Jaguar XJS
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
Jaguar XJS
tohle auto uz tu bylo ale pak spadlo to forum tak to slo pryc...ted sem na aute zacal pracovat dam teda znovu
-
Re: Jaguar XJS
takovyhle stary auta se mi libi camaro mustang a tenhle jaguar taky krasny to je primo tvoje cenu asi neprozradis co luxus
Už jsem to napsal minule. Tohle jsou autí podle mýho gusta. Maj duši, něco vyjadřujou, ... Prostě krááááása. Jestli to někdy dotáhneš do čr, tak bych se i podíval.
Když mùžu, pomùžu a poradim a občas kecam. :-)
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
auto je primo moje jak to tady bylo minule tak se na aute nic nedelo...na karoserii je hodne vad navic koupil jsem ho bez technicke....ale zapracoval sem a ted momentalne uz je technicka hotova...prave ted od patku..opravovalo se hlavne vzadu a lem...prahy uz take zadna slava ale diry tam zatim nejsou navic v predni casti uz byli prahy vyvarovane a opravovane..lak neni puvodni bylo to takhle nastrikano
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
ted koukam ze sem vlastne ani nic o tom aute nenapsal zadne udaje ..takze obsah 3.6 sestivalec vykon 162Kw automat rok vyroby je 1986 a auto ma najeto asi 95tis mil...co uz sem na aute udelal ..takze baterka byla potreba...dale vyvarovani vse uz je nastrikano ted v plnici..dale nesel ostrikovac...problem zterele hadicky a nadobka vycistit neslo spolujezdcovo okenko..problem byl v spinaci nesel zamknout kufr..stacilo rozhybat zamek..bylo potreba vymenit vzpery na kapotu take hotovo...co ted je tak nejde el serizovani zrcatek nejde klimatizace...auto jezdilo pred tim k nam do servisu ...mam vytisknute vse co se delalo od roku 1996 ...dost veci na napravy se davalo..silentbloky...auto od toho roku 1996 najelo jen asi 20 tis mil...jezdilo velmi malo podepsalo se to prave hodne na pryzovych castech..a na korozi...jak sem psal uz sem ale uspesne absolvoval novou technickou kde nebyla ani jedna lehka zavada ..a snad brzo az jeste vyridim vse abych mohl zacit s autem jezdit tak se podelim o jizdni dojmy ...a cena...nevim jestli to sem muzu naspat ..byla nizka..zeptal sem se v pravou chvili praveho cloveka...mel sem stesti...puvodni majitel zemrel a kdybych jej nevzal sel by asi na srotak tenkrat byl trosku lepsi kurs libry nez je ted..ale cena byla rekneme jak v cr za nejakeho pekneho favorita
To je ta hustá zadní náprava. No to když jsem viděl, tak sem nechápal. Zjevně to funguje, ale je to neběžný.
Když mùžu, pomùžu a poradim a občas kecam. :-)
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
jo... to sem nenapsal...ta zadni naprava ma jen spodni rameno...vrchni rameno tvori poloosa a kotouce jsou u diferaku...i rucni brzda takyFrantík píše:To je ta hustá zadní náprava. No to když jsem viděl, tak sem nechápal. Zjevně to funguje, ale je to neběžný.
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
tak uz sem s jaguarem zacal jezdit...mam v nadrzi 25litru benzinu...a rafika se zatim odlepila od nuly... ..ale kontrolka na benzin uz zhasla
je to paradni auto sice pridas plyn a z nadrze sa ozve esce litr, ale s tim mosi kazdy kdo chce take auto provozovat pocitat...mosi to met spicovni zvuk tech 6 hrnku v chodu..natoc nejake videjko aby jsme to culi jak to pekne bublaaa
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
kenybz píše:je to paradni auto sice pridas plyn a z nadrze sa ozve esce litr, ale s tim mosi kazdy kdo chce take auto provozovat pocitat...mosi to met spicovni zvuk tech 6 hrnku v chodu..natoc nejake videjko aby jsme to culi jak to pekne bublaaa
zacal sem jezdit ode dneska..tak snad o vikendu bych mohl neco natocit
- Moribundus
Moc pěkné. Měl jsem možnost se svést s E Type 12 válec 5.4 l. To byla paráda. Taky to mělo zadní brzdy u diferáku. Ten tvůj model může být taky 12 válec. Už jsem ho taky viděl.
Nevíš náhodou jestli se tam u vás nedá sehnat MG B za rozumný prachy? To se mi strašně líbí(teda to s plast. nárazníky už moc ne). Taky moc pěkná klasika.
Tady v okolí je dost lidí, co jsou hotový z amerik. Neberu jim to, ale lepší svezení je podle mě v anglické klasice.
Nevíš náhodou jestli se tam u vás nedá sehnat MG B za rozumný prachy? To se mi strašně líbí(teda to s plast. nárazníky už moc ne). Taky moc pěkná klasika.
Tady v okolí je dost lidí, co jsou hotový z amerik. Neberu jim to, ale lepší svezení je podle mě v anglické klasice.
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
ano do meho modelu se davali dve motorove verze sestivalec a dvanactivalec..ja mam jen slabsi sestivalec..ale i tam to svezeni je pekne...to MG co chces to ma oznaceni MG BGT...a nebo mylsi neco jineho..nemas fotku jak to vypada....nebo odkazMoribundus píše:Moc pěkné. Měl jsem možnost se svést s E Type 12 válec 5.4 l. To byla paráda. Taky to mělo zadní brzdy u diferáku. Ten tvůj model může být taky 12 válec. Už jsem ho taky viděl.
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
fotil sem jaguara na parkovisti ..ale tenhle byl rychlejsi.....vsiml sem si az kdyz byl nademnou....
to ses stale s autem v anglii
Přeprava do 1,3t a rozměru vozíku 2,5x1,3m 11Kč/km Písek,kámen nebo co potřebute převezt Jičín,Boleslav,Turnov dál po dohodě
http://www.teamfofr.estranky.cz
http://www.teamfofr.estranky.cz