Multicar M25 - diskuze
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Multikara m25 S3- nostnost korby
Mal som pred par rokmi M25ku valnik a M24 trojsranny vyklapac ak si dobre pamatam tak na niektorej korbe bol stitok 2200kg ale neviem na ktorej takze 3t bude asi uz na to dost.
A este dotaz,co je "piest 3-činny"?
A este dotaz,co je "piest 3-činny"?
-
Pist 3-činny-kiper,3 vysuvne sekcie...
Ahoj, tak otec má Multicar 25 3S, original korba má objem 1m3, keď sa naloží kopcom tak 1,5 m3. Naložený mokrý štrk kopcom, váha bola okolo 2450kg, zvážené na digitálnej váhe na štrkovni. Korba to zvládla, nikto ju nešetrí . Skôr bol problém vyklopiť to, trebárs proti kopcu (slabý tlak v hydraulike). Fakt neviem, čo by si chcel naložiť, aby tam bolo 3 t. A moc záleží aj na tom, čím by si tú vlečku chcel ťahať
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Re: Multicar M25 - diskuze
taky mám vyzkoušeno 2,5t ale to už jsem musel vylézt ven a pomoct té hydraulice, stačillo se trochu do té korby opřít, ale je fakt že už je to pořádná čepice, musel bys udělat nástavky, myslím, že ta korba by 3t vydržela
-
- Kontaktovat uživatele:
Ronny - diky za odpoved takze si doplnim slovnu zasobu ,ze teleskopicky sa hovorovo pouziva 3cinny, resp. kolko casti ma teleskop tolko cinny.
Som aj premyslal zo co by sa dalo pridat na dvocinny piest ako tretia cinnost a napadloma otacanie piestnice (musim si dat patentovat) ak to uz niekto nema
Som aj premyslal zo co by sa dalo pridat na dvocinny piest ako tretia cinnost a napadloma otacanie piestnice (musim si dat patentovat) ak to uz niekto nema
-
peyrak: Ahoj, korba sa neprehla pri vyklapani?? Bocnice samozrejme budu vyššie, okolo 45-50cm, este uvidime...
tak určitě zapružila, ale nějaká trvalá deformace rozhodně nenastala
Dobrý deň , mam taky problem na multicar M25 . Dal som vstrekovacie čerpadlo po oprave a motor nema tah a zle štartuje za studena aj za tepla . Tak som dal nové piestne sady , hlava bola zrobena a motor robi to iste .. može byť vstrekovacie čerpadlo zle spravene alebo preskočený rozvod ? ..
- mates11
Zdravím pánové, chtěl bych se zeptat jako jsou předepsané vůle na ventilech na M25.
...ahoj...jestli si to ještě dobře pamatuju,tak sací byl 0,2 mm a výfuk 0,4 mm...
...kovařina je krásná,jenom musím vědět,jak do toho praštit...
ceratio1: neviem, kde si to skopíroval
Ale M-25 pri studenom motore sací 0,20 mm výfukový 0,40 mm (užívateľská príručka str. 12)
Ale M-25 pri studenom motore sací 0,20 mm výfukový 0,40 mm (užívateľská príručka str. 12)
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
- mates11
Diky moc. Bohuzel jsem to steloval nez jste stacili zareagovat. Dal jsem oba na 0,25. Takze to budu muset doladit. Kazdopadne diky
ta korba v pohode vydrží vyše 4 ton... klasicka trojstranka ju ale nema šancu z origo majlerom vyklopiť. ja mam kyper z dumpra na ktorom je naklonovana korba z trojstranky. 3 tony kypujem na volnobeh..nevyhoda je ta že to kypuje len dozadu
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.