Tomo Vinkovič Tv 420-informace
Moderátor: DYK
Re: Tomo Vinkovič Tv 420-informace
zdravím, připojím se do diskuze, mám doma tv a mužu jenom říct že: spokojenost, mam ho 3 roky a ještě se nestalo aby se na něm něco po.....,to jezdí celkem dost nechci hanit tk nebo neco podobnyho ale tv je opravdu takovej robustnější. jediny co je na nem nevýhoda je již zminovaná hřídel ale ta se dá řešit redukcí na klasickej 6hran. jestě jedna věc spotřeba nulová!!!!
zdravim chcem sa spitat co je silnejsie TV-420 alebo TK14.? dik
Ahoj!pamapik píše:zdravim chcem sa spitat co je silnejsie TV-420 alebo TK14.? dik
Mám dajaké doku. o TV-keby si chcel ale je to CR-asi!
-
AHOJ SHÁNÍM TECHNICKÉ OSVĚŠDČENÍ NA TOMO VINKOVIČ TV 420
-
ahoj mě by zajímala ta redukce vývodové hřídele namohu ji sehnat. Josef Bálek 602379858TRACK MT8 píše:zdravím, připojím se do diskuze, mám doma tv a mužu jenom říct že: spokojenost, mam ho 3 roky a ještě se nestalo aby se na něm něco po.....,to jezdí celkem dost nechci hanit tk nebo neco podobnyho ale tv je opravdu takovej robustnější. jediny co je na nem nevýhoda je již zminovaná hřídel ale ta se dá řešit redukcí na klasickej 6hran. jestě jedna věc spotřeba nulová!!!!
chlapi nevíte jaký šrouby do zaváží na TV420 díky za odpovědi
M10 x 30 mm.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Dobrý den, mám malotraktor tomo vinkovič 821. Blbne mi startér. Jednou nastartuji a podruhé už to v startéru jenom cvaká ani pastorek nevyjede. Aš po lehkém ťuknutí do cívky lze nastartovat. Sartér byl u elektrikáře a vše OK. Jinak venku funguje i po připojení na elektriku od traktoru. Po zpětné montáži jeden start bezproblémů a pak zas nic. Může to být jenom cívka..?? Děkuji za rady.
Problém vyřešen, na startéru byl studený spoj na 50.josef24 píše:Dobrý den, mám malotraktor tomo vinkovič 821. Blbne mi startér. Jednou nastartuji a podruhé už to v startéru jenom cvaká ani pastorek nevyjede. Aš po lehkém ťuknutí do cívky lze nastartovat. Sartér byl u elektrikáře a vše OK. Jinak venku funguje i po připojení na elektriku od traktoru. Po zpětné montáži jeden start bezproblémů a pak zas nic. Může to být jenom cívka..?? Děkuji za rady.
Čau, mám dotaz. Mám doma malotraktor tomo vinkovič TV 821 jednoválec. Jaký olej do motoru? Děkuji za odpovědi
Třeba 15W40 ale nejen ten, prostě polosyntetika.
No jakou specifikaci dopručil jsi mu jen teplotní rozsah to je vše.
někde jsem četl že tam přide SAE 30.
No specifikaci jsem mu myslím dal. Co jsem mu nedal je klasifikace. No a v čem by si to pán představoval? V API, (USA) ACEA (EU), MIL-L (norma US army) nebo dokonce ILCAS?
API je na každem obalu pak je nejčateji MIL-L to myslím stačí .
SAE 30 teplotní rozsah monogradového oleje.
Trochu usnadním tímto odkazem.
http://www.lozeman.de/getfile.php?id=2446&type=register
SAE 30 teplotní rozsah monogradového oleje.
Trochu usnadním tímto odkazem.
http://www.lozeman.de/getfile.php?id=2446&type=register