škoda 130 rs

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
tucnakk

Re: škoda 130 rs

#31 Nový příspěvek od tucnakk »

fox159 píše:
pavel601 píše:....Foxi , ty si s toho kraja , kde mal kedysi hniezdo Zdeno Vojtech , Tomášek ,
Břeto Enge , Jirko Moskal je tuším z Jablonca ...?
JJ kluci jsou od tud a dokonce jsem mněl tu čest se s některíma párkrát podkat, Ale vše jen díky tomu co jsem mněl za auto je témněř nemožné se s nima normálně potkat tak že to byl zážitek na celí život. Je tady i dost lidí co mají i origo díly a nebo mohou sehnat jenže vše je o penězích,štěstí a známích. JO A MOSKAL MÁ AUTOSALON tak jak většina ostatních
Jen dodám,že s tohoto kraje je i motorkář Macek co jezdí dakar,aby splatil dluhy co měl tak dal do sběru starou lokomotivu co nebyla jeho :smich: .

fox159

#32 Nový příspěvek od fox159 »

Zatopit!!!! jsi blázen :shock: Víš co to dalo práce lítání a schánění ony ty plánky na upravy od AMK AZNP Mladá Boleslav. Se jen tak na ulici neválely.a to dvd jsem dostal od známého co se zná s Janečkem 8) a mam i knihu Rallye škoda od Jaroslava Kaláta.No a co se tyče tve učasti na rallye tak jen tiše zavidím to musela bejt nádhera.a na tom dvd je jak Walter tak třeba Karel Trojan s Wartasem nebo Milan žid škoda 120S a hlavně Hubáček-Minařík A modrá Alpinka A110
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!

fox159

#33 Nový příspěvek od fox159 »

tucnakk píše:
fox159 píše:
pavel601 píše:....Foxi , ty si s toho kraja , kde mal kedysi hniezdo Zdeno Vojtech , Tomášek ,
Břeto Enge , Jirko Moskal je tuším z Jablonca ...?
JJ kluci jsou od tud a dokonce jsem mněl tu čest se s některíma párkrát podkat, Ale vše jen díky tomu co jsem mněl za auto je témněř nemožné se s nima normálně potkat tak že to byl zážitek na celí život. Je tady i dost lidí co mají i origo díly a nebo mohou sehnat jenže vše je o penězích,štěstí a známích. JO A MOSKAL MÁ AUTOSALON tak jak většina ostatních
Jen dodám,že s tohoto kraje je i motorkář Macek co jezdí dakar,aby splatil dluhy co měl tak dal do sběru starou lokomotivu co nebyla jeho :smich: .
:hm: to fakt ten šmoula přepískl a udělal akorád ostudu

fox159

#34 Nový příspěvek od fox159 »

Tady je fotka kde je vydět rozdíl mezi Rally a okruhovou verzí škody 130rs
Přílohy
5551_2011-10-30_16-56-48_73.jpg

tucnakk

#35 Nový příspěvek od tucnakk »

Radost podívat,škoda tý tvojí :'(

fox159

#36 Nový příspěvek od fox159 »

Hledal jsem jen tak ze zvědavosti nejakou káču a par jich je a ceny no sice jich bylo málo ale ty prachy jsou šílený a pak třeba jen kryty zadních světel se prodávají od 1500-2500 coš je trochu víc než šílený. Taky jsem přemýšlel že až dodělám trakoše a veškerý příslušenství že bych ho nabídl k prodeji či výmněně za Ero ale to je nerealné při takovích cenách tak asi zustanu jen u spomínek a život pujde dál. :'(

pavel601

#37 Nový příspěvek od pavel601 »

..... :) neboj sa , to bola prvá vec , čo som študoval že akú verziu si to mal ... :) ...ale zvyčajne sa to prerábalo na rally verziu , tú okruhovú zvolil málokto - teda teraz v tých " novodobých " dejinách......rád som chodieval aj na kopec Vyskeř ....tam byvavali preteky ....no a o Brne ani nehovorím , raz som tam išiel s kamarátom , čo robil v AZNP vtedy tam robili Š 120 S Rally ,on mal k dispozícii takú tréningovú chrchlu a pokým sme došli z Boleslavi do Brna , boli sme takmer hluchí ......ale vtedy tam bojovali Jaguáre a Lombardiová s Chevroletom ...na to v živote nezabudnem ....To bolo ešte na starom okruhu a náš flek bol za Farinkou v lome , alebo ako sa to tam volalo .......No ale ty si tie zvyšky predal , alebo to ešte raz skúsiš .....v starobe ?

fox159

#38 Nový příspěvek od fox159 »

Ne, nic už z toho nemám. Na té druhé eresce už jen chyběl lak a ten se už nestihl. Ve starobě? No mám to do důchodu ještě 40 let, teda pokud to ještě nezvednou :D Snad možná až budu úplně bez dluhů, tak třeba, ale to ty ceny budou za erko astronomický, to bych pak možná stavěl 130RH, ty nějak nikdo nedělá ceny jsou mírnější a určitě zadní lampy nebudou stát 2500 tis.Jinak mně osobně víc sedí kopce a okruh.

pavel601

#39 Nový příspěvek od pavel601 »

....OK , tak prajem všetko dobré .... 8)

fox159

#40 Nový příspěvek od fox159 »

Tady je odkaz na jednu střelu a hlavně si zapněte zvuk ten je fakt skvělej. :wink: :zamilovany: :zamilovany:
http://www.youtube.com/watch?v=O4yRvp3fgaY

pavel601

#41 Nový příspěvek od pavel601 »

....tak to máš pravdu :) , zvuk na závodnom aute , to je to najkrajšie ..... :ano: ....raz sme v Tepliciach museli behať po meste a zhánat drotenky na umyvanie riadu a narvať do výfukov aby bol športový komisár spokojný ...bola to vtedy aféra ako svina .... :)

fox159

#42 Nový příspěvek od fox159 »

Dratěnky to znám mám ještě dvě kluba a pytel skelné čedíčové vaty na izolaci k ničemu a hrozně kouše ale tlumí suprově.

pavel601

#43 Nový příspěvek od pavel601 »

..... :) šak urob na traktor nejakého Burgasa .... :)

fox159

#44 Nový příspěvek od fox159 »

No však tam už je a taky podle toho ten zvuk. Prostě jednou závodák navždy závodák třeba i s traktorem 8)

karbus8045

#45 Nový příspěvek od karbus8045 »

Foxi ale ty zadní ramena nebyly origo RS to je Rapid já je doma mněl a ty sací hrdla jsou z LR ale matně se pamatuju že když jsem se učil v Hejnicí tak že v Raspenavě mněli LR

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“