škoda 130 rs
- tucnakk
Re: škoda 130 rs
Taky si myslim.Co je s tebou?????????????
Ahoj promin te že jsem sem dlouho nic nepsal ale řešili sme hodně moc problému a hlavně finance na koupi erka. Finance jsou již vyřešeny a ted se řeší další problém a to doprava. Příjde nam to jako naschvál když konečně se nam podařilo i když musím říct že sme totálně vydaný z peněz je poschánět, tak se to všechno zaseklo na vozíku. Tady v okolí nikdo nemá či spíš nechce nebo ......si řekl i za pujčení víc než by stál benzín.
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
v půjčovnách chou 5-7 stovek ale zase chtěli kauci několik tisícovek
malej traktorista v malým traktoru
Tak vozejk je připraven a zítra ráno 5.45 odjezd směr J.čechy. Huráááááááááááá
drzim palce, nech ti to dobre dopadne a erko bude konecne doma
Tak Erko je konečně doma. A po deseti letech vylezlo ze stotoly na vzduch. No moc fotek není víc bude zítra až to budem přebírat a třídit. Každopádně na něm bude hodně moc práce.
Jee tak to je superrrr Teším sa s tebou(Vami) že už ho máte konečne doma
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
gratuluji ke koupi a už se těším co zněj bude
to uz je nejak upraveny na 130?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Ještě nééé. Dneska jsem prolejzal věci a zjištoval co bude potřeba. Tak zatím je potřeba: Malá příčka převodovky,stačil by jeden držák ramena.Chromované obroučky světel,držáky světel (Takový ty plechový obroučky kolem parabol) no bude toho dost.A chcem se zeptat byl by tu někdo ochotný nam nějak pomoct???
Jasně že jo,ale to už víš . Škoda,že jsi tak daleko,byl bych ve svým živlu. Napiš,co Ti chybí. Něco bych tu měl,konkrétně příčku,držáky parabol taky,ale ty bych asi obrečel...
Majitel vozu v avataru
Ty brďo,teď jsem zhlídnul fotky,no práce na něm bude dost a dost. Někdo už začal,že jo? Je tam posilovač a spojkovej válec s kusem podlahy ze stodvacítky. Ten přední pravej podběh dole je zlomenej,nebo se mi to zdá? Vidím tam služební auto MM reality,prozradím Ti jedno velký tajemství,když budeš chtít. Třeba to víš,koupili od nás z klubu od kámoše nádherný erko a naplácali na to ty svý hnusný reklamy. Jestli s nima máš něco společnýho,tak se omlouvám,ale když jsem ho viděl...
Jinak mám nádhernou knížku,jmenuje se Škoda 130 RS-vítěz mistrovství světa značek 1981.
Byla dost drahá,ale je v ní spousta užitečnejch informací.
Jinak mám nádhernou knížku,jmenuje se Škoda 130 RS-vítěz mistrovství světa značek 1981.
Byla dost drahá,ale je v ní spousta užitečnejch informací.
Majitel vozu v avataru
JJ práce bude hodně. Přední podběhy a dno kufru jsou pomuchlaný ale nic co by se nedalo vyklepat. Pak je "v haji" vanička kufru a ta pedálovka ze 130ci se musí předělat je moc od kraje a opravit tu díru v držáku motorku stěrače. No bydlím daleko od všeho no ale snad i přez to se to podaří. Ted jsem dal nějaké věci na aukro aby se dodalo co sme vzali z rozpočtu a zároven se udělá i místo a kastle se hodí na bok a začne se od spodu. jediný co mě moc mrzí je ted to že nemam ty malí větrací mřížky co jsou na zadním sloupku
Hm,takovýhle drobnosti se budou těžko shánět.
Letos už jsem čtyřikrát vyjel,ale když jsem viděl tu předpověď počasí,tak jsem ji zas připojil do zásuvky a přikryl .
Letos už jsem čtyřikrát vyjel,ale když jsem viděl tu předpověď počasí,tak jsem ji zas připojil do zásuvky a přikryl .
Majitel vozu v avataru
No vanička kuru se dá koupit v OB autodíly. Akorád ty mřížky jsou mrzutý. Už aby bylo místo a mohlo se začít.