Škoda Felicia
Re: Škoda Felicia
Navstiv felicia klub na facebooku... mozno skor niekto poradi
vyndat všechno co s tim souvisí a dát elektriku to původního stavu
malej traktorista v malým traktoru
Tak odpojil som neake kable od baterky,vyhodil tu skatulku co je vyzsie na foto. a kable zaizoloval,uz startuje.Diky
Chlapy,ktore pneu by ste mi odporucali tieto http://www.pneumatiky-pneupex.sk/eshop/ ... 2-79t.html
alebo http://www.pneueshop.sk/pneumatiky/3828 ... ef=heureka
diky
alebo http://www.pneueshop.sk/pneumatiky/3828 ... ef=heureka
diky
matadory ne, spíš bych sáhnul po osvědčených Sava eskymo
malej traktorista v malým traktoru
Vdaka,tak vezmem tie.
No a já bych nechtěl ani ty Sávy.Pokáď chceš dobré gumy tak kup nejaké nokian nebo continental.Cenově na tom nejsů až tak rozdílně.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
No tak som mrkol aj na znacku nokian a ci uz hlucnostou,spotrebou je na tom lepsie sava a aj cenovo.Na continental som pozrel,ale tam uz je cena niekde inde a nebudem mat drahsie gumy ako je hodnota auta
Musíš sám vědět, kam s tím budeš jezdit a kolik toho najedeš a v jakých podmínkách. Pokud jezdíš dálky někde ve vnitrozemí na mokré nasolené silnici ve větších rychlostech, tak kup kvalitní gumy. Pokud dojíždíš pár km do práce a zbytek okolo komína, tak je jedno, jakou gumu koupíš. Mokrá vozovka stačí jemnej vzorek, sníh, břečka ber co nejhrubší. I s feldou se dá vyjet hodně a co nevyjedeš, to vycouváš. Jezdím obyč barumky a u nás v horách dobrá volba, mám je vždy 3 roky, když se blížej k 5mm vzorku, tak je za pár korun prodám a koupím nové. Jezdím zhruba mezi 550 - 800 m n m. a pohoda.
Taky jsem zkoušel Vraníky s tím pískem a na kluzké ledové silnici fakt dobrý, ale s ohledem na to, že je to protektor by to chtělo hodně jezdit, aby jsi je ojel za dva roky. Kdyby se udělala boule, tak aby jsi mohl v rámci záruky reklamovat.
Taky jsem zkoušel Vraníky s tím pískem a na kluzké ledové silnici fakt dobrý, ale s ohledem na to, že je to protektor by to chtělo hodně jezdit, aby jsi je ojel za dva roky. Kdyby se udělala boule, tak aby jsi mohl v rámci záruky reklamovat.
jestli hledíš po hlučnosti a spotřebě tak si kup Sávy.Já dycky kupoval matadory a barumy a co sem sehnal ty nokian tak iné gumy nechcu.To co sem dřív chodil pěšky protože sem nevyjel včil vyjedu v pohodě. Ani cůfat nemosím.neboferus píše:No tak som mrkol aj na znacku nokian a ci uz hlucnostou,spotrebou je na tom lepsie sava a aj cenovo.Na continental som pozrel,ale tam uz je cena niekde inde a nebudem mat drahsie gumy ako je hodnota auta
Tak neviem,podla recenzii na inych forach boli ohlasy na sava dobre.
Tomas 6 jazdil si na tych sava ze mas take kladne hodnotenie? nemyslim to v zlom len sa mi jedna,ze ci mas s nimi zle skusenosti.Jazdit budem vecsinou po mokrych cestach a dva tri krat do V.Tatier na vykend.
Tomas 6 jazdil si na tych sava ze mas take kladne hodnotenie? nemyslim to v zlom len sa mi jedna,ze ci mas s nimi zle skusenosti.Jazdit budem vecsinou po mokrych cestach a dva tri krat do V.Tatier na vykend.
jezdil.Na mokru dobré. Ve sněhu o ničem. U nás zimní údržba funguje až když je všade půl metra sněhu tak gum sem vyzkůšal mraky.A fakt ty nokiany sou top.Nejlepší gumy co sem kdy měl.
No a já mám zase dobré zkušenosti s Matadorem a to MP55 a pak MP54. Nebydlím v horách, ale odsud všude musím do kopce a silničáři sem jezdí když mají dobrou náladu. Takže nejdřív ujezdit sníh a potom led.
u zimáků je podstatný, jak se chovají na sněhu a ledu, spotřeba je vedlejší, protože buď pneu drží na silnici (ale je na ní větší spotřeba a méně se na ní najede) nebo drží hůře (protože je tvrdší), ale má nižší spotřebu a větší km náběhneboferus píše:No tak som mrkol aj na znacku nokian a ci uz hlucnostou,spotrebou je na tom lepsie sava a aj cenovo.Na continental som pozrel,ale tam uz je cena niekde inde a nebudem mat drahsie gumy ako je hodnota auta
Ok,diky za reakcie.