Malotraktor GUTBROD
Moderátor: DYK
Re: Malotraktor GUTBROD
jo ty vibrace asi nebudů tak hrozné gdyž ti to s tů židlů neutéklo na ulic
- SERDA
aha ,tak oni tam zapoměli "c" proto mě to překladač nevzal.kenybz píše:circuit protector je chráníč a nebo jistič obvodu..
zvuk sa zdá normální aspoň z toho compu
jinak vibrace tam nějaké jsou, ke konci se to šprajclo o zed ,
a díky.
Serda
- Dusnan
circuit protector jsem ted taky koumal, ale na kompresoru a nevím jakou to má funkci....
- SERDA
...tak trocha pokroku, pasuju motor a asi zbude místo na řemenici k čerpadlu - mezi konec sestavy a začátek kardanu.Mezikus nakonec vyšel 31mm.
Serda
ahoj serdo , tak sa mi zdá , že na tú kapotu budeš potrebovať viacej materiálu , ako si predpokladal .... alebo to na tých bokoch necháš vonku ? ....maj sa .....
- SERDA
...tak zas kousek pokroku. opraveny funkční dosedací plochy + omleté části kardanu a unašeše, vše znova přebroušeno . Po sestavení " hází" kardan 0,1mm čož je zanedbatelné. Napasoval jsem mezi to ozub. kolo pro náhon čerpadla, je to sice za spojkou, ale rozměrově to tam pásne super. Začal jsem makat na spojce, Artemio mě nechal přítlačák dle katalogu co tam patří ( za což mu znova děkuji) a po menších upravách bych konečně měl být "pojízdný"
Jo a pro Pavla - zatim jsem cca v puvodních rozměrech, ale asi nějaké změny proběhnou.
Jo a pro Pavla - zatim jsem cca v puvodních rozměrech, ale asi nějaké změny proběhnou.
Serda
To je nádhera. Precizní práce. Tebe bych chtěl mít doma
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
kdo si hraje nezlobí zkusím ukecat moju že zatlačíme její trachtórek do obyváku abych na něm mohl taky dělat :-)
- SERDA
..Jo chochu ke všemu se musíš dopracovat. Až budeš s tou tvojí 30let tak to bude brnkačka a já dodávám, ohejbat strom dokud je mladej aneb co jsi v mládí zanedbal, ve stáří se ti to vrátí.kenybz píše:kdo si hraje nezlobí zkusím ukecat moju že zatlačíme její trachtórek do obyváku abych na něm mohl taky dělat :-)
Serda
ahoj, měl bych prosbu - jestli se nepletu, tak ten motor, co původně byl v tom fešným kousku co renovuješ, je švýcarskej Mag - kousek zpátky píšeš, že jsi sháněl ventil s 7mm dříkem a byl jsi úspěšnej - kde bych ho mohl pořídit?
- SERDA
jj je to MAG a ventil jsem sehnal s 1202jky - stejšiny, ale musí se upravit broušením na kulatorobik píše:ahoj, měl bych prosbu - jestli se nepletu, tak ten motor, co původně byl v tom fešným kousku co renovuješ, je švýcarskej Mag - kousek zpátky píšeš, že jsi sháněl ventil s 7mm dříkem a byl jsi úspěšnej - kde bych ho mohl pořídit?
Serda
dík, měl bych ještě jednu otázku - můj motor jsem koupil rozebraný a ventily jsou u něj oba a v pořádku, ale k jednomu z nich chybí klínky - ty jsi psal, že jeden z tvých ventilů byl v háji - nepřenechal bys mi ho i s klínkama (tady pokud jsi ho už nahradil jiným)?samozřejmě za tvojí cenu!
- SERDA
od kuda pa jsi? No asi tak , chci ten motor prodat celej na nd a nerad bych to kouskoval. Je tam pěknej karbec BING a celkem zachovalé zapalování. Já si myslim, že tam postupně dali nové a příčina špatného chodu byli ty ventily. Uvažuj o tom ..robik píše:dík, měl bych ještě jednu otázku - můj motor jsem koupil rozebraný a ventily jsou u něj oba a v pořádku, ale k jednomu z nich chybí klínky - ty jsi psal, že jeden z tvých ventilů byl v háji - nepřenechal bys mi ho i s klínkama (tady pokud jsi ho už nahradil jiným)?samozřejmě za tvojí cenu!
Serda
jasný - chápu, jsem z budějc, napiš tvojí cenovou představu, ale spíš z toho asi nic nebude, ten můj je po go (zapalování má nový) a chybí mi jen ty klínky u jednoho z ventilů
- SERDA
Máš SZrobik píše:jasný - chápu, jsem z budějc, napiš tvojí cenovou představu, ale spíš z toho asi nic nebude, ten můj je po go (zapalování má nový) a chybí mi jen ty klínky u jednoho z ventilů
a jinak v květnu jedu do Písku tak mohu dopravit.
Serda