AGT 835 nazory postrehy skusenosti týmito malotraktormi?
Moderátor: DYK
Re: AGT 835 nazory postrehy skusenosti týmito malotraktormi
popravdě potřebuji to na tomo vinkovič,ale jsou to vlastně stejné traktory
Pepo myslím osvědčení na Tomo Vinkovič,na TKáčko mám,jen jsem napsal o jaké jde takže na vinkoviče nějaké jako na TK chápeš??pepa36 píše:jo bylo zavolej do prostějova myslím že za 400kč ti ho pošlou
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já chtěl původně tento traktor, kamoš tady ho má do lesa. Ale Vinea s deseti koňmi na víc vyšla skoro na stejnou cenu, jakou mi nabízeli na tento traktor, takže vyhrála VINEA
Lesáčik - moc hezká práce..
To s technickým osvědčením jsem taky řešil u naší Slávie - byla koupena nová (rok 1995) v Rehosu a kolem roku 2005 (už nevím přesně) sme to taky řešili a osvědčení nám poslali..
To s technickým osvědčením jsem taky řešil u naší Slávie - byla koupena nová (rok 1995) v Rehosu a kolem roku 2005 (už nevím přesně) sme to taky řešili a osvědčení nám poslali..
Vdaka za pochvalu. ja som uz rehos oslovil povedali mi ze sa to neda aj ked su predajcovia znacky AGT ze mi nevie pomoct. Tak skusam nejake ine riesenie mozno napisat rovno vyrobcovy ci mi podla vyr,cisla nevedia poslat nahradu za tech. preukazkinmen píše:Lesáčik - moc hezká práce..
Tohle nám z Rehosu poslali ke Slávii TV-824..
Tak to mas dovod na radost Ja mam este cas do 01.01.2013 ked uz bez Tech. preukazu nebude mozne jazdit dufam ze dovtedy nieco zozeniem
Zdravim vsetkych .jar je uz tu snech je chvalabohu prec tak som bol trocha v lese nachystat nejake to palivove drevo , je uz celkom sucho .Fotky su menej kvalitne fotil som ich zo starym mobilom
pěkny fotky a nádhernej traktor
Dakujem a pridavam este nejake tie fotecky z lesaTRACK MT8 píše:pěkny fotky a nádhernej traktor
- Vinea 30Hp Comfort
Díky.. ale už to nepotřebuju, mám objednaný nový traktor AGT 835 T/S, tento týden by se to mělo dořešit.. akorát jsem se chtěl zeptat.. ty jak jsi měnil ty kola za větší, co jsi udělal s těma 7,5-16?? Nemáš je na prodej?? já to budu mít na 260-70x16 a je to pro mě asi dost široký, takže je možný, že budu muset sehnat ještě i ty užší.. ale tyhle si chci nechat, jsou už na traktoru nasazený a v ceně úzkých.. Nebo nemáš tip, kde třeba levně sehnat disky??Lesáčik píše:Pre kinmena
-
Len pre zaujimavost.Ak maš zaujem http://dom.bazos.sk/inzerat/14693590/Ma ... GT-830.phpkinmen píše:Díky.. ale už to nepotřebuju, mám objednaný nový traktor AGT 835 T/S, tento týden by se to mělo dořešit.. akorát jsem se chtěl zeptat.. ty jak jsi měnil ty kola za větší, co jsi udělal s těma 7,5-16?? Nemáš je na prodej?? já to budu mít na 260-70x16 a je to pro mě asi dost široký, takže je možný, že budu muset sehnat ještě i ty užší.. ale tyhle si chci nechat, jsou už na traktoru nasazený a v ceně úzkých.. Nebo nemáš tip, kde třeba levně sehnat disky??Lesáčik píše:Pre kinmena