ahoj řeším stejný problém u origo. přívěso za TV podařilo se ti sehnat foto štítku? díkas za odpověďIvanA píše:Ano je to hliníkový pliešok s potlačou a prázdnimy riadkami kde sú vyrazené číslice,ale mne z neho zostal len kúsok oxidu hliníka v jednom rohu. nemá niekto možnosť ho nafotiť a dať sem foto,alebo do SZ????????????DYK píše:Ten štítek je dosti potištěn textem v četně TOMO VINKOVIČ BJELOVAR. Není to jen AL plíšek s kolonkama. A nebo vlastně je, ale i se sítotiskem.
Tomovinkovič
Moderátor: DYK
Re: Tomovinkovič
Zdravim hoši. Sice nevlastnim TV ani vlek. Ale kdysi na netu jsme si stahnul foto štitku, Doufam ze to je z vleku za TV.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
- malotraktorpetr
jo je to aji je tak umisten on byl nad oji.
Je to přesně ono. Umístění pravý dolní roh předního čela korby.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Nemáš nebo nevíš o návodu k originál rotavátoru k TV 420? Jde o to, kolik je tam oleje a jakýho. Jestli třeba hypoidního převoďáku, nebo normálního. Potřebuju to nejen já. Já se díval, a k rotavátoru nemám zhola nic.malotraktorpetr píše:jo je to aji je tak umisten on byl nad oji.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- malotraktorpetr
no ja sem tu daval ten odkaz na ulozto a je tam jak rotovator tak pluh je to cesky .
- malotraktorpetr
oharekpavel píše:Pokud budete někdo chtít okopírovaný návod k obsluze TV 418 a TV 521 ozvěte se na e-mail oharekpavel@seznam.cz
Mám to v originálu i češtině. Mám i některý nářadí a pár schémat.
Dnes doplňuji o odkazy na fotky a manuály
První je složka kde je přez 700 fotek. Také je tam originál a česká verza návodu k traktorku a české návody k pluhům, nesené žací liště a rotavátoru.
http://www.uloz.to/8894567/tomo-vinkovic-zip
Druhý odkaz je na složku s manuály k motorum Lombardini LDA 96/100, 3LD450, 3LD510, 4LD640, 4LD705 a 4LD820
http://www.uloz.to/8924381/lombardini-l ... anualy-zip
Než jsem to různě postahoval strávil jsem u internetu celý den, tak to snad někomu pomůže. Rozhodně je tam na co koukat a asi každý bude mít co vylepšovat.
Přeji Všem hodně radosti z práce a hlavně žádné poruchy.
nevíte někdo jak sundat volant u TV 420 díky
jinak se musím pochlubyt koupil jsem orygoš rotavátor jak bude čas nafotím a dám to sem
jinak se musím pochlubyt koupil jsem orygoš rotavátor jak bude čas nafotím a dám to sem
tak to je pěknej kousek koupil bych taky orygoš vlek za TVpoláček píše:ahoj řeším stejný problém u origo. přívěso za TV podařilo se ti sehnat foto štítku? díkas za odpověďIvanA píše:Ano je to hliníkový pliešok s potlačou a prázdnimy riadkami kde sú vyrazené číslice,ale mne z neho zostal len kúsok oxidu hliníka v jednom rohu. nemá niekto možnosť ho nafotiť a dať sem foto,alebo do SZ????????????DYK píše:Ten štítek je dosti potištěn textem v četně TOMO VINKOVIČ BJELOVAR. Není to jen AL plíšek s kolonkama. A nebo vlastně je, ale i se sítotiskem.
bagr píše:nevíte někdo jak sundat volant u TV 420 díky
jinak se musím pochlubit koupil jsem orygoš rotavátor jak bude čas nafotím a dám to sem
Díkas za info od Dyka. Je tam 0,6l. Pro jistotu jsem rozhodil vzadu to víčko a je tam klasický rovný ozubení takže tam pujde 80w90 a musí si chrochtat blahem
- malotraktorpetr
ja sem to nasel a poslal dykovi
bagr volant sundas tu matku podlozku a je tam konus s klinkem tak velky stahovak a stahnout .
bagr volant sundas tu matku podlozku a je tam konus s klinkem tak velky stahovak a stahnout .
malotraktorpetr díky nemáš ponětí jakej stahovák na to je
- malotraktorpetr
normalni velky trirameny neco takoveho ale veciho http://ostatni.bazos.cz/inzerat/3018130 ... hovaku.php
- malotraktorpetr
a dej se zalezet at nekrupnes volant nebo si ho poskodis.