si mi prosím ťa povedať presný rozmer tej manžety, resp nejaké označenie, možno by som ju potom nejako zohnal. ak nie tak mi asi ine neostava ako prerabka.ak mas fotku tej starej alebo nieco coby mi mohlo pomoct prosim daj to sem
vdaka
Nad úpravou původního rozvaděče jsem neuvažoval ale asi to nepůjde. Rozváděč dávám jiný, dvousekční, protože chci mít i vnější okruh na sklápění vleku.RadiXS píše: Ahoj, jak moc jsi musel upravovat zapojení hydrauliky, aby jsi ji měl dvojčinnou? Můžeš trošku popsat, co to krom pístnice obnáší? Nejspíš musel pryč i původní rozvaděč? Nebo jde nějak upravit ta "plovoucí" poloha? Dík za info
Označení tam nebylo žádné. Rozměry jsou D/d/š 63/47/6. Když jsem se ptal hydraulikáře jestli by takovou manžetu sehnal, říkal že ji může nechat vyrobit na zakázku ale vychází to draho. Normálně se takový rozměr prý nevyrábí.naftak píše: Ahoj
Vedel by si mi prosím ťa povedať presný rozmer tej manžety, resp nejaké označenie, možno by som ju potom nejako zohnal. ak nie tak mi asi ine neostava ako prerabka.ak mas fotku tej starej alebo nieco coby mi mohlo pomoct prosim daj to sem
vdaka
chlapi nevite na co je a k cemu ma byt pripojeny ten kabel co je z motoru? sem privezl novy motor a na starem sem to nemel tak nevim kam snim,. dik za odpoved,.
generalky motorov ld 100 robi na slovensku firma TS motory z Martina ,predavaju aj nahradne diely
Dobrý večer, koupil jsem TV 420 s demontovaným hydraulickým rozvodem. Nevím, zda jsem obdržel vše. Podle fotek, které jsem zde viděl, čerpadlo není origo. Jak máte zajištěný pohon čerpadla když je použit i alternátor ( mmch. naroubovaná náhrada)? Nemáte někdo prosím pár fotek podle kterých bych se mohl zorientovat? Mislím foto hydr rozvodů a klíňáku s čerpadlem a altíkem. Díky předem za odpověď
Dobrý večer, koupil jsem TV 420 s demontovaným hydraulickým rozvodem. Nevím, zda jsem obdržel vše. Podle fotek, které jsem zde viděl, čerpadlo není origo. Jak máte zajištěný pohon čerpadla když je použit i alternátor ( mmch. naroubovaná náhrada)? Nemáte někdo prosím pár fotek podle kterých bych se mohl zorientovat? Mislím foto hydr rozvodů a klíňáku s čerpadlem a altíkem. Díky předem za odpověď
-
Pokud budete někdo chtít okopírovaný návod k obsluze TV 418 a TV 521 ozvěte se na e-mail oharekpavel@seznam.cz
Mám to v originálu i češtině. Mám i některý nářadí a pár schémat.
Dnes doplňuji o odkazy na fotky a manuály
První je složka kde je přez 700 fotek. Také je tam originál a česká verza návodu k traktorku a české návody k pluhům, nesené žací liště a rotavátoru.
http://www.uloz.to/8894567/tomo-vinkovic-zip
Druhý odkaz je na složku s manuály k motorum Lombardini LDA 96/100, 3LD450, 3LD510, 4LD640, 4LD705 a 4LD820
http://www.uloz.to/8924381/lombardini-l ... anualy-zip
Než jsem to různě postahoval strávil jsem u internetu celý den, tak to snad někomu pomůže. Rozhodně je tam na co koukat a asi každý bude mít co vylepšovat.
Přeji Všem hodně radosti z práce a hlavně žádné poruchy.
Mám to v originálu i češtině. Mám i některý nářadí a pár schémat.
Dnes doplňuji o odkazy na fotky a manuály
První je složka kde je přez 700 fotek. Také je tam originál a česká verza návodu k traktorku a české návody k pluhům, nesené žací liště a rotavátoru.
http://www.uloz.to/8894567/tomo-vinkovic-zip
Druhý odkaz je na složku s manuály k motorum Lombardini LDA 96/100, 3LD450, 3LD510, 4LD640, 4LD705 a 4LD820
http://www.uloz.to/8924381/lombardini-l ... anualy-zip
Než jsem to různě postahoval strávil jsem u internetu celý den, tak to snad někomu pomůže. Rozhodně je tam na co koukat a asi každý bude mít co vylepšovat.
Přeji Všem hodně radosti z práce a hlavně žádné poruchy.