škoda 130 rs
Re: škoda 130 rs
Sice vlak leze do peněz ale ne tolik jako jezdit k vám na "melouch" autem. Ale to je jedno. dneska jsem se bavil s pár kamarády v práci a řekl jsem že bych asi dělal nějaký "to" za malotraktory a Atv. Jo taky to schválili a i navrhovali že bych mohl stavět třeba i traktory třeba na zakázku a jeden má takovou tu domácí frézu z motorem ze 175tky skutru a chtěl by ji dát malinko do kupy a když tak udělat i nějakou kapotáž, ale ten by to měl odeme za pakatel nebo spíš za dara protože jsem mu moc vděčný a docela hodně nám pomohl když sme se začali hroutit. Jen mám strach že by to bylo kvuli soustruhu na levačku jako jednoduché nástroje ty by se dali ale něco co by už chtělo hřídel tak to by bylo složitější.
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
ono ve výsledku vlak + pokud jedeš do velkýho města MHD tak auto nevyjde skoro o nic dráž
malej traktorista v malým traktoru
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Na menší vzdálenosti určitě . Do takových 50km nemá hromadná doprava moc smysl... Tady je to ale spíš právě obráceně - jel by vlakem někde z Jizerských hor, asi do Číčenic (nevím kolik přestupů cestou), pak přestup do Bavorova, a odsud by se nějak musel dostat asi 10km do zapadlý vesničky v lesích (kus od Strunkovic). Takže celkem náročný cestování, levný taky ne, a kolik se dá za den odmakat, aby se to vůbec vyplatilo sem jet prakticky přes celou ČR...Sadra17 píše:ono ve výsledku vlak + pokud jedeš do velkýho města MHD tak auto nevyjde skoro o nic dráž
Ty traktory na zakázku, do toho se nepouštěj. To ti nikdo nenzaplatí... Když si rozpočítáš hodinovku, zakázkový obrábění atd, a nějakou cenu dílů co musíš sehnat, a vezmeš v úvahu, že ne každej tomu rozumí, takže ti řekně postav "něco", a pak když to uvidí, tak řekne že to nechce... A taky reálná hodnota domadělu nikdy nebude odpovídat ani tý hodinovce co na tom strávíš... To si dělá každej pro sebe, nebo si koupí v inzerci hotovej, protože tam se ta práce v ceně neodrazí... Drž se toho příslušenství, pokud možno s normovaným závěsem, ať se to dá použít na co nejvíc strojů, a kdyžtak mezikus na zakázku k tomu pro atypy a domaděly .fox159 píše:...dneska jsem se bavil s pár kamarády v práci a řekl jsem že bych asi dělal nějaký "to" za malotraktory a Atv. Jo taky to schválili a i navrhovali že bych mohl stavět třeba i traktory třeba na zakázku...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Tak ta brigáda na vykládání návěsů neklapla a nepomohlo mi ani to, že mám praxi ve skladu a papíry na všechny vozíky a i na ještěrky nad 5t. Chtěj především obsoluventy nebo TP, no prostě někoho za koho si můžou účtovat dotace. A stavět traktory od úplného začátku na zakázku jsem tak úplně nechtěl, spíš jako přestavbu, či třeba výrobu kapotáže nebo něco takového. A s tím nářadím, tam musím začít s něčím "jednoduším" co nevyžaduje soustruh a pokud náhodou jo, tak jen něco jednoduchého aspoň zatím než bych si třeba ušetřil na nějaký funkční krumpl za babku. A kvůli tomu erku bych spal třeba i v mrazu pod širákem, jen abych ho mohl odmakat a mít ho doma.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Soustruh si nekupuj... Nejlevnější solidní koupíš tak za 20, a to než by se ti vrátilo...
Tak jsem si podal inzerát. http://stroje.bazos.cz/inzerat/19009658 ... -a-ATV.php
Nebylo by lepší, než doma něco kutit, a pak se dohadovat o ceně, oběhnout kovovýroby či servisy techniky a zeptat se, jestli by tě třeba nevzali na výpomoc, když budou potřebovat?
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Jenže tady nic takového není. Jediná traktorka byla v raspenavě a ta už asi tak 8let není. A kovo je taky v raspenavě ale to je rodinný podnik s několika zamestnanci a ty brigádníky neborou a ani nové zaměstnance.
Tak to je u vás s tou prací podobně jako u nás. Brácha je teď bez práce, tak díky známostem se dostane na nějaké výpomoci do malých firem. Ale je to všechno o známostech.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
To máš pravdu a já takové známosti nemám a ani o nikom nevím.Leo píše:Tak to je u vás s tou prací podobně jako u nás. Brácha je teď bez práce, tak díky známostem se dostane na nějaké výpomoci do malých firem. Ale je to všechno o známostech.
Tak jsme koukali na nabítky brigad, a jsou tam samí nabítky na plnění obálek nebo skládání propisek nebo nějaké pofiderní aktivity po netu. Jinak nic
Kuva ta cena asi poletí moc pěknej stroj http://aukro.cz/skoda-120-s-i2720879216.html
Hele to ereso a erko je od jednoho prodejce a je s Písku.Terablick píše:Myslíš to za 200 litrů Jako já jsem fanda těhle aut, ale za 200 koupím Kit Car .
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš . Ale za ty peníze... . Ta 120S pude asi vysoko... Sice nepíše co je v motoru, podvozek, prostě nic, ale i tak si myslím, že to někdo zaplatí víc než dobře
No podvozek bude Emko, už podle šíře přední nápravy a motor to píše že je tam 15cka. Každo pádně bych spíš to erko už si kuli tomu normálně rvu vlasy a začínám šílet. Všechno to zase tentokrát padá na mě, mam depku. Asi byla chyba ho vydět jeto jako bych stratil oblíbenou hračku ,tím že nejsou na něj peníze a že se nic nedaří a je to samá katastrofa jdu do zoufalství. A ted ještě jestli pan majitel opravdu dostojí svého slibu a počká,víš jak to je erko začne překážet a náhle se někdo oběvý s penězma v ruce a slib, neslib muže bejt prič,Terablick píše:No vidíš . Ale za ty peníze... . Ta 120S pude asi vysoko... Sice nepíše co je v motoru, podvozek, prostě nic, ale i tak si myslím, že to někdo zaplatí víc než dobře