škoda 110R
škoda 110R
tak konečně jsem se rozhoupal a založil si vlastní vlákno ( aď tu není foxova éreska sama ) takže autí sem si přivezl 13,10,2012 . od člena zde z fora rozebrané do posledního šroubku erko bych chtěl nechat pokud to půjde co nejvíc v originálu i když nějaká ta úprava se taky najde ale jen snadno navrátitelná do původního stavu! další info později teď nějaká ta fotka probíhajících prací...
puvodní stav v jakém sem si to přivezl:
a nějaká ta práce:
puvodní stav v jakém sem si to přivezl:
a nějaká ta práce:
Re: škoda 110R
Něco podobného jsem si tak před 12 lety také přivezl domů, po pořádném odrezení mně zústala větší část střechy torza předních sloupků,část podlahy kufru,mezistěna motoru a to je tak vše oprava(přestavba karoserie na typ735) trvala 2 roky.Přeji hodně štestí a nervů při rekonstrukci.
Nazdáááár kolego. Gratuluji ke koupi a moc se těším na zrod hezouna.
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
Kdo si hraje,nezlobí. To je sice pravda,ale bubin se nemá kam uchýlit na zimní školení. Achich ouvej,mám malý garáže a je jich málo.
Ale je,je na modelech od Š1000 právě do modelu 110R řada 105-120 má příčku širokou a u provedení vlečené nápravy(Š120LX,130,Garde,Rapid,135,136 a některých 125) pevnějčí konstrukce z úchyty na ramena náprav.Já jsem udělal při opravě skeletu mé 110R uchyty na širokou příčku právě pro použití vlečené nápravy.
JJ k tomuhle není co dodat. Akorád když jsem se ptal kolik je tu na foru erkařů,tak se nikdo neozval a najednou tu je další a jestli mě neklame zrak, tam na něm je lamynátový blatník a zadní čelo uplně prvního provedení(bez žebrování)
No nejdřív musím rozdejchat závist Uf moc to nejde. Ale jinak
-
známej má nějaký blatníky na 100 fungl nový
Lehká práce??? Z tohodle vyvařování mám uplně panickou hrůzu ale fakt hrozně velkou. Pěkný a držím palce.
karbus8045: pokud by byly přední ty by se hodily ty co mám sou potuzený a to se mi nelíbí! ale záleží co by stály?
Podle fotek si to vzal zgruntu,tak se mi to líbí,pokud chceš mít erko v původním vhledu z minimálními úpravami nebo z takovými které nejsou na první pohled patrné(co se týče mne nemám rád přetuněné veterány jejihž vhled nemá vzor v dříve postavenému vozu např.prototyp,odvozený soutěžní vůz) doporučil bych ti vytvořit si v zadní části tunelu prostor na použití pětistupňové převodovky.Co jsem měl své "civilní" erko v originále které skončilo v hutích(teda jen karoserie pár věcí mám nechaných do foroty do 735,štítek,výrobní číslo a papíry v depozitu) u toho jsem to tak měl udělané za použití původní úzké kyvadlové nápravy.Z víka převodovky se předělá uzká příčka z původního čtyřkvaltu i z obdélníkovými silenbloky na pětikvalt,zkrátí se táhlo a vymění kulisa řadičky.Ten pětikvalt mám někde uloženej pokud je na něm ta příčka a ještě si ji nesehnal tak se po tom podívám a za poštovné přenechám.