Nové traktory Ursus
Moderátor: DYK
Re: Nové traktory Ursus
Nemate nekdo zkusenosti z prevodovkama Hema turkey?
Jsou už nějaké zkušenosti z provozu těchto traktorů?
Take jsem si prohlizel tyto traktory na letosnim techagru a libily se mi. Ovsem nejde jen o samotny stroj, ale jaka je dostupnost ND a kvalita a hustota servisni site?
Dostupnost je dobra polaci do druheho dne dodaji, cekam na schvaleni dotace a mam ujednaneho c3102
A co zarucni i pozarucni servis? Na novejch traktorech si hromadu veci uz doma na kolene neudelas.
Ale traktor peknej.
Ale traktor peknej.
Neni problem zaruceny polskym prodejcem
Ma nekdo uz tento traktor?
Také o nich dost přemýšlím o typu 11054 nebo o typu U-3110 má s nim někdo nějaké zkušenosti ??romek007 píše:Ma nekdo uz tento traktor?
Taky by mě zajímaly nějaké zkušenosti.. uvažuju nad 11054 a hodit na to nástavbu do lesa, jenomže neznám nikoho ve svém okolí, kdo by tuhle značku měl..ZT 303 píše:Také o nich dost přemýšlím o typu 11054 nebo o typu U-3110 má s nim někdo nějaké zkušenosti ??romek007 píše:Ma nekdo uz tento traktor?
-
má někdo zkušenost, nebo ví jak je to s převozem a přihlášením když to koupím v Polsku.
jdou na to vyřídit něco jako převozní značky aby to mohlo po ose a jak se to přihlásí u nás do evidence - dostanu čistopis Tp a na ten to přihlásím?
jak se platí DPH - pokud to nemám na podnikání, vím že třeba z Anglie se dá u starších strojů nějak DPH obejít pokud to není na firmu.
jdou na to vyřídit něco jako převozní značky aby to mohlo po ose a jak se to přihlásí u nás do evidence - dostanu čistopis Tp a na ten to přihlásím?
jak se platí DPH - pokud to nemám na podnikání, vím že třeba z Anglie se dá u starších strojů nějak DPH obejít pokud to není na firmu.
Vsechno jde v pohode mam novy NH z Polska a prez dotace.doca píše:má někdo zkušenost, nebo ví jak je to s převozem a přihlášením když to koupím v Polsku.
Už jezdí tyto traktory v ČR? Reklamu mají docela velkou v odborných inzertních časopisech.
Zatim jsem v okoli zadny nevidel. Libi se mne, jen mam strach z dostupnosti servisu a ND.