škoda 130 rs
-
Re: škoda 130 rs
foto nemusím dávat kastle totál dobrý jsou jen skla dveře a haupny ,palubka
mám možnosť kupiť 110R s motorom ale bez interieru v dosť zlom stave ... čo zato ponúknuť akú to má cenu ,,,,, hrdza bude celkovo všade ale diery až nie
Aro 243 3,2 D
jak pokračuješ?
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
pěkné takhle na těch foto to vypadá že místy není bezbarvý lak jak jeto matné
Přeprava do 1,3t a rozměru vozíku 2,5x1,3m 11Kč/km Písek,kámen nebo co potřebute převezt Jičín,Boleslav,Turnov dál po dohodě
http://www.teamfofr.estranky.cz
http://www.teamfofr.estranky.cz
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Takhle v garáži ten lak vypadá "šíleně", ale věřím a doufám, že v reálu je kvalitní Fotky v garáži vždycky vypadaj děsně Každopádně gratuluju (snad je k čemu) a těším se na další postup
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Paráda,myslím že tu nejhorší práci máš za sebou,teď už to bude hračka
No Erko je doma. A ten lak nevipada šíleně,on je šílený je to skurveny od začátku až do konce. Bohu žel abych auto dostal domů musel sem zaplatit za ten hnus jinak bych auto a díly které tam zůstaly nedostal. Sme zase na začátku strata 13 měsíců a chuti dál pokračovat. Především to opět bude stát na penězích a laku.
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
To nějak nechápu. Ty jsi to nechal někomu nalakovat, on to zprasil a ještě si za to nechal zaplatit?Bych to auto přebíral za asistence policie.Nikdo nemá právo ti auto zadržet ikdyž ty jsi pevně rozhodnutý že nezaplatíš.On po tobě pak prachy může vymáhat ale auto ti musí dát. Další věc,chápu že to bylo dáno asi penězma ale tolik práce, peněz jsi do toho investoval ať to trochu je a nechal jsi to lakovat někoho kdo to neumí?Na todle bych volil profi lakovnu a nebo si to nalakoval v garáži sám když by mělo jít o co nejnižší cenu.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
A co tomu laku vlastně je?Spousta věcí se dá opravit,rozleštit,něco stříknout do zástřiku a doleštit.Nejsu lakýra, ale lakoval jsem svoje auto de fakto v garáži,spousta prachu,někde steklo, někde nedostříknuté,vypadalo to hrozně,ale profi lakýra něco poleštil, něco dostříknul a výsledek byl víc než uspokojivý.Tak jestli nejít touto cestou.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě moc mrzí, že ten lak neni dobrej. Ale jak píše Tomas6, spousta se toho dá opravit že ani nepoznáš kde byla chyba. Vzal bych to k někomu kdo se lakováním živí aby se na to koukl a řekl co a jak. Možná to nebude úplně oslnivě dokonalé, ale může z toho být pořád dobrej lak s minimálníma nákladama. V nejhorším by se třeba musel zbrousit (nebo částečně zbrousit) bezbarvej lak, poopravit nějaké větší problémy s metalízou (pokud jsou), rozleštit a sjednotit metalíza, a pak by se jen znovu stříkl bezbarvej lak. Metalíza snese poměrně dost velké opravy, protože bezbarvej lak toho pak hodně schová a dodá tomu jednotnej hladkej lesk. Samotná metalíza je matná, hrubá, a vůbec nemusí být dokonale nastříkaná. To dotáhne až právě vrchní lak.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
- tucnakk
Hoj .jak se pereš se svým snem Seš nějak odmlklej
ten plech pod zadním oknem se nebude barvit?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem