to by bylo dobre kdyby se podarili poslat fotky,. uz se to tady resilo jak se zmensuji fotky,. a kde si sehnal pak nahradni dily v rehosu?pedro.p píše:prave to to som riešil cez leto zaradil som rychlosť a traktor skapal,som to rozpolil a zistoval som čo tomu može byt a zistil som že na jednej oske s ozubenimi kolieskami mam vylomeny zub,a jedno valčekove ložisko bolo zle ale to bola už moja chyba pri nasadyovani:)mam aj fotkz ale sa mi tu nedaju dať su dost velke:(Zdeněk B. píše:Mě to dělá také, jen s tím rozdílem, že se úplně zastaví. Mělo by to dělat nastavení řadicí páky.
Tomovinkovič
Moderátor: DYK
Re: Tomovinkovič
nahradny diely som kupoval v rehosu ,som to rozoberal prvy krat a už mam aj pripravky inak to skor bola generalka stroja :)skusim tie fotky
to me asi taky ceka generalka,. a jeste si chci udelat servo,. orstu mam i hadice jen nemuzu sehnat ty pistnice,.pedro.p píše:nahradny diely som kupoval v rehosu ,som to rozoberal prvy krat a už mam aj pripravky inak to skor bola generalka stroja :)skusim tie fotky
tak sem zacal pomalu delat generalku,. a zjistovat co budu presne vse potrebovat,. a je videt ze toho bude asi dost,. akorat jedna vec,. potrebuju poradit jak je to ulozeni tech hrideli ten zadni dil tak tam ma byt nejaka gumicka na vymezovani nebo co tam ma byt?jsou tam drazky tak se ptam jestli je to na nejakou gumicku nebo to ma byt bez?
Skuste mi to blizsie popisat na ktorom hriadeli a kde ,lebo tusim su tam sekerky a podlozky na hriadely ,poslite mi fotku na moj e mail a popiste ja sa na to pozrem a poviem vamlukas7 píše:tak sem zacal pomalu delat generalku,. a zjistovat co budu presne vse potrebovat,. a je videt ze toho bude asi dost,. akorat jedna vec,. potrebuju poradit jak je to ulozeni tech hrideli ten zadni dil tak tam ma byt nejaka gumicka na vymezovani nebo co tam ma byt?jsou tam drazky tak se ptam jestli je to na nejakou gumicku nebo to ma byt bez?
- 3011tomas
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den, prosim Vas o informaciu aky vykon ma originalne cerpadlo na TV 420 (l/min).
Dakujem
Dakujem
Čerpadlo na TV 420 dává 4.2cm3 za otáčku. To by mohlo být zhruba 12.5litru za minutu při třech tisících otáčkách, ale to už si nejdem jistý. První údaj sedí.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- 3011tomas
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem za info. Prosim o Vas nazor na moznost montaze servoriadenia monoblok avia na TV 420. Nemozem najst tech.udaje od vyssie uvedeneho serva, ak by niekto vedel prosim o info.
Dakujem
Dakujem
no me by zajimalo jestli se da sehnat motor na tento stroj
ja sem mel jeden nahradni ale prodal,sem ho a od te doby sem ho nikde nevidel,. a nevim kde by se mohl sehnat,.
motor sa da kupiť aj nový,Lda 100 nove označenie je 4LD 7O5 12.0/16.3 kW/k
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Pokud má na jednu otáčku 4,2ccm, tak na tisíc otáček je to tisíckrát tolik = 4200ccm, tedy 4,2 litru . Při 3 tisících to pak je 12,6 L/min přesně .DYK píše:Čerpadlo na TV 420 dává 4.2cm3 za otáčku. To by mohlo být zhruba 12.5litru za minutu při třech tisících otáčkách, ale to už si nejdem jistý. První údaj sedí.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
To jsem se sekl jen o deci ve třech tisících? To jde, ne?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
novy se da koupit kde a za kolik
Na oživenie tejto témy.Mám na predaj príves vhodný za tomo vinkovič,lebo je na ňom hydraulická brzda ako na orig. prívese za tomo.Ale obrázky sa mi nedajú vložiť,tak tu je link: www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3216431 ,inzerat.i-bazar.sk/2201793-predam-prives-za-malotraktor-mt8-alebo-vinkovic/