škoda 130 rs

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
fox159

Re: škoda 130 rs

#61 Nový příspěvek od fox159 »

Děkuji za duvěru ale ja čas mám ale díly a hlavně kastle mizí jak pára nad hrncem. Sice tchán ma 130tku ale je po bouračce sice je pojízna ale jsou hnuté sloupky a namá vlečku a 4pístky a to na závodáka nepadá v uvahu. A pochybuju že za tech pár let až to finance povolí tak ještě nějaká bude jedině že By nekdo řekl hele nam 130 dej flašu a ber ale to dřív zamrzne peklo.
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!

karbus8045

#62 Nový příspěvek od karbus8045 »

no to máš pravdu taky se musím stavit u kluka co mněl nebo snad ještě má rapida chtěl za něj 2000kč

fox159

#63 Nový příspěvek od fox159 »

Vim o erku je v Raspenave už deset let stojí v kopřivách a několikrát byl pod vodou a majitel nedám!neprodám! budu stavět!!!!
A pak tu je rapid ten už zarostl do příkopu tak taky nic. No ono technicky v zato by stačilo sehnat fakt jen kastly s čelním sklem a dveřmy a ostatní se dá sehnat na netu jen ty ceny jsou šponovaný do extrému.

karbus8045

#64 Nový příspěvek od karbus8045 »

pravda ceny těch blatníku jsou opravdu neskutečný a vůbec všeho chtělo to koupit tenkrát :-/

Dvordy

#65 Nový příspěvek od Dvordy »

Ceny RS sad jsou dneska za pár korun, oproti dřívějším rokům. Mě třeba sada rallye někdy před 6ti lety stála cca 7tis a to mám i laminátovou přední i zadní haubnu. Problém je spíš v zadních nápravách a motorech.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III

fox159

#66 Nový příspěvek od fox159 »

Tak celou noční jsem přemýšlel co a jak dál, :zapomel: Tak jsem se díval na inzerci a dá se koupit Erko kolem 15-35000tis. bud jako na opravu nebo v započaté GO. A taky 120tka od 3500-do 50000tis a jedno Garde za 250000tis.
No zatím se ze snění vrátím dolu na zem a nechám to osudu třeba se něco naskitne nebo až dodělám trakturek a k němu štěpkovač tak se třeba dobře prodá a budou :penize: a koupí se nějaká káči a možna i zrovna erkové na dlouhé,pomalé hraní.
A ceny Rs sad jdou čím dál víc nahoru protože je mín a mín aut.a prodejci či výrobci musí taky z něčeho žít a platit Kalouskovu provizi

karbus8045

#67 Nový příspěvek od karbus8045 »

Dvordy a kde jsi to za tu cenu koupil

fox159

#68 Nový příspěvek od fox159 »

Mně taky první sada stála 5000tis ale zadní blatníky byly použitý a přední fungl nový.Ta druhá sada to už byl docela nářes komplet sada +kapota+střecha+pláště dveří 26000tis. A ted studuju 130LR/H no a nevím,nevím hlavně ty zadní ramena montáž vyžaduje ořezání kastle a výrobu držáků s výstuhami a předělání uložení převodovky. :( Na tohle zrovna nemám plánky.mam akorád na upravu klasických ramen pro L/A ale mam na L/H planek na upravu motoru a výfuku a to asi v garáži nezvládnu na to je potřeba malá nástrojárna.Tak že docela prekérka a taky sme s foxinou zvažovaly možnosti teda finanční.
No když seženu kastly za nějaký pakatel což by znamenalo základ tak pak pomalu postupem času byse to snad i povedlo postavit.Jen ještě budu schánět ty planky to si myslím že se zapotím ale prostě je musím mít jinak snad nebudu spát. nevím proč asi jsem nějak uchylnej ale když se o něco zajímam tak prostě potřebuju o tom vědět i tu nejmenší kravinu.
Přílohy
blatníky2.jpg
blatníky.jpg

pavel601

#69 Nový příspěvek od pavel601 »

.... ked to vidím a potom zatvorím oči , tak si uvedomím , že som počul ako zaklapli dvere - tak čudne - však to bolo bez tlmiacich materiálov , z mitfárovej sedačky som pomali nedošiahol na vypínače el. čerpadiel , no potom sa konečne ozvaly...štarter , ako ked baterka nevládze , potom to začalo koktat a zrazu ten rev ...všetko sa zatriaslo a raketa čakala na povel ....pri rozbiehaní sa to tiež tak čudne zachvelo ....do tej doby som v niečom tak rychlom nesedel ...na to sa nedá zabudnúť ....

fox159

#70 Nový příspěvek od fox159 »

Ano to se nadá a krom toho ještě zvuk výfuku podtrhne písklaví zvuk karburátoru 8)
Nebo nájezd do zatáčky když podřadíš prujezd bokem zatáčkou dáš plnej a pak pocit jako když tě vystřelí z kanonu.

Dvordy

#71 Nový příspěvek od Dvordy »

fox159 píše:Mně taky první sada stála 5000tis ale zadní blatníky byly použitý a přední fungl nový.Ta druhá sada to už byl docela nářes komplet sada +kapota+střecha+pláště dveří 26000tis. A ted studuju 130LR/H no a nevím,nevím hlavně ty zadní ramena montáž vyžaduje ořezání kastle a výrobu držáků s výstuhami a předělání uložení převodovky.
Proč vymýšlet něco, co je dávno vymyšlené. Například Molčan (http://www.pmautosport.cz) to běžně dělá. Stavěl i Nikorjakovu RH, kterou jsi sem dával. A existuje i spoustu dalších výrobců, dnes není nic problém.

Tu RS sadu si docela přeplatil. Výrobců je opět spousty a stačí jen hledat. Problém je že jejich kopyta už jsou okopírovaná od dalších a pak to nesedí.

http://speedpro.cz/laminatova-sada-skod ... p-132.html
http://speedpro.cz/laminatova-sada-skod ... p-133.html

Ovšem pokud to je auto které je předělané ze sériového, tak je to jen další hybrid. RS, LR dělají i papíry a historie toho auta. Já jsem chtěl také eRko předělávat na RS. Sehnal jsem RS sadu, kola, světla, sedačky, karburátory, ale ve finále zjišťuji, že mi to auto bude stejně stát v garáži a moc se nesvezu, protože po mě půjde každý policajt v okolí. Takže zbývají závody a tam už se špatně dostáváš, pokud to auto není stavěné přesně podle originálu a navíc to stojí dost peněz. Takže teď se opět dostávám do fáze shánění originálních dílů a postavit to auto do originálu.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III

fox159

#72 Nový příspěvek od fox159 »

No pokud máš hodně velký balik peněz tak to samo není žádný problém přijet k Molčanoj nebo Práškoj a jiným dát jim zakázku a pak si jet pro auto.A že jsem tu sadu přeplatil no zrovna třeba střecha byla od Molčana a byla drašší protože mi do ní dával výstuhu. Samo domo výroba muže bejt pro někoho hybrid či bastard ale ber to tak že origo je malo a jsou to klenoty které stojí hrozně moc a taky nejsou na běžné ježdění. No a ty policajti ja zas mam takovou skušenost že když to bylo normální erko na hliníkách které dokonce byly zapsaný v papírech hrozně policajtum vadily mněl jsem s tím hodně velký problémy a pak po přestavbě byl klid a když už nás někde stavěly tak jen proto že se chtěly podívat!!!!

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#73 Nový příspěvek od Milhauss »

fox159

#74 Nový příspěvek od fox159 »

My už Éresku neé, my už půjdeme do 130LR/B,H
akorád jsme se o tom s foxem rozprávěly. Víte ta první byla pro nás jedinečná a ty tvary na eresu jsou užasný. Pak zkoušeli postavit další, ale nebylo to ono. Takže jsme od toho upustili a jdemem 130LR/B,H.
Přílohy
Chcem.jpg

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#75 Nový příspěvek od Milhauss »

Jo tak tohle je jiný kafe. 130 rs je nádhernej kus histroie a parádní auto ale 130 LR to je zase něco jiného,pro mě zase o kus lepší a hezčí než RSko. Držím palce 8)

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“