Jen dodám,že s tohoto kraje je i motorkář Macek co jezdí dakar,aby splatil dluhy co měl tak dal do sběru starou lokomotivu co nebyla jeho .fox159 píše:JJ kluci jsou od tud a dokonce jsem mněl tu čest se s některíma párkrát podkat, Ale vše jen díky tomu co jsem mněl za auto je témněř nemožné se s nima normálně potkat tak že to byl zážitek na celí život. Je tady i dost lidí co mají i origo díly a nebo mohou sehnat jenže vše je o penězích,štěstí a známích. JO A MOSKAL MÁ AUTOSALON tak jak většina ostatníchpavel601 píše:....Foxi , ty si s toho kraja , kde mal kedysi hniezdo Zdeno Vojtech , Tomášek ,
Břeto Enge , Jirko Moskal je tuším z Jablonca ...?
škoda 130 rs
- tucnakk
Re: škoda 130 rs
Zatopit!!!! jsi blázen Víš co to dalo práce lítání a schánění ony ty plánky na upravy od AMK AZNP Mladá Boleslav. Se jen tak na ulici neválely.a to dvd jsem dostal od známého co se zná s Janečkem a mam i knihu Rallye škoda od Jaroslava Kaláta.No a co se tyče tve učasti na rallye tak jen tiše zavidím to musela bejt nádhera.a na tom dvd je jak Walter tak třeba Karel Trojan s Wartasem nebo Milan žid škoda 120S a hlavně Hubáček-Minařík A modrá Alpinka A110
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
to fakt ten šmoula přepískl a udělal akorád ostudutucnakk píše:Jen dodám,že s tohoto kraje je i motorkář Macek co jezdí dakar,aby splatil dluhy co měl tak dal do sběru starou lokomotivu co nebyla jeho .fox159 píše:JJ kluci jsou od tud a dokonce jsem mněl tu čest se s některíma párkrát podkat, Ale vše jen díky tomu co jsem mněl za auto je témněř nemožné se s nima normálně potkat tak že to byl zážitek na celí život. Je tady i dost lidí co mají i origo díly a nebo mohou sehnat jenže vše je o penězích,štěstí a známích. JO A MOSKAL MÁ AUTOSALON tak jak většina ostatníchpavel601 píše:....Foxi , ty si s toho kraja , kde mal kedysi hniezdo Zdeno Vojtech , Tomášek ,
Břeto Enge , Jirko Moskal je tuším z Jablonca ...?
Tady je fotka kde je vydět rozdíl mezi Rally a okruhovou verzí škody 130rs
- tucnakk
Radost podívat,škoda tý tvojí
Hledal jsem jen tak ze zvědavosti nejakou káču a par jich je a ceny no sice jich bylo málo ale ty prachy jsou šílený a pak třeba jen kryty zadních světel se prodávají od 1500-2500 coš je trochu víc než šílený. Taky jsem přemýšlel že až dodělám trakoše a veškerý příslušenství že bych ho nabídl k prodeji či výmněně za Ero ale to je nerealné při takovích cenách tak asi zustanu jen u spomínek a život pujde dál.
..... neboj sa , to bola prvá vec , čo som študoval že akú verziu si to mal ... ...ale zvyčajne sa to prerábalo na rally verziu , tú okruhovú zvolil málokto - teda teraz v tých " novodobých " dejinách......rád som chodieval aj na kopec Vyskeř ....tam byvavali preteky ....no a o Brne ani nehovorím , raz som tam išiel s kamarátom , čo robil v AZNP vtedy tam robili Š 120 S Rally ,on mal k dispozícii takú tréningovú chrchlu a pokým sme došli z Boleslavi do Brna , boli sme takmer hluchí ......ale vtedy tam bojovali Jaguáre a Lombardiová s Chevroletom ...na to v živote nezabudnem ....To bolo ešte na starom okruhu a náš flek bol za Farinkou v lome , alebo ako sa to tam volalo .......No ale ty si tie zvyšky predal , alebo to ešte raz skúsiš .....v starobe ?
Ne, nic už z toho nemám. Na té druhé eresce už jen chyběl lak a ten se už nestihl. Ve starobě? No mám to do důchodu ještě 40 let, teda pokud to ještě nezvednou Snad možná až budu úplně bez dluhů, tak třeba, ale to ty ceny budou za erko astronomický, to bych pak možná stavěl 130RH, ty nějak nikdo nedělá ceny jsou mírnější a určitě zadní lampy nebudou stát 2500 tis.Jinak mně osobně víc sedí kopce a okruh.
....OK , tak prajem všetko dobré ....
Tady je odkaz na jednu střelu a hlavně si zapněte zvuk ten je fakt skvělej.
http://www.youtube.com/watch?v=O4yRvp3fgaY
http://www.youtube.com/watch?v=O4yRvp3fgaY
....tak to máš pravdu , zvuk na závodnom aute , to je to najkrajšie ..... ....raz sme v Tepliciach museli behať po meste a zhánat drotenky na umyvanie riadu a narvať do výfukov aby bol športový komisár spokojný ...bola to vtedy aféra ako svina ....
Dratěnky to znám mám ještě dvě kluba a pytel skelné čedíčové vaty na izolaci k ničemu a hrozně kouše ale tlumí suprově.
..... šak urob na traktor nejakého Burgasa ....
No však tam už je a taky podle toho ten zvuk. Prostě jednou závodák navždy závodák třeba i s traktorem
-
Foxi ale ty zadní ramena nebyly origo RS to je Rapid já je doma mněl a ty sací hrdla jsou z LR ale matně se pamatuju že když jsem se učil v Hejnicí tak že v Raspenavě mněli LR