Škoda Felicia
Re: Škoda Felicia
Doufal jsem že to tak je. U favorita to bylo u pikapu taky jiné. Nakonec ve formanu mám danou převodovku z r 88, dlouhou a je to při devadesátce rozdíl 300 - 400 otáček proti originální.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
potřeboval bych prosím poradit ohledně imobilizéru na 1,3 mpi , svojí blbostí jsem rozlomil anténu na spínačce a teď nevím zda stačí vyměnit jen ten kroužek , nebo musím měnit ( a shánět ) kompletní imo ( čip z klíčku , anténu a jednotku ) , nebo .... ?
Zetor 25A ( v neustálé rekonvalescenci ) https://mnojo.rajce.idnes.cz/Zetor_25/
-
honza650: Zdravím, pokud by bylo nutno komplet vyměnit, tak můžu nabídnout všechny popisované díly. Kroužek (anténu) kolem spínačky, 2ks klíčů s IMO, i řídící jednotku z Felicie 1.3 50KW, r.v. 1999. Auto jde na likvidaci a tyto a další díly jsem vymontoval. Pokud budete mít zájem, stačí se ozvat třeba v SZ.
díky za nabídky a i za rady - tiše jsem doufal , že to tak bude stačit , ještě jednou díky
Zetor 25A ( v neustálé rekonvalescenci ) https://mnojo.rajce.idnes.cz/Zetor_25/
- FENDT F24
Pánové, nemáte někdo zkušenosti s laminátovými předními blatníky na Felicii? Jelikož ji hodlám ještě pár let provozovat tak bych je nejraději koupil. Když jsem měnil blatníky na minulé feldě, už nevím co to bylo za výrobce ale kvalita byla bídná, pořádně tam nešly dopasovat, jakoby by byly větší a co bylo horší, shnily ani ne za dva roky
Nemáte někdo zkušenost proč zdechají serva dálkového zamykání ve dveřích u Feldy? Zamčou - odemčou ale loudají se čím dál víc. Mech. závada v tom není, motorek se točí. I na stole to chodí jako když sere a maluje.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Magnety ztrácí magnetismus ? To samé dělají i startéry u nových aut slábnou a "repase" nepomůže jedině nový
malej traktorista v malým traktoru