Ferrari

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
elda

Re: Ferrari

#16 Nový příspěvek od elda »

janoh píše:
Tom píše:Díky 8)
Má někdo nějaké osobní zkušenosti?
Zdravim Tom, ja osobne pouzivam ferrari cobram 50 AR a zatial mam len dobre skusenosti.

Jan
Zrdavím Janoh, můžeš prosím říci svoji zkušenost s modelem Cobram 50 AR po dvo letech. Dnes jsem na výstavě objevil Ferrari Cobram 60 AR a docela mě zaujal.
Díky

janoh

#17 Nový příspěvek od janoh »

Zdravím Ťa Luďa,

co sa týka cobram 50 AR, tak som traktor používal cca 3 roky, neboli s nim problemy, prevazne pripojená kosacka a drobne prislusenstvo, trochu horsia orba so zalamovacím a vobec sa nedala pouzit odhrnacia radlica na sneh, motor spolahlivy, traktor sa otočil skutočne na malej ploche. Ovsem potreboval som traktor doplnit o prednu radlicu a tam zlamovací traktor bol problemovy, aj koli samotnému klbu / namáhanie/ ale hlavne , akekolvek vyosenie znamenalo prevratenie traktora. Takže som traktor predal a zakupil cobram 60 RS, s otočným riadením. A to je ine káva, aj co sa týka pripojeného náradia, motora kohler, pevnosti sasi . Zatial spolahlivost a spokojnost . Ku traktoru mám aj malý podkop , vsetko stíha. Povodne som mal obavy , že ma menší rajt ako AR ko, ale aj traktor RS ma skutočne nadstandardný "rajt" .
Ak ta bude niečo dalsie zaujímat, kludne napis. Jan

petras2

#18 Nový příspěvek od petras2 »

Tady je ta RS

Obrázek

Obrázek

Obrázek

petras2

#19 Nový příspěvek od petras2 »

Fotky z Techagra