Vozík za auto

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
honza650

Re: Vozík za auto

#46 Nový příspěvek od honza650 »

doma jsme taky dlouhá léta řešili jaký přívěs a po pár rozlomených "kárkách" na malých kolech padla volba na předělání vyřazeného hasičského vleku sta 21 na pořádnou káru co se nezalekne ani palety zámkové dlažby , doklady jsou z doma stavěného vozíku na 13" kolech , jen se nechaly na dopravním inspektorátu změnit rozměry korby a barva , ale teď momentálně řeším jinou otázku kolem přívěsu , už jsem se dotazoval i jinde , takže se omlouvám za dvojatý dotaz , chci se jen zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přihlašováním staršího karavanu popř. jiného přívěsu z dovozu , jestli mi stačí německé papíry , udělat dovozovou stk a hotovo nebo se to musí hnát přes výzkumný ústav nebo něco podobného , díky , tady je foto té hasičny : http://www.gardelegen.info/de/img/fotog ... aenger.jpg
Zetor 25A ( v neustálé rekonvalescenci ) https://mnojo.rajce.idnes.cz/Zetor_25/

pech.

#47 Nový příspěvek od pech. »

jákdyž jsem viděl, nakolik "kvalitní" jso vozíky pod 15000, tak jsem zjistil, že pěkný vozík na 750kg stojí hodně přes 20kkč...

nakonec náhoda dala tomu, že jsem koupil slušně velký starší vozík s papíry na domácí výrobu, cca 140*230cm, plná plocha korba, vyndavací čela, za 5000,-. na stavbě se mi zaplatil, ale když jsem přestal jezdit š105, tak za jinými auty byl z kopce (dneska se dávaj koule nesmyslně vysoko. Navíc blatníčky byly dost napadeny korozí, jsem ho loni trochu vyšlechtil, zmožená původní ramena jsem nahradil, káru na podvozku zvýšil (aby nebyla z kopce) a udělal novou rampu na světla, která v původním řešení dost trpěla.

pech.

#48 Nový příspěvek od pech. »

foto dodám zítra

pech.

#49 Nový příspěvek od pech. »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Pepik_Plzen

#50 Nový příspěvek od Pepik_Plzen »

Zdravim, mám také vozík od Maro Kralovice, naprostá spokojenost. Koupil jsem nový, s V oji, otv . přední čelo, 126x 206cm korba z překližky. Beru to jako investici potřebnou pro chalupu. Do starého bych po zkušenosti určitě už nešel. Nový je nový je nový.
Nechá se vymyslet lecos, jenom je někdy problém to uskutečnit... aby to fungovalo podle našich představ.

pech.

#51 Nový příspěvek od pech. »

já bych zase nechtěl jakejkoliv s nápravou s gumovým odpružením (všechny nové) jelikož skáčou...

Pepik_Plzen

#52 Nový příspěvek od Pepik_Plzen »

Tak to záleží po čem jedeš, co vezeš a jak rychle to chceš dovést. Mám vyzkoušeno, že při naložení 1100kg už nic neskáče :smich:
Nechá se vymyslet lecos, jenom je někdy problém to uskutečnit... aby to fungovalo podle našich představ.

pech.

#53 Nový příspěvek od pech. »

já mám s vinutejma pružinama a tlumičema (viz výše) a neskáče ni prázdná, ani plná.

tiger

#54 Nový příspěvek od tiger »

Budu kupovat nový vozík za auto a vyhlídl jsem si tento z Mara Kralovice.http://www.trhinzerce.cz/-/uvod.html?ca ... stranka=94
Má někdo vozík z Mara a jak je s ním spokojen?
Díky..

pech.

#55 Nový příspěvek od pech. »

má ho známej, je celkem bytelnej a slušně vyrobenej, jen skáče, což dělají všechny bez tlumičů.

ten na fotce je se sklopným předním čelem to si vezmi, to je velmi dobrá věc, já mám čela vyndavací a je to super, pokud občas vezeš něco dlouhýho.

tiger

#56 Nový příspěvek od tiger »

To právě chci,aby měl obě čela vyndávací.Ted je i s vyndávacím předním čelem za cca 18000 kč (jinak je asi o 500 kč dražší.Ještě zvažuji,že koupím tyhle kotvící oka do podlahy vozíku.http://www.vapp.cz/eshop-detail/kotevni ... na-750-kg/

pech.

#57 Nový příspěvek od pech. »

kotvící oka do podlahy určitě, vezmi, na sajtny si je doděláš pak

tiger

#58 Nový příspěvek od tiger »

Tak jsem si v pátek objednal tenhle
http://www.maro-kralovice.cz/cs/katalog ... ro-05-poc/
Do 14 dnu by moch být doma :) Ty kot.oka do podlahy si dám a na sajtny myslíš co?Maro tam má navařený na sajtnách z venku 4 uchyty..

tiger

#59 Nový příspěvek od tiger »

Mám starej vozík (tovární výroba,rok 1991) a chtěl bych se zeptat zda jsou vubec prodejné samotné doklady.Jde o to,že by si možná vzal vozík pantáta na vožení dřeva a at to odhlásím.Příde mě to škoda :)
Jestli se nechaj prodat samotné doklady a případně kolik za ně(přibližně)
Díky

tito

#60 Nový příspěvek od tito »

Doklady prodejné určitě jsou. co je to za vozík rozměry a vahy?

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“