AGM Magma

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
brigadnik
Kontaktovat uživatele:

AGM Magma

#1 Nový příspěvek od brigadnik »

Zdravím,

nějakou dobu pokukuju po multikáře, měl bych to na hobby použití kolem baráku. Při projíždění inzerce jsem narazil i na vozidlo magma a to buď s benzínovým motorem z favorita nebo 1.9D. Ví někdo jak si stojí ta levnější benzínová varianta v porovnání s multikárou? Protože cenově je to zajímavý.

díky

štěpa

Re: AGM Magma

#2 Nový příspěvek od štěpa »

Nevím, ale je potřeba brát v úvahu že ten favorit bude hodně žrát právě na pocuky kolem baráku, poběží furt na sytič, a za chvíly budeš chtít měnit motor ;-)

brigadnik
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od brigadnik »

No právě ten favorit ma 43kw, měl by bejt živější než multikára, akorát se bude muset víc točit. Spotřeba sice by byla asi vyšší, čekam tak 15l/100. Multikára má psáno 12-15l/100. Zajímali by mě praktický zkušenosti s tímto vozidlem, pevnost, provedení, poruchovost, ND atd...

Tata
Kontaktovat uživatele:

#4 Nový příspěvek od Tata »

kvuli ND bych bral mulinu
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx

ITS

#5 Nový příspěvek od ITS »

V zaměstnání využíváme firmu, která neustále provozuje čtyři muliny. Je tam ještě i firma s Magmou. Magma se nikde nestočí, protože nemá dostatečný rejd. V životě neuveze to co mulina. Mulina zvládá na silnici až 2,5t ( doraz ), v terénu se běžně vozí 1,6t betonu. Magma tohle nikdy nezvládne. Muliny té Magmě někdy jezdí na pomoc. Zásobování díly pro muliny je docela dobré. Kolem baráku bych nebral ani jedno.

Martuch.rs

#6 Nový příspěvek od Martuch.rs »

Taky jsem koupil magmu,totalni ulozenka z kopriv. dal jsem ji do kupy nova korba predni brzdy trochu oprava kabyny. motor favorit. zere to tak +- 9-11 l prevody to ma paradni jede to i 80 coz je sakra rozdil od multikary. je to takovy trochu komfortnejsi.prekvapilo me jak po te dobe vse fungovalo i treba po el.strance.ma to elektro hydraulicky 4 sekcni rozvadec na pridavne okruhy. kotouce na predni naprave coz taky dela hodne oproti bubnum co ma Mulina. vozim normalne 2-2,5 tuny opravdu bez problemu. vezl jsem i 2,9 . Nevim co to ma za napravu ale disky tam jsou nejaky mercedes a i desticky na prednich brzdach. Porad jsem zjistoval z ceho pouzily ty napravy ale marne. Ano naprava z muliny vypada unosneji takova masivni coz se neda rict o diferaku ktery dost ochazi. taky jsem planoval dat 1,9d z feldy ale zatim to neresim.

Tomas22

#7 Nový příspěvek od Tomas22 »

Dobrý den pane Martuch, :help:
Reaguji s dotazem na benzínovou verzi ( 1,3 favorit)Magma ,můžete mi prosím napsat Vaše zkušenosti spíše vedené na případné nedostatky tohoto stroje,náročnost na servis atd .?
Mám možnost ji zakoupit ,měl jsem v plánu M25 ,ale tohle se naskytlo právě, tak bych rád věděl zkušenosti z praxe.
Mám to v plánu pro vlastní použití, okolo domu ,dřevo, písek, nic závažného(sklapeni, ND ,atd. Mě zajima)...
Moc děkuji za odpověď předem,případně i jiní uživatelé, ať napíší.
Pěkný den.(Thoumass@seznam.cz)

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“