Navigace

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
zde

Re: GPS navigace do auta

#16 Nový příspěvek od zde »

a kde ju budes pouzivat ????

pavel601

#17 Nový příspěvek od pavel601 »

..... moja navigácia sa volá Olga , má 56 rokov a je dobrá ... Nevýhody : ...ešte nenisme z Bratislavy vonku a už chrápe .... :) ....chválabohu ... jo a auto je Citron - berla......

edo

#18 Nový příspěvek od edo »

Citron píše:Tak jsem to pročítal, na navigaci garmin 1490T mě zklamala výdrž baterie 2,5-3 hodiny to se mi zdá celkem málo, ten Tomtom je na tom líp, ale zase nemá aktualizace map zdarma. :roll: Tak pořád nevím pro kterou se rozhodnout
myslím že výdrž batérie je dosť nepodstatný údaj, v aute je aj tak napájaná z palubovej siete.. a čo mám skúsenosť, tak aj keď navigáciu odložím plne nabitú a potom ju potrebujem tak o dva týždne už je vybitá, tak že ju už ani nezapnem bez externého napájania

DOOM

#19 Nový příspěvek od DOOM »

v autě to maš stejně na nabyječce v zapalovači

havrican

#20 Nový příspěvek od havrican »

mám takovů blbů otázku, co je to to igo? potřebuju trošku poštelovat garmin nüvi 200, šlo by to tam nacpat? mapy už budů mět dva roky, stejně sem si na vánoce nechal kůpit autoatlas, ale občas sa hodí aj navi, ale stejně je najlepší sa připravit předem podle atlasu a netu

edo

#21 Nový příspěvek od edo »

väčšina navigácii je v podstate len mini počítač, majú podobne ako normálny počítač operačný systém, spravidla tiež windows, ale trocha iný... a práve pod tým windowsom sa spúšťa program ktorý slúži na navigovanie a iGO je práve taký program. problém je v tom že väčšina komerčných prístrojov je vyrobených tak, že sa do toho windowsu nedá dostať a teda sa tam nedá igo nainštalovať, ale sú na to isté triky, skús toto fórum, možno to tam niekto riešil niečo podobné http://forum.entershop.cz/index.php?sid ... e756b376e1

zde

#22 Nový příspěvek od zde »

kup si sd kartu ale 4 gb a vytvor priecinok garmin na karte , vloz stiahnutu aktualizaciu - momentalne je verzia z januara 2011

E.NT.2011.40 ,prave som predal moju nuvi 200 s tuto aktualizaciu .
velkost je 2,06 GB (2 220 687 360 bajtov)

ostatne cez SS

P.S.

#23 Nový příspěvek od P.S. »

Sháním samotnou kolébku co drží navigaci.Držák s přísavkou mám.Bohužel sem nejdou vložit foto tak tady je odkaz http://postimage.org/gallery/11em89lg/eba40945/

Brit

#24 Nový příspěvek od Brit »

havrican píše:mám takovů blbů otázku, co je to to igo? potřebuju trošku poštelovat garmin nüvi 200, šlo by to tam nacpat? mapy už budů mět dva roky, stejně sem si na vánoce nechal kůpit autoatlas, ale občas sa hodí aj navi, ale stejně je najlepší sa připravit předem podle atlasu a netu
Do Garmina ho bohužel nedostaneš. Musel by jsi mít MIO, tam to běhá.

imaginaro

#25 Nový příspěvek od imaginaro »

první jsem si koupil Dynavix a je na prd pač má mapy teleatlas a nelogicky menu.Kvůli tomu jsem koupil EVOLVE MULTITRAX s IGO8 a jsem max.spokojenej!Parádní grafické zpracování a naprosto intuitivní ovládání. :potlesk:
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

winch

#26 Nový příspěvek od winch »

Čo si myslíte o tejto navigácii? http://aukro.cz/7-hd-gps-bluetooth-nove ... 19407.html
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.

P.S.

#27 Nový příspěvek od P.S. »

Mám podle obalu podobnou a pohoda.Čína :-/

edo

#28 Nový příspěvek od edo »

vyzerá dobre za tie prachy 8) , nie je tam ale žiadny SW na navigovanie, tých je ale na internete dosť a keďže je tam win CE6 tak tam neni problém nahrať takýto navigačný sw, napríklad to iGo8, a dajú sa tam hodiť aj iné programy, takže sa z toho dá spraviť multifunkčné zariadenie, napríklad prehrávať filmy, hudbu atď.

DYK

#29 Nový příspěvek od DYK »

Nějaká možnost aktualizací je? Na toto jsem poleno, ale když edo napíše, že tam není žádný sw na vavigování tak to nenaviguje? To by byl u navigace dost podstatný problém, ne? :smich: Ale asi je to proto, že tomu nerozumím, no.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

edo

#30 Nový příspěvek od edo »

píšu to tam takto: předinstalován je nejnovější iGo Primo.. takže ťažko si vysvetliť čo si pod tým pojmom predstaviť, ale skôr by som povedal že SW si bude treba ešte zvlášť dokúpiť, alebo teda stiahnuť na nete, čiže skôr by som túto navigáciu odporučil skúsenému užívateľovi, ktorý si tam nainštaluje vhodný navigačný SW, do ktorého sa dajú ľahko nájsť aktuálne mapové podklady..

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“