moje jawy

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
staník

Re: moje jawy

#166 Nový příspěvek od staník »

Tak třeba bych se i podíval na ty fotky ale sere mně tam ta předehra. To nejde udělat jinak? kdesi stačí zaškrtnout políčko a ta reklama tam není.
Nebo mám nějakou chybu já u sebe?
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

pawka

#167 Nový příspěvek od pawka »

to nikdy nedelalo,sakra,ale nahore sem kliknu continue your piccure,ci co tam hned zhora sirokym pismem psali. prasata
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

pawka

#168 Nový příspěvek od pawka »

dnes sem koupil to ozubene startovaní,jak z jedny strany vypadalo suprove a z druhy jako vsechny ostatni opotrebovany, no nema ten novy startovaci segment o zub min? má,kurde praca! kdyby tak v taywanu umeli pocitat. no ale jde tam,jede o posledni zub,ten stejne nikdo nedoslapne,ale zas to dvakrat pulit...dam tam jen novy papir a vazelinu a plochy zabrousim na smirglu a rovine.
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!

kenybz

#169 Nový příspěvek od kenybz »

s tou elektrodou bacha ty odlitky jsou řídké a uvnitř pórové, hliník moc odebírá teplo a abys udržel oblouk tak musíš dat celkem velký proud, celkem hodně to póruje tož si to radši zkus na nejakém kousku, kde to nevadí...ten zub na tom segmentu by se dal normálně navařit a vypilovat.
my jsme motor jen rozpůlili a vyčistili a přetěsnili na červený silikon ty styčné plochy s citem oškrábu radecem a hned poznám jestli je někde sekanec a zrovna ho seškrábnu. Ten pincek je jen pro děcka oni tu sů dycky měsíc tak jich učím no děcka ten starší bude mět 16 a už má aj babu.
Ten motor jsem sehnal ve šrotě byl zadřený na válci ale jinak byl jakoby po Go všechny kolečka jak nové segment taky dokoce vyměněné i pouzdra , klika bez vůle gufera taky dobré akorát ty ložiska tam ten kdo to dělal mohl naklepnout slušnějc prostě je cítit že do nich bylo klepnuté...já dycky nahřeju karter u ložiska horkovzdušnou pistolí aa jen to tam spadne...to samé vnitřní kroužek ložiska nahřeju a jen to mlaskne jak to najede na hřídel klikovky....z motoru co byl na pincku původně, tak jsem vzal válec s pístem a hlavou a hotovo...no to bylo loni jenže z toho valil olej mezi karterama jak sviňa...tak proto to letošní půlení.

chavier
Site Admin

#170 Nový příspěvek od chavier »

Pawko ty fotky jsou děsné, třetí fotku už jsem neměl chuť otevírat. Najeď na www.postimage.org , vyber obrázek, dej 800x600, bezpečné, a je to ! Rychlé, přehledné, stálé, bez reklam a nervů.

Klidně ty fotky nahrej takhle znova, staré pak smažu.

pawka

#171 Nový příspěvek od pawka »

fotky predelam,nastvalime prasata. A ja to asi varit nebudu,ja tam ten sroub zalepim na lepidlo na zavity a bude. Snad je to dobra volba. Olej vypustis vikem. Nez to varit,jeste by se to zkroutilo. Snad tu diru ten zavit s lepidlem udrzi.
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!

kenybz

#172 Nový příspěvek od kenybz »

no múžeš použit opravný tmel nebo dvojsložkový epoxid, napatlat tu díru a po zaschnutí opracovat, vyvrtat díru a vařezat závit a pak scitem zašrubovat bez koružku buď na ten málopevný loctite a nebo trochu teflonové pásky přímo na závit, a nebo ten šroub opatláš tím epoxidem a zašrubuješ to tam nafurt

pawka

#173 Nový příspěvek od pawka »

Jawa 21
Babeta225

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!

pawka

#174 Nový příspěvek od pawka »

co by ste s timhle udelali? vypustny sroub,chyby dost tesnici plocha a zavit skoro nahovno a plocha pro gufero neni cela 7mm, ale pouze 4mm,omlel ji neustale padajici retez.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!

pawka

#175 Nový příspěvek od pawka »

dííííky zdeňku,dal bych ti pusu,ale.. sakra ale zacal sem me ten server na obrazky libit,naharaval cely a rychle! ted uz ho mazu z oblibenych!!!!

k veci dnes sem sehnal gufero 25x42x5 tak snad tam pujde a bude dobry!!! cely obvod vkuse ma sirku 4mm a pak tam jsou zbytky z tech 7mm,to by mohlo tesnit!

dale, tmelit moc nechci,nemam s nimi moc zkusenost a kopovat to nebudu,stoji to penize,pak pujcit je take osemetne,muze byt stary.vim,ze to jde,ale co neni privareny,tomu neverim,to zas tomu lepidlu na zavity verim vic. ale potrebuju pujcit loctite ted nevim kolik cislo,ale v garazi mam tabulku a tam to bude. myslim ,ze to je 642. jinak stoji 700kč

jeste vypujcit vystruznik 14mm a projet futro ojnice,dal sem novy melo vuli,kolik by ste dali novou vuli? 4stovky?
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!

vitex

#176 Nový příspěvek od vitex »

Ahoj pawko,chci Tě pouze upozornit,že lepidla od fy.Loctite a nejenom od ní nefungují na hliník,zinek a jejich slitiny bez pomoci aktivátoru.I při této aplikaci pozor,protože při použití většího množství se z něho může stát separátor.Toto není z mé hlavy,mám to vyčteno z návodu.

pawka

#177 Nový příspěvek od pawka »

ajo mas pravdu neco takove v brozure pisou!! dekuju! musim to nastudovat!
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!

staník

#178 Nový příspěvek od staník »

Já bych i řekl že to gufero můžeš pojistit tmelem,ono bude držet a těsnit stejně tak to jen pro dobrej pocit jemně objet kolem toho přechodu z hliníku na gumu. To samý ten šroub,ten vždycky odmastím sprejem na brzdy a nanesu na něj ten tmel. Motor je pak krásně suchej. 8)
Používám Gasket od Den Bravenu a jsem s ním spokojenej už roky,je ale potřeba to odmastit třeba nitroředidlem.
Výstružník mám ale na dojetí jseš dost daleko. :-/ :smich:
Jinak teď jsem dodělal pánovi motorku kejvačku 350 , má ji do sajdy a tak jelikož mu blblo dobíjení tak si nechal namontovat VAPE. Musel jsem udělat komplet novou elektriku protože to měl všechno tahaný volně bez bužírek a dokonce i normálním měděným drátem. :pistol:
Dílna je dílna

pawka

#179 Nový příspěvek od pawka »

staniku,dekuju za nabidku,vážím si jí,ale na 90% mam kde vypujcit. pan je jeste na dovolené.
mam s tmely spatne zkusenosti,na ten simering dat tmel,to nevím,tam je lepsi nechat pruznou ale tvrdou gumu,verim ze tesnit bude,ale nesmi me spadnout.dost casto se to deje. padaj nebo se pohnout. tam by tmel mohl tomu pomoct.na zavit ano. mas asi i kvalitni tmel,sice ho neznam,ale kdyz s nim mas dobre zkusenosti,hlavně musi prilnout,lepit. jak kdyz uz tmelim,tak nechavam zaschnout tmel a pak az skladam,potom je to temer vzdy tesné.
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!

staník

#180 Nový příspěvek od staník »

Jistě každej to dělá podle svýho. Já třeba na sundání levýho víka musím vzít násilí. když oddělám šrouby tak stejně drží jak čert.
Dílna je dílna

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“