Tomovinkovič

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
IvanA

Re: Tomovinkovič

#166 Nový příspěvek od IvanA »

Pridám aj ja nejaká foto zo štítku na TV,tu sú linky:
http: //pics2.autobazar.eu/775/2585303_7.jpg
http://www.njuskalo.hr/scripts/get_imag ... _suff=w450
http://www.njuskalo.hr/scripts/get_imag ... _suff=w450

pedro.p

#167 Nový příspěvek od pedro.p »

Pani prave riesim navijak za tv 420 cez hydromotor,nechcel som to dat na kardan,len mam maly problem na 420 su dve rychlospojky jedna sluzi na zadny zaves a druha na vlek a tu mam problem ked zapojim hydromotor aby som mal prietok tak musim vypojit zaves ,len tam je problem zo zavesom ze nemozem zdvihat a spustat ,chcem to vyriesit 3 cestnym hydraul.gulovim ventilom a dalsiu rychlospojku a budem ovladat zaves a prietok do navijaka ventilom ako budem potrebova ,akurat nemozem ovladat vsetko naraz ale to mi nevadi:) ,co vy na to?

Zdeněk B.

#168 Nový příspěvek od Zdeněk B. »

To chceš hnát hydromotor tím originálním hydraulickým čerpadlem?? Vždyť dává sotva 4l/min, to nestačí pomalu ani na orbitrol když zatáčíš rychleji :tyty: No přeji hodně úspěchů a při tahání pevné nervy. Já teď dodělávám naviják na vývoďák - a je to jednoduchý, spolehlivý..

lukas7

#169 Nový příspěvek od lukas7 »

cau chlapi muzete mi poradit cim to muze byt kdyz dam nejvetsi rychlost tak my sem tam skoci traktor takovy mirne skubnuti?

Zdeněk B.

#170 Nový příspěvek od Zdeněk B. »

Mě to dělá také, jen s tím rozdílem, že se úplně zastaví. Mělo by to dělat nastavení řadicí páky.

milstav1

#171 Nový příspěvek od milstav1 »

Zdeněk B. píše:Mě to dělá také, jen s tím rozdílem, že se úplně zastaví. Mělo by to dělat nastavení řadicí páky.
Jo mě to také dělalo proto dem se toho rychle zbavil a sel sem do Cabria od Šálka ta převodovka je na slávii k ničemu a ještě je slabá zadní náprava takže taky žádnej zázrak

lukas7

#172 Nový příspěvek od lukas7 »

tak jeste zjistit jak se to nastavuje na ty radici pace? to sem zvedavy jak se toho zbavim,.nekdo me zase psal na emeil ze je to nejake kolecko tak nevim v zime se to rozebere a podivam se co to je bude generalka

DYK

#173 Nový příspěvek od DYK »

Dělá to ojebanej kolík v převodovce. Na páku sahej v případě, že ti rychlost vyskakuje a to se jak jsem četl, nedělá.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

lukas7

#174 Nový příspěvek od lukas7 »

tak ze se musi rozpulit a nemate fotky kde to tam presne je?

DYK

#175 Nový příspěvek od DYK »

Fotku žádnou nemám. Oddělat přední část kloubu z převodovky a stačí sundat ten kryt - víko a tak to lze řešit. Je ale třeba vědět jak na to a to po netu nikoho nenaučím. Nebo rozeber kloub v čepech aspoň si prověřiš jak jsou na tom jehlová ložiska těch čepů A jestli chce někdo posuzovat kvalitu nebo nekvalitu a technické provedení TV, pak by to měl srovnávat s vrstevníky a v té době nebylo nic než TZ 4 K 14. Oba stroje měly své mouchy, ale uživatelsky na tom bylo líp TV. Trvale 4x4, nižší těžiště, lepší motor, lepší převodka řízení a menší spotřeba. TV měl jako jediný aktivně bržděnou vlečku, třístranný skápěč.

lukas7

#176 Nový příspěvek od lukas7 »

ja vim dobre tv je paradni stroj nedam na mej dopusti,. jen toto me prekvpilo,. ja mam k tv skoro vse, kosu, rotovator, pluh jednak sem ted prodal,. nebyl vyuzity,. vlecku originalku akorat nove udelanou,. a kdyz to mel otec tak mel origo postrikovac a ten prodal,. to me moc ted mrzi ,. by se hodil na ty hektary,.

DYK

#177 Nový příspěvek od DYK »

Nevím co jsi měl za pluh, ale ten co mám já, jednostranný jednoradličnýs krojidlem je nejlepší pluh, jaký jsem kdy měl.

lukas7

#178 Nový příspěvek od lukas7 »

mel sem taky jednostrny ale bez krojidla a nejk sem ho neviuzival mam dvojak a trojak,. ten jednak sem pouzival kdyz nekdo chtel na male zahradce zaorat skrojky nebo hnuj,. jinak vubec,.

milstav1

#179 Nový příspěvek od milstav1 »

lukas7 píše:tak jeste zjistit jak se to nastavuje na ty radici pace? to sem zvedavy jak se toho zbavim,.nekdo me zase psal na emeil ze je to nejake kolecko tak nevim v zime se to rozebere a podivam se co to je bude generalka
No jenomže já to kupoval nové v 94 roce a dělalo mi to od nova když sme to reklamovali tak to jak nasviňu neudělalo jinak z řazením sem měl problém a to sel objezdil lidi co to maj Čejkovice Hovorany atd. a dělalo jim to sámé mělismeto s kámošem rozdělané a bylo vše v pořádku takže nezlistili sme závadu tak sem to pustil do světa a jinak v té tobě nebyli jenom TK14 ale už byli aj MT8 132.2 byli tam ty samé motory dvouvál slávie

pedro.p

#180 Nový příspěvek od pedro.p »

Zdeněk B. píše:Mě to dělá také, jen s tím rozdílem, že se úplně zastaví. Mělo by to dělat nastavení řadicí páky.
prave to to som riešil cez leto zaradil som rychlosť a traktor skapal,som to rozpolil a zistoval som čo tomu može byt a zistil som že na jednej oske s ozubenimi kolieskami mam vylomeny zub,a jedno valčekove ložisko bolo zle ale to bola už moja chyba pri nasadyovani:)mam aj fotkz ale sa mi tu nedaju dať su dost velke:(

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“