jak si spokojený s tim "zeleným" motorem??
ja mam 250
nevím do toho zeleneho bych ais nešel..ale je jen o muj názor...ten motor neznám...
jde furt o tu samou 4kolku..spíše rám,plasty by mely být z hummera
mimocohdem..nechceš zadní plast??
nebo celý přední svelo s kouskem tooh plastííku???
Bashan
Re: Bashan 200
[quote="kuta"]jak si spokojený s tim "zeleným" motorem??
Motor zatial bez problemov mam najazdenych 1100 km
Motor zatial bez problemov mam najazdenych 1100 km
- šaman
ja mel na shineray pred prodejem neco pres 5500km,jinak slapal OK
Tak to je můj BASHAN S-7 200, bohužel právě jdu reklamovat, to jsem s tím ujel cca 5km. V nádrži byl šílený bordel a v místě kde měl být palivový filtr byla daná jenom propojka. Vyčištění karburátoru nepomáhá, trysky jsou úplně zalepené. Tak uvidím.
MOJE AUKCE =>>> http://aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=10788130
Re: Bashan
Taky jsem si kdysi tohle v nadšení koupil...
Dovezl domů a zjistil že na předním kole sice brzda byla, ale soudruzi jaksi nedali brzdovou hadici. Motor vydržel nějakých cca 10km jízdy, kdy došlo ke zlomení výfukového ventilu (vzalo to s sebou ventil, hlavu, píst, ojnice a mravně kopnutá klika).
S velkou slávou a velkou finanční ztrátou jsem prodal a byl velice rád, že to vypadlo z baráku
Dovezl domů a zjistil že na předním kole sice brzda byla, ale soudruzi jaksi nedali brzdovou hadici. Motor vydržel nějakých cca 10km jízdy, kdy došlo ke zlomení výfukového ventilu (vzalo to s sebou ventil, hlavu, píst, ojnice a mravně kopnutá klika).
S velkou slávou a velkou finanční ztrátou jsem prodal a byl velice rád, že to vypadlo z baráku
MOJE AUKCE =>>> http://aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=10788130
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bashan
mel jsem a nastesti jsem prodal...pak dlouho nic a ted mam uz treti...800ccm dvouvalec
tak jak jsi reklamoval?zřejmě mám asi stejný problém jako ty.nejde natočit a když chytne tak to je rozhádané že to ani neudržím pořádně na volnoběhu a když chci jet střílí to jak o závod...
zetor 7245 ukt a vyvážečka FARMI 8000.