škoda 130 rs
škoda 130 rs
Zdarec pánové. Musím se s vámi podělit o mojí radost, kterou mi udělal tchán s mým synem Dostal jsem od nich novou éresku jako náhradu za mazla o kterého jsem neštastně přišel Sice je moc malá a papíry co mám v šuplíku mi jsou u ní k ničemu ale zase ji mám!!!!
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
Re: škoda 130 rs
Ahoj dám sem pár vybranejch fotek Éresky u nás přezdívané "stříbrná mrda" Která už bohužel není v mé garáži a na kterou s láskou vzpomínáme
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Úžasnej stroj. To jsi ji rozstřelil??? Nebo co
TAKY SEM PRISEL O SKODOVKU PODOBNE, nebyla tak dokonala jako tvoje.byla jen pekna a motor s facka a ta muzika.
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Ja ani přeně nevím co se vlastně stalo. V tý době jsem dělal ve Feroně a tahaly se přesčasy protože nas bylo málo a ještě jsme dostaly byt tak jsem dělal na bytě abysme mohly žít jako rodina tak jsem moc nespal. Pamatuju si akorád še jsem vyjel ve 3 ráno do práce a pak to že jsem se probral hlavou dolu a že mi hořely nohy a mněl jsem přitavenej hliníkovej kobereček na holeních.Nic víc z si z toho nepamatujuMilhauss píše:Úžasnej stroj. To jsi ji rozstřelil??? Nebo co
ja zas byl s holkou dopoledne na rande na motorce a postupne se cas chilil. nez semcestou od ni zjistil,ze uz jedu pozde,protoze je porada,musim tam byt o pul hodinu driv nez obvykle,zacal sem spechat,doma se me smali jak specham a to me ospechalo jeste vice,za vesnici se me auto malo vyhlo,protoze taky neckalo neco tak rychlyho a strom byl muj,sbylo toho asi tak jako tobe,jen vic zmackany a bez ohne,ja vysedl vpohode,jen sem si roztrhl vicko oka a utrhl oba upony klicni kosti. porada stala za nic a byla zadarmo,ja mel holku a malem se zabil. uz nespecham a obzvlast ne do prace:-)ta neutece,stejne s lidma jen vymrdavaj. nebavite nevadi na urade cekaj dalsi,zadnej sef ti to nerekne jinak,kdyz jde o delnika...
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
JJ mam plastiky na holeních a dloho jsem se bál v autě připoutat. Jinak taky se mužu na nějaký spěch do práce vysr... a Přesčas? jen když chci.romus145 píše:no tvl tak to máš i nějaké následky?
Hezké barvičky na motoru ja už to nestihl chyběl týden do montáže webru a rámu.pawka píše:http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/3562- ... 125ted135/ ta moje
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Ty kjávo,tak to je smutný. Do další stavby asi už nepůjdeš co??? A co se po něčem kouknout,po něčem hotovým,jestli jsi srdcař
No srcař jsem jak se říká jednou srcař na vždy srcař a pokus byl ale nepodařilo se. Musel jsem prodat třeba časem až budu uplně bez dluhu a nebudu muset obracet každou korunu tak nožná furt se mi erko moc líbí. A řekl bych že v tom množství pěkných aut je Erko a Felícia(stará kabrio) nejhesčí.Milhauss píše:Ty kjávo,tak to je smutný. Do další stavby asi už nepůjdeš co??? A co se po něčem kouknout,po něčem hotovým,jestli jsi srdcař
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Copák Éro ale Ereso,to je nářez
JJ a Když je slušně nadupaný a ten nezapomenutelný zvuk jo zase mam slzičku na krajíčku a muj rekord měřen na sprintu 205km v hod. No hukot co budu říkat. Ja mněl základ Motor favorit 136 55kw upraven na 1450ccm a T pisty upravená hlava.ojnice setrvak skládaná převodovka 1-3krátká 4-5 standart stálí převod 4.22 a tak jen ve skratce.
-
Třeba my máme v pracovní době vysloveně přikázáno dodržovat povolenou rychlost. A na druhou stranu kam spěchat když plat běží...