moje jawy
Re: moje jawy
vypadá, že nebyl napaden kutilem a to je důležité
se synem jsme udělali sborku rozborku a opravu převodovky za dopoledne a pak béééééééééé
bééééééé ..........
se synem jsme udělali sborku rozborku a opravu převodovky za dopoledne a pak béééééééééé
bééééééé ..........
potřebuju radu brácha mě donesl od jakéhosi kámoša rám z javy 21 a chce odvrtat čep vidlice...ten je tak roztemovaný jak do toho mlátili že jsem musel ty konce co trčí ven z rámu odřezat pryč narýsoval jsem střed ale zatím jsem ho nodvrtával...donesli to už bez vidlice ten čep tam jak drží? šak to néni možné aby to nešlo vyrazit
ze spodu uprostřed je svár
takže svár rozbrůsit?
tenhle pohled znám akorát válec byl směrem nahoru hold stadion je lepší
malej traktorista v malým traktoru
lesk jako blesk
no je vidět, že jsem to typnul dobře...žádné napadení kutilem, žádné dojebané šrůbky kartery půlené šrubovákem atd...šak to znáš...vypadá to aj mechanicky dobře, akorát sa mě tam podle fotky nezdajů 2 kolečka v převodovce...ale to asi klame fotka...jinak výbrus a kliku nedělals asi...ono to neni kolikrát nutné
no je vidět, že jsem to typnul dobře...žádné napadení kutilem, žádné dojebané šrůbky kartery půlené šrubovákem atd...šak to znáš...vypadá to aj mechanicky dobře, akorát sa mě tam podle fotky nezdajů 2 kolečka v převodovce...ale to asi klame fotka...jinak výbrus a kliku nedělals asi...ono to neni kolikrát nutné
marie tento motor byl jeden z těch jednoduhších tak jsem se u toho ani moc
Kenybz - tady máš lepší foto převodovky. U tohoto motoru bych i řekl že jsem byl první co ho rozebral,jak píšeš nikde nebylo poznat že by do toho někdo už lezl tím postupem jak píšeš.
klika je tam jak nová bez vůle až mě to samého překvapilo. Vybrus no možná by to sneslo ale na druhou stranu když to najede 10km za rok tak to je moc
Kenybz - tady máš lepší foto převodovky. U tohoto motoru bych i řekl že jsem byl první co ho rozebral,jak píšeš nikde nebylo poznat že by do toho někdo už lezl tím postupem jak píšeš.
klika je tam jak nová bez vůle až mě to samého překvapilo. Vybrus no možná by to sneslo ale na druhou stranu když to najede 10km za rok tak to je moc
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
za jak dlouho složíte kvalitne babetu 225? vcera sem to ve dvou udelal za 3 hodiny i s vecerí a projetím bez plastu pod nadrží:-)motor mel naskladany jen kolecka startu a volnobezky. to de a neveril sem tomu
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
nic se neuspechalo,je to jen natrenovany. kdyz delas neco blbe,tak to poznas,ze chces pouzit silu,nejvic ale trva,to co sem videl i u tebe,ten spinavej motor,ten nanos pripecenyho šmíru, to sem pucoval 2 hodiny jen holy půlky. chtelo by to wapku a pred opravou umejt aspon to co nedrzi. poprvy sem pouzil kapalinove tlumice dozadu a musim rict,ze jsou suprovy a celá babeta je pekna,fialova metaliza.a ma nakopavacku. lepsi jak slapka dole v zatacce. moc pekna,az bych ji koupil
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
tak motor šlape jak hodinky a jaweta jezdí až nečekaně svižně,když to porovnám stou jawou 555 tak jaweta je taková živější
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje