Tomovinkovič

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Pop13

Re: Tomovinkovič

#406 Nový příspěvek od Pop13 »

Ahoj, koupil jsem TV 731 i s příslušenstvím a hlavně je na něm domaděl převodovka vývodového hřídele na změnu otáčení doprava takže mám navíc původní originál rotavátor a nabízím jej: Rotavátor originál na Tomo Vinkovič - točí se naopak -doleva. V dobrém stavu, s kardanem
cena 18 t.Kč dohoda možná, na přívěs naložím. Možná výměna za jiný rotavátor nebo balíkovačku na malé balíky a doplatím. Nebo také bržděný přívěs, jeřábek nebo dobrý naviják s lanem a se štítem, nebo hydraulické řízení

Časem sem nafotím moji poslední úpravu- nakladač z MT 08, funguje dobře.
pop
Zbyněk Popelka, Stříbrnice u Uherského Hradiště
603 570 850

Hecik

#407 Nový příspěvek od Hecik »

Ahoj, chlapi mám takový dotaz, kolik má mít maximálni teplotu motor u TV 420. Ten můj se mi zdá že mu leze docela dost,sice je to vzducháč a ty mají teplotu prý až 180 C na hlavě. Já mám teploměr do 100 C a když jsem jel s Tkčkovou vlečkou,nasazeným závažím v kolech(100kg) a čelním nakladačem(150kg) do kopce tak byl teploměr daleko za tou 100 odhaduji tak 140C. Chlazení je čisté,olej čistý-žádná spálenina,nežere to ani olej a v zimě chytá jak má. Po odšroubování nalévací zátky na olej motor dejchá, ale prý je to normální a u jednoválce je to znatelnější. A další otázka na zadní nápravě, tam co jsou přišroubované kardany (víko převodovky) mi teče olej, už jsem to dělal podruhé a stejnak teče,vyměnil jsem gufero,stáhl jsem i pružinku na něm,hřídel bez opotřebení(žádná drážka) a to víko vypadá že je ok.(žádná prasklina). Už nevím co stím. nestalo se to někomu? Ahoj Zdeněk.

lukas7

#408 Nový příspěvek od lukas7 »

chlapci mam doma original 2 kusy zavaži do kol,. a i kola s plaštěni,. jsou na dojeti,. a nebo jako rezerva,. kdyby byl zajem tak sz

lukas7

#409 Nový příspěvek od lukas7 »

čau chlapci za kolik se prodavaji origo valníky za tomo vinkovič? nevite někdo

bt66

#410 Nový příspěvek od bt66 »

lukas7 píše:čau chlapci za kolik se prodavaji origo valníky za tomo vinkovič? nevite někdo
Okolo 1000€.
http://dom.bazos.sk/inzerat/30900997/Pr ... vlecku.php

lukas7

#411 Nový příspěvek od lukas7 »

dik za info ja měl mabidku že by ho ode mě koupil za 10 000,. to bych byl vul :smich: :smich:

lukas7

#412 Nový příspěvek od lukas7 »

čau chlapci chtěl bych prodat vlek origo za tv ,. kolik si mam za něj říct?

bt66

#413 Nový příspěvek od bt66 »

bt66 píše:
lukas7 píše:čau chlapci za kolik se prodavaji origo valníky za tomo vinkovič? nevite někdo
Okolo 1000€.
http://dom.bazos.sk/inzerat/30900997/Pr ... vlecku.php
Ale napriek tomu inzerátu ja si myslím, že tieto origo vlečky TV, (ale aj Agrostroje ANS-151. 564) skôr iba ponúkajú za takú, podľa mňa nereálne vysokú cenu, ale predajná cena je výrazne nižšia. A za koľko sa predávajú skutočne, je to viac-menej vec dopytu, ale hlavne dohody. Podľa mňa takú origo vlečku TV ešte máš šancu predať za cca. 600€, vo veľmi dobrom stave za 700€, ANS-ky za 500€, vo výnimočne dobrom stave za 600€.

PULDrapalik

#414 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Dají se sehnat papíry a pojistit tyto vlečky?

malotraktorpetr

#415 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

papiri se ktomu nedavali melsi jen nejaky papir ates a pojisteni ja ji mam ale je predelana ve rodine firme za zetora .jezdise sni normalne platise jen pojisteni .papir mam doma je to nejaky a4 technicak ale spis jak male tp a cisla nemusi byt policajti uz staveli hodnekrat a nic nerikali 8)

kauflandacek

#416 Nový příspěvek od kauflandacek »

Zdravím, nemáte náhodou někdo Návod k obsluze pro TV-420? V češtině? Nutně potřebuji sehnat pro tchána. Díky..

malotraktorpetr

#417 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

koupis v rehosu nebo stahnes s netu masto katalogi a dili tv 420 je to tu nekde .sem to daval 8)

bagr

#418 Nový příspěvek od bagr »

tak jsem se sem po dlouhý době opět dostal ..a hned zrada vytočil se mi volant z toho šneku a praskli mi dvě podložky nevíte na ci si mám dát pozor při opravě děkuji všem za rady

strojnik miro

#419 Nový příspěvek od strojnik miro »

Nazdar chlapi. Mám v pláne nastriekat moj TV 420 a chcel by som dat vyrobit nálepku schémy prevodov. Moja je celá zničená . Nemá ju niekto neskenovanú ? Moc by ste mi ušetrili prácu, kedže som našiel iba slovinskú . Moj mail je ivancik.miroslav@centrum.sk

malotraktorpetr

#420 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

bagr musis to rozdelat a nafotit jinak nemuzu nic rict 8)
schema koupis v rehosu nebo u matejky sk

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“