Obrněný transportér BRDM-2

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Standa

Re: Obněný transportér BRDM-2

#46 Nový příspěvek od Standa »

Ale Jeníku,nikdo se nehádá.BRDM1 a BRDM2 jsou dva rozdílné stroje a já jsem BRDM1 vyděl jenom na obrázku.
Jednou měř,třikrát řež!
Loc: 50°17'38.348"N, 12°48'54.89"E

carlos
Kontaktovat uživatele:

#47 Nový příspěvek od carlos »

teda klobouk dolu jses jednička 8) 8) a mimochodem taky pěkná vojanda jen dat zeleny hadry
Přeprava do 1,3t a rozměru vozíku 2,5x1,3m 11Kč/km Písek,kámen nebo co potřebute převezt Jičín,Boleslav,Turnov dál po dohodě
http://www.teamfofr.estranky.cz

Brit

#48 Nový příspěvek od Brit »

tak přesně tohle rozřezali tento týden v kovošrotě M.B.

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#49 Nový příspěvek od Terablick »

Jenik píše:hádat se nechci a dneska už ani nemám náladu ( snad to nezní moc drze ale vážně po dnešku mám náladu v kýblu ) vycházím z toho co mi říkal strejda - on jezdil s BRDM 1 a mělo to na nástavbě nebo jak se tomu nadává 4 nebo 5 raket PTŘS vedle sebe na podstavci a co se týče tý rychlosti tak to mám zase od něj a od maníka co mu strejda dělal velitele a ten mi to potvrdil, dokonce prý jednou na " lepším bojišti " závodil s BVP - bylo to těsný ale nakonec ho prej vzal, ale jak říkám, vím to jenom z doslechu :-/
Ano, pokud vím, existovala i tahle raketometná verze :). Měla to místo hlavního kulometu :). Ty rakety byly opravdu 4,a to naváděné, protitankové ;-).
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

Brit

#50 Nový příspěvek od Brit »

minulý týden jednu Fuginu rozřezali v kovošrotě. Ještě tam stojí Skot ale bohužel neprodávají ani šroubek.

lukpfe

#51 Nový příspěvek od lukpfe »

Už jsem skoro hotový...
Přílohy
brd2.JPG
brd1.JPG
Dopøedu to se to jezdí, ale nìkam zacouvat, to už chce holt fištróna!

staník

#52 Nový příspěvek od staník »

No a budeš moct jet na dovolenou 8)
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

ITS

#53 Nový příspěvek od ITS »

EGYPT

lukpfe

#54 Nový příspěvek od lukpfe »

Už jsem uplně hotový
Přílohy
IMG_1030.jpg
Dopøedu to se to jezdí, ale nìkam zacouvat, to už chce holt fištróna!

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#55 Nový příspěvek od Terablick »

Paráda 8)
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

taury55

Koupě obrněného transportéru BRDM-2

#56 Nový příspěvek od taury55 »

Zdravím, s kamarády hledáme způsob, jak si opatřit BRDM-2.
Chtěli by jsme ho sehnat v nefunkčním stavu a dát si ho do pořádku sami, ale všechny příspěvky na toto téma jsou kolem roku 2010, a proto bych se chtěl zeptat, jestli zde někdo ví, jak vypadá aktuální situace a případně kde by se BRDM-2 dalo sehnat? Např. kolem částky 80tisíc kč (na tomto fóru je diskuze o BRDM-2 a člověk říká, že ho pořizovačka vyšla na 92tisíc kč). Nebo jaké jsou požadavky na STK pro vozidla tohoto typu?

honza461

Re: Koupě obrněného transportéru BRDM-2

#57 Nový příspěvek od honza461 »

O čem že to mluvíš?BRDM bych ještě pochopil ale co že to má společného z STK?Začni s tím že pošetříš víc korunek,dáš to dokupy a potom řeš legalizaci na ježdění po silnici.Jo a nezapomen že je to vojenskej matroš.

taury55

Re: Obrněný transportér BRDM-2

#58 Nový příspěvek od taury55 »

Jde mi o to, že přemýšlím, zda by se po opravách dala s BRDM získat legalizace. O vojenském materiálu vím a počítám s ním. A také nevím, kde se v Česku dá BRDM koupit kromě Excalibru a Armytechniky, pokud nezahrnuji armádní sklady, které (pokud vím) vyžadují vstupní platek jen za nahlédnutí do katalogu. A jak sám autor tohoto vlákna říká i on koupil BRDM v Polsku. Samozřejmě uvítám jakékoli rady.

nabocklish

#59 Nový příspěvek od nabocklish »

Doba, kdy si parta hejsků koupila z rozmaru vojenský stroj na hraní, bez znalosti obsluhy a údržby s ním chvíli blba a až jim přestal jet dali to do šrotu, už je díky bohu pryč. Pokud ses v tom popisu jen trošičku našel, kup si raději čtyřkolku. Ale věřím, že ne, takže čti dál...
Jsou to stroje, které k dlouhodobému provozu vyžadují svoje: čas, znalosti, pozornost a peníze. Vlastnit vojenského veterána je stejné (možná o kousek horší), jako vlastnit jakýkoliv jiný veterán - se všemi krásami ale i starostmi.
Pořizovací cena bude v násobcích 80 tis. Konkrétní stroj vybírej naopak co nejlepší, protože stejně jako nejsou na prodej celá auta, nejsou na prodej ani díly. Oprava čehokoliv bude zakázková výroba. A to je BRDM ještě ten lepší příklad, protože je to relativně jednoduchý stroj se spoustou dílů z aut.
Legální provoz po silnici se řeší přes veteránské značky. To si můžeš v mezičase nastudovat, ale v tuto chvíli ti stačí informace, že to jde. Nicméně jak už naznačil Honza začni z druhého konce.
Poslední rada na úvod: BRDM není stroj pro lidi s dlouhýma nohama nebo s větším břichem :smich:

taury55

#60 Nový příspěvek od taury55 »

K té čtyřkolce. Stále jednu vlastním, koupil jsem ji ve stavu těsně před rozpadem a teď jediné, co na ní nefunguje, je spatně udělaná ruční brzda od výrobce. Navíc je to čínský klon, takže potřebuje: čas, "znalosti", pozornost a peníze, ikdyž né mnoho, když si člověk dělá věci sám a jen zlomek v porovnání s BRDM. Ale je pravda, že BRDM není nic jednoduchého. I přesto doufám, že najdu cestu.

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“