Valtra N 111e H
Moderátor: DYK
-
Valtra N 111e H
Lesu zdar. Hledam informace o traktoru Valtra N111eH.Chystám se tento prostredek koupit ale chtěl bych znat názor lidi kteří s tim mají zkušenosti \dealer Vam řekne cokoli aby prodal\ zkušenost z lesa hovoři.
- Zetor
Re: Valtra N 111e H
Ahoj, tak toto je vlákno jako stvořené pro Peetana...
Ahoj, vskutku zajímavé téma...
O traktory valtra se cca 3 roky trošku zajímám a N111e je bezesporu nejprodávanější a nejpovedenější traktor.
Pokud máš skutečně zájem, tak dva nový kousky jezděj v lese u Pardubic. není problém si tam domluvit návštěvu a vidět to v akci a poklábosit o tom s obsluhou. Já se tam taky chystám. Největší výhoda tohodle stroje jsou 2 mody chodu motoru. ECO a POWER. Eco mod šetří 10-15% paliva a výrazně prodlužuje životnost. Funguje stiskem tlačítka a je to o tom že veškerýho max. výkonu včetně krouťáku, rychlsti na vývoďáku atd se dostává už při 1800ot motoru a ne při 2200(2300).
Cokoli bys chtěl vědět a vím, rád zodpovím, ale romány tu psát nebudu.
nejlepší zpráva je, že i pro letošek je tenhle model v akci a dovozce minulej pátek dojednal perfektní cenový podmínky. Mám aktuální nabídku na traktor vpodstatě v prlný výbavě včetně PTO, PTZ, ČN, twin trac atd a ta cena je vážně super.
Tady o tom najdeš nějaký čtení: http://www.topagri.cz/?page_id=219
O traktory valtra se cca 3 roky trošku zajímám a N111e je bezesporu nejprodávanější a nejpovedenější traktor.
Pokud máš skutečně zájem, tak dva nový kousky jezděj v lese u Pardubic. není problém si tam domluvit návštěvu a vidět to v akci a poklábosit o tom s obsluhou. Já se tam taky chystám. Největší výhoda tohodle stroje jsou 2 mody chodu motoru. ECO a POWER. Eco mod šetří 10-15% paliva a výrazně prodlužuje životnost. Funguje stiskem tlačítka a je to o tom že veškerýho max. výkonu včetně krouťáku, rychlsti na vývoďáku atd se dostává už při 1800ot motoru a ne při 2200(2300).
Cokoli bys chtěl vědět a vím, rád zodpovím, ale romány tu psát nebudu.
nejlepší zpráva je, že i pro letošek je tenhle model v akci a dovozce minulej pátek dojednal perfektní cenový podmínky. Mám aktuální nabídku na traktor vpodstatě v prlný výbavě včetně PTO, PTZ, ČN, twin trac atd a ta cena je vážně super.
Tady o tom najdeš nějaký čtení: http://www.topagri.cz/?page_id=219
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Tady je pár obrázků pro představu:
- Romancvx
Zdravím,
tak kolik tedy stojí Valtra N 111 nebo 121 v Advance výbavě s PVH?
N111e v hitech výbavě s ČN quicke, PVH, PTZ, klimou atd. 1mil 550tis. dle nabídky mého regionálního prodejce.Romancvx píše:Zdravím,
- Romancvx
Slušná cena
Rozhodně, ale je to dost na prodejci. Bez nakladače 220tis dolů, bez PVH a hydrauliky 100tis dolů a jsme do 1,3mil za holej traktor. U jiného prodejce je však ten samej model takhle "holej" za 1,6mil... A pak se nemá říkat že jsou drahý...Romancvx píše:Slušná cena
Pár kousků z mojí osobní galerky pro změnu do zemědělství.
Kolega z Liberce je zřejmě málo zvědavej vzhledem k tomu že se tu od svýho prvního příspěvku neukázal, ale i tak to rozšířím.
Včera jsme jednu 111ku byli s Ondrou projet, okouknout a poptat se na zkušenosti.
Já bych s ní byl plně spokojen, říkat mi Pane.
Včera jsme jednu 111ku byli s Ondrou projet, okouknout a poptat se na zkušenosti.
Já bych s ní byl plně spokojen, říkat mi Pane.
pekná z obrázkov vyzerá byť malá a obratná, je tomu aj v skutočnosti tak?
Myslím že ne...edo píše:pekná z obrázkov vyzerá byť malá a obratná, je tomu aj v skutočnosti tak?
Malá se zdá jen díky tomu že na přání zákazníka má jen 24/34" kola namísto origo 28/38". Váží takhle skoro 6 tun a je velká dost, nezdá se to těma "malejma kolečkama" Je to asi jako forterra, jen delší. není se co divit. Na 135 koní je třeba kus traktoru. Rejd to má ale úžasnej. Myslím lepší než 6945. A hlavně ten komfort... Vše odpružený, vše jde lehko a hlavně to má fakt velkou boudu.
a aký dôvod majú tie malé kolesá vzadu? kvôli zníženiu rýchlosti?
Je to jednoduchý,a le nepochopitelný. Na originálních by se jim nevešla do vrat u haly. Takhle jede taky jen 37km/h místo 42, ale pustěj jim to víc na řídící jednotce.edo píše:a aký dôvod majú tie malé kolesá vzadu? kvôli zníženiu rýchlosti?
Používaj jí na pile k manipulaci s kualtinou, dopravě řeziva a kulatiny atd atd. Ještě mají 7341 zetora a valtra bere údajně mnohem míň nafty. a to je to rozdíl 55 koní.
podobné využitie traktora ako u mňa s tou spotrebu je to zaujímavé, ale asi tým ak má taký väčší výkon tak väčšinu práce zvláda na minimum otáčok