Nabídka traktoru BELARUS 320.4

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Poupic
Kontaktovat uživatele:

Re: Nabídka traktoru BELARUS 320.4

#16 Nový příspěvek od Poupic »

A o nějákým větším zetoru starším si neuvažoval.

Grozo
Kontaktovat uživatele:

#17 Nový příspěvek od Grozo »

Nebo i něco zahraničního? staršího za ty prachy už je docela velký výběr...
Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.

skolnik

#18 Nový příspěvek od skolnik »

To jo ale mě tento typ zaujal když jsem byl v Třebíči tak jsme se na něj šli podívat a celkem dobrý nazdálo se mě že by byl ten zadek slabej výhodou je že tady mají na tento typ všechno nač si vzpomeneš kompletní servis vše u ruky ale rozhodnutý ještě nejsme

Vinco

#19 Nový příspěvek od Vinco »

Našel jsem inzerát na prodej Belarus 320, tak jsem skusil zavolat. Byl sice už prodaný, ale dali jsme řeč a poptal jsem se na zkušenosti a jak byl spokojený. Koupil si ho před 10 lety na práci v lese. Tahal s ním probírky i mýťáky takže neměl na růžích ustláno. Zapřahal za něj až 2,5 m3, ale to bylo maximum. Žádné vážné problémy s ním neměl, převodovka 16 stupňů bez problémů a motor taky. Potvrdil mi mou doměnku, že když si ho koupí člověk technický gramotný, který si je schopen něco opravit tak bude spokojený. Před ním měl MT8 05O a tvrdil, že proti belarusu je to hračka. Prodal ho protože koupil UKT, že mu na něj vydělal.
Konečně jsem slyšel názor člověka který s ním měl zkušenost. Otázka zůstává jestli za těch deset let neudělali vylepšení která se projeví spíš negativně jako dnes u všeho.

skolnik

#20 Nový příspěvek od skolnik »

tak tak díky za názor také s mě trošku zdá že toho materialu na napravách je méně nepůsobí tak robusně byl jsem se na ně v třeíči podívat no výběr jak svina tet jde o to jestli je to výhoda či nevýhoda rozhodnutý však stále nejsme kdoví jak to s tím naším hospodařením vubec bude :zapomel:

frone

#21 Nový příspěvek od frone »

tiez som si kupil 320,4 belarus zo zaciatku boli velke problemy dufam ze uz bude pokoj a traktor pojde ako ma ist . traktoru velmi chyba ze predek dole brehom nedrzi .nevem ako premazat prednu napravu ked nie su tam maznice poradi mi niekto dakujem

Nonoleone

#22 Nový příspěvek od Nonoleone »

frone píše:tiez som si kupil 320,4 belarus zo zaciatku boli velke problemy dufam ze uz bude pokoj a traktor pojde ako ma ist . traktoru velmi chyba ze predek dole brehom nedrzi .nevem ako premazat prednu napravu ked nie su tam maznice poradi mi niekto dakujem
Zdravím.
Mohl bych se zeptat,jaké velké problémy jste s tímto strojem měl? Jinak skoro vše o Belarusu 320 jsou v tomto vlákně
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=23376

frone

#23 Nový příspěvek od frone »

Nadmerne dranie prednych pneumatik .4krat oprava vytekania oleja z prevodovky.pravvdepodobna dohra bude pred sudom nakolko je to este v zaruke a ja budem ziadat odstupenie od zmluvy a vratenie 12000 e

Nonoleone

#24 Nový příspěvek od Nonoleone »

frone píše:Nadmerne dranie prednych pneumatik .4krat oprava vytekania oleja z prevodovky.pravvdepodobna dohra bude pred sudom nakolko je to este v zaruke a ja budem ziadat odstupenie od zmluvy a vratenie 12000 e
Máte smůlu na vadný kus. Opotřebovávání předních kol se ve fóru objevilo, v převodovkách buď praskaly hřídele nebo byla vadná ložiska - dle uživatelů byl už při montáži použit vadný díl. Ale vytékání oleje a to 4x,to tu nebylo. Vytékal olej přes gufero do spojky nebo přes špatně utěsněné poloviny skříně? Bylo to 4x stejné nebo pokaždé jinak? :pistol: Děkuji za odpověď.

frone

#25 Nový příspěvek od frone »

dve opravy vymena gufera po par dnoch sa zavada ukazala znova ,tretia oprava prebehla v servise potom bol pokoj az do teraz .traktor je vzaruke akvakanie oleja sa objavilo znovu pod guferom nasledovala oprava vservise .po dovezeni malotraktora na druhy den som nasiel zvar na prevodovke z boku ako je gufero. aco teraz cakaju ma problem s predajcom kazda rada dobra dakujem

Nonoleone

#26 Nový příspěvek od Nonoleone »

[quote="frone"]dve opravy vymena gufera po par dnoch sa zavada ukazala znova ,tretia oprava prebehla v servise potom bol pokoj az do teraz .traktor je vzaruke akvakanie oleja sa objavilo znovu pod guferom nasledovala oprava vservise .po dovezeni malotraktora na druhy den som nasiel zvar na prevodovke z boku ako je gufero. aco teraz cakaju ma problem s predajcom kazda rada dobra dakujem[/quote
Zdravím, podle mého rozumu je třeba neodkladně reklamovat.Jak je vidět, normální opravou se to nespraví - nutno žádat novou převodovku. Odstoupení od smlouvy a vrácení kupní ceny si myslím, že je neprůchodné. Pokud by opravili opět starou převodovku, tak to bude asi příve či později opět téct a po záruce se na toto téma prodejce bavit nebude.

j.kubec

#27 Nový příspěvek od j.kubec »

Známí má také běloruse, ale něco většího. Neustálé úniky oleje už přestal řešit. Servis u něho byl už čtyřikrát a stále něco teče. Na to že traktor má rok, tak to je celkem katastrofa Měnil hydrauliku na řízení, nějaké popraskané trubky u hydrauliky, z převodovky teče olej snad ze všech stran. Zlatý zetory, s ním mám na stejně vykonanou práci mnohen méně oprav a problému.

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“