Holder
Moderátor: DYK
Re: Holder
Omlouvám se, ale byl jsem sám napomenut, jak už bylo zde řečeno, chtěl sem právě založit jiné téma na vinohradnické traktory, nářadí atd a tam se bavit o těchto věcech... at to nejde přímo sem na holder, když se ho to netýká...
yuri.vb, prosim ta, netusis aky moze mat vykon olejove carpadlo hydrauliky na tomto Holderi? Mozno mi staci, ak vies, aky je to typ stroja, zbytok si mozno dohladam.yuri.vb píše:
Je to holder A45, pokud tam nechal originál, tak tam dávali tam 2 typy čerpadel, podle serva a přání zákazníků 9,2L a 26L jinak v originální literatuře psáno takto....
Der hydraulikpumpe Ohne hydrolenkung 4 ccm/U (9,2l/min bei Mot max 2300 U/min) mit hydrolenkung 11ccm/U (26l/min beiMot max 2300 U/min) + Auf Wunsch mit Zweizylinder-hydraulik und x DW oder x EW AusSCHLUSS
My máme v A50 pravděpodobně origo 35L čerpadlo a na většinu vinohradnického nářadí dostačuje..
Do novějších řad pak ještě silnější nad 40L a často 2...
Der hydraulikpumpe Ohne hydrolenkung 4 ccm/U (9,2l/min bei Mot max 2300 U/min) mit hydrolenkung 11ccm/U (26l/min beiMot max 2300 U/min) + Auf Wunsch mit Zweizylinder-hydraulik und x DW oder x EW AusSCHLUSS
My máme v A50 pravděpodobně origo 35L čerpadlo a na většinu vinohradnického nářadí dostačuje..
Dakujem za vycerpavajuce informacie.yuri.vb píše:Je to holder A45, pokud tam nechal originál, tak tam dávali tam 2 typy čerpadel, podle serva a přání zákazníků 9,2L a 26L jinak v originální literatuře psáno takto....
Tak ten traktor na tych sirokych pneumatikach asi aj pomaly plava. Zjavne sa specializuju na tazbu v luznych lesoch. Aj ten pontonovy prejazd je velmi zujimavy.yuri.vb píše:pár obrázků z Anglie...
-v pořádku, Pokud vím tak napíšu....
-Není psán rozměr, ale napsal, že v roce 2003 dal za jedno kolo 1000 liber....
-Ještě 2 obrázky od tama...
-Není psán rozměr, ale napsal, že v roce 2003 dal za jedno kolo 1000 liber....
-Ještě 2 obrázky od tama...
čau chlapáci, sháním vhodný motor pro Holdra A10. Nemáte?? Nebo poradíte??
Dík za rady
Dík za rady
Ondra
ZETOR 5645, Zetor 7245, Multicar M25, bagr YANMAR B15
- Grozo
- Kontaktovat uživatele:
Já vím jen o této A12: http://stroje.bazos.cz/inzerat/13169567 ... er-A12.phpmujzetor píše:čau chlapáci, sháním vhodný motor pro Holdra A10. Nemáte?? Nebo poradíte??
Dík za rady
Jinak sledovat ebay.de nebo prohledávat různé stránky, hlavně německé... sem tam se A10 objeví i na bazoši...
Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
On je ještě trochu problém v tom, že A10 byl vodník (vodní chlazení) a A12 byl chlazen vzduchem a otázka přírub, uchycení, rozměry motoru atd...
doporučení... hledat, hledat...motor je od Fichtel a Sachs, obsah 500ccm
a ještě doporučuji si projít dokumentaci a nákresy k typům A10 a A12, která je ke stažení na ofic.stránkách...
doporučení... hledat, hledat...motor je od Fichtel a Sachs, obsah 500ccm
a ještě doporučuji si projít dokumentaci a nákresy k typům A10 a A12, která je ke stažení na ofic.stránkách...
Rád bych ho nahradil i úplně jiným motorem. Jen jestli máte nějaky typ?
Ondra
-
Zdravim všechny holdříkáře :-) mám doma jednu a12 a roztrhnul se mi horní kardan a zkroutila hřídel která jde od setrvačníku přes skříň předního diferenciálu až tam kde je kloub a potřeboval bych to nějak dostat ven tu hřídel poradí mi někdo jak je to tam uchycené, jestli jí mužu jen tak vyrazit nebo musim něco povolit díky :-)
Určitě bych doporučil projít nákresy, které jsou v rámci manuálu volně ke stažení. Nejsnažší varianta bude asi přes přepůlení (rozhození v kloubu
v těch starších návodech je problém kvality nákresů a kompletnosti, tak bych se podíval na trochu novější, které jsou podrobně rozkresleny.
v těch starších návodech je problém kvality nákresů a kompletnosti, tak bych se podíval na trochu novější, které jsou podrobně rozkresleny.
Naposledy upravil(a) yuri.vb dne stř bře 07, 2012 9:40 pm, celkem upraveno 1 x.