Replika SDKFZ221
Re: Replika SDKFZ221
A to jedno foto je kde? Taky bych se rád podíval.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
TO BE CONTINUED
:-D
chlapi ted řešim problem s tou nápravou . Neválí se někom listová pera z Phanomenu (Roboru) Garant ? sice mi jeden stojí na dvoře ale toho rozebírat nechci :-D
potřebuju je na další pokračování stavby
-
kluci nemněl by někdo v el.podobě nakreslenou přesně rozteč šroubů i se středovou dourou na avii furgon ? potřebuju nechat udělat podložky a nechci se seknout ani o 1mm. Nejlepší by to bylo se všema nutnejma rozměrama. díkes za HILFE :-)
-
opravdu to prosím nikdo nemáte ? někde jsem to tu viděl ale za boha to nemůžu najít. Nakonec se podoložky dělat nebudou ale převrtám disky. Bez podložek to bude bezpečnější.
-
tak po pár letech oznamuji že letos už mam s panzerem za sebou několik dá se říci nejprestižnějších akcí vojenské historie v čr i zahraničí. pro Frantíka : motor z kačeny s tim cvičí až až a má síly na rozdávání :-) a zvuk je Extra super . Přez zimu se dodělá automatická uzávěrka a projedu všude , už ted to jede jak das :-)
nejlepší stroj tady na fóru