Vozík za auto
Re: Vozík za auto
Dnes jsem koupil dvě světýlka na bicykl a k nim udělám držáky i se svěrkami.Pak to nafotím.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej vlek, je to něco, co mám v merku
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem si kupy nějaký ty kulataky, Sacher, vězení vím, ale kde se dá kolem HK koupit agados?
Ještě je rydwan, přívěsy HK, jsou svařený z jeklu, ale jsou jen plechové
Ještě je rydwan, přívěsy HK, jsou svařený z jeklu, ale jsou jen plechové
Rydwan mám už 6 let, před měsícem mi propadla technická , taky jsem plecháč nechtěl, ale nakonec to není vůbec problém, měnil jsem podlahu, protože jsem vlastní pitomostí prorazil tu 10mm překližku co tam byla, dal jsem tam tuším 22mm, jinak je ten vlek k neutahání, mám nebržděný dvouosák
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Mám s ním 600km, do Ostravy po prazdnu, z Ostravy s kubotou...je to nějakej speciál delanej na zakázku, vozí se na něm 2 čtyřkolky, cca 16 ok, zasunovací nájezdy vzadu, 170x240korba...jelo se s tím docela dobře
Skoro by mě ten plechac ani nevadil, ale budeme kupovat s otcem a ten má prostě pořád předsudky...až se jednou naseru a koupím si to sám podle sebe a hotovo
Skoro by mě ten plechac ani nevadil, ale budeme kupovat s otcem a ten má prostě pořád předsudky...až se jednou naseru a koupím si to sám podle sebe a hotovo
plech není špatný když je dobře udělaný, mám leta letoucí Velorexport Žamberk, jenže ti už dávno vleky nedělají a přitom byly super. Na přání šlo cokoliv.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Mám taky celo plechovy vozík ještě z STS Znojmo. R.v. tuším 1986. Krom zesílení ramen kol a nového nátěru je stále ve slušném stavu. I pneu je stále původní. Ano moc toho nenajezdil (počítám cca. 25000km) , ale jen letos to bylo cca 2000 km. A to jsem na něm vezl i 1400 kg. Paletu zámkové dlažby asi 4 x po cca. 30 km jedna jizda. Štěrk asi 6x při skoro stejné váze. Takže si taky užil.
Chose11: velorexport stále funguje a vyrábí http://www.velorexport.cz/
- jimmy 4011
Funguje a prodává Agados.
Měl jsem jejich vozejk a zas taková sláva to nebyla,ojebanej rám kde to šlo.Zlatej Agados!
Měl jsem jejich vozejk a zas taková sláva to nebyla,ojebanej rám kde to šlo.Zlatej Agados!
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
chlapi, ti, co maji vozik VEZEKO a otviraci predni celo, jde ten reling vepredu sundat, aby nevadil vetsim nakladum?
větší (dlouhý) náklad nechám koukat dozadu klidně 3 metry. Je ovšem nutno dopředu - k oji - dodat balastní závaží.
Jak není těžiště před nápravou (nápravami) nelze s tím jet.
Jak není těžiště před nápravou (nápravami) nelze s tím jet.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
-
Ondro, jde.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
no kdyz nalozim traktor, OK, ale s celakem potrebuju sundavat ten reling a celak mit nad celem/oji (nevim, presne, jak to vyjde) takze ten reling musi byt demontovatelny, jinak u me vezeko postrada smysl