Tak to jsi si to dobře načasoval co za tím taháš za nářadí?
Čelák jsem chtěl nejdřív Trac-lift, ale už nechtějí dělat konzole na starýho agrofarma, tak pak jsem měl nabídku na Stoll, ale ten se mi na moje nakládání zdál drahý, tak bude taky Sigma 4 Je o něco levnější než Stoll a má i o něco větší zdvih, tak jsem na to zvědavý.
Qětákuv DEUTZ FAHR
Moderátor: DYK
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Re: Qětákuv DEUTZ FAHR
Deutz-Fahr ganz klar
Akú ti ponúkli cenu na Stolla? Odhadujem nejakých 7500€ v základe?
No radši bych kdyby Some dál fungovalo Mám za to čtyřradličný pluh Jupiter II, osmymetrový smyky a 3m secí kombinaci takže nijak vytíženej není, protože vše zdědil po předchozím traktoru Deutz-Fahr 130 Jaký typ od Sigmy budeš mít? Já měl na Deutz-Fahru Gold 50 a ten byl nesmrtelnej ale už ho nevyrábějí v tomhle označení tak na Lambu mám Titanium a ještě mám jeden malej na Same Silver 95 a tam mám Iron
Fortschritt E 514,ZT 303,300,Lamborghini Spark 150 Cshift,Lamborghini R6.120,Same Silver 95,Zetor 6245,5718,3011, IFA W50LA jeřáb
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
wejretz: Bude to Iron M 20, na moje nakládání to snad bude dobrý (naložit pár valníků obilí, pár balíků sena a nějaký vaky osivo/hnojivo). Ty Sigma nakladače teď po Some převzala Garnea, tak mi to udělají tam. To těch traktorů máš docela dost, já jsem prodal Zetora abych se domů vešel
Matúš: Ceníkovka Stoll FZ10 s 3. funkcí a odpružením je 9 400 Eur, pak jsou tam ještě všelijaký slevy.
Matúš: Ceníkovka Stoll FZ10 s 3. funkcí a odpružením je 9 400 Eur, pak jsou tam ještě všelijaký slevy.
Deutz-Fahr ganz klar