Multicar M25 - diskuze
- tomas.rentka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Multicar M25 - diskuze
ahoj mám prosbu plánuji koupit použitý svorník odmontovaný z multikary a namontovat na svojí projdu na technické jeto někde v techničkáku zapsané ??? dá seto nějak obejít to samí chci kouli a nová se mi nechce kupovat... tak že bych si dal z jinéchtěl bych slišet nějaké rady a zkušenosti na toto tema poradí mi někdo ??
Ahoj pokud se chystáte psát zprávu tak raději napište email nebo volat tady zpráv si málo kdy všimnu a odepisuji s měsíčním zpožděním…
pro rychlou odpověď
e-mail:tomas.rentka@seznam.cz
tel: 731 714 705
pro rychlou odpověď
Prosím Vás,
potreboval by som poradit.
Davnejsie sme kupili multikaru a rovno som vymenil vsetko okolo naftoveho cerpadla, ci sitka, tesnenia, hadice, podavacie cerpadlo:
http://www.multicarteam.sk/multicar-m25 ... lo-hu.html
Dva tyzdne islo vsetko fajn, len raz tak tuklo a odvtedy pada nafta. Nieje tam este niekde nejaky spatny ventil alebo na co by som sa mal zamerat?
Dik
potreboval by som poradit.
Davnejsie sme kupili multikaru a rovno som vymenil vsetko okolo naftoveho cerpadla, ci sitka, tesnenia, hadice, podavacie cerpadlo:
http://www.multicarteam.sk/multicar-m25 ... lo-hu.html
Dva tyzdne islo vsetko fajn, len raz tak tuklo a odvtedy pada nafta. Nieje tam este niekde nejaky spatny ventil alebo na co by som sa mal zamerat?
Dik
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
zaradena uzavierka a tvrdý podklad je to raz dva... Alebo cuvanie z uzavierkou na tvrdom podklade pred kypovaním.... To poznam... tiež mam jeden taký dif v regali..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Noo, to fakt neviem . Otec uzávierku takmer vôbec nepoužíva. Stalo sa to pri jazde, otec sa vracal s prázdnou "károu" zo susednej dediny, vzdialenej asi 5 km... Bol v strede cesty, asi 2km od domu. Možno sa prejavilo to sústavné preťažovanie . Ale otec vie, asi 30 rokov robil šoféra v nákladnej doprave na ČSAD. A tak sa ku všetkému aj chová, denne tou multicarou jazdí ale olej v motore sme dva roky nemenili, tato nemá čas . A v káre je bordel ako v hajzli . Za 10 rokov sme "minuli" tri diferáky, ak to ešte spojazdníme tak to bude štvrtý.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
tak moja dnes čerstvo po STK a zajtra ju veziem novemu majitelovi... 10 rokov mi dobre služila....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
To chcelo foto na rozlúčku, cont
tak ešte je tu to ešte stiham nemal som čas ju zaviezt, Vypukla žatva...
-
neoriginalni tesneni na okno
Zdar,, nejedna se o M25,, ale nechcem zakladat nove vlakno.. Na maloktraktor si davam kabinu z M24 povodne jednokabina prerobena na dvojkabinu.. sklo co som zohnal zrejme bolo na M25 ale niekto ho dal zrezat. tesnenie som zohnal v metrazi,, ale mam problem v rohoch sa velmi deformuje,, poradte ako ho zmakcit aby sa dalo natiahnut do rohu ale pritom aby sa nedeformovalo,, DIK MOC
Zdravím pánové,
mohl by mi někdo vyfotit štítek na kabině multicar M25? Koupil jsem ji bez štítku a na protokolu z minulé STK to je v závadách a rád bych si dal vše do pořádku.
Díky, Zdeněk
mohl by mi někdo vyfotit štítek na kabině multicar M25? Koupil jsem ji bez štítku a na protokolu z minulé STK to je v závadách a rád bych si dal vše do pořádku.
Díky, Zdeněk
- tomas.rentka
- Kontaktovat uživatele:
nemám ani jeden štítek jen vyznačenné číslo na rámu a to stačí nedělali mi problém... a tyhle štítky jsou povinné na stroji (autě) od roku 2002 takže bych je poslal zpátky do lavice ad si nevymíšlí zbytěčnosti...zdek píše:Zdravím pánové,
Díky, Zdeněk
Ahoj pokud se chystáte psát zprávu tak raději napište email nebo volat tady zpráv si málo kdy všimnu a odepisuji s měsíčním zpožděním…
pro rychlou odpověď
pro rychlou odpověď
- Veteranista!
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Díky za odkaz.
Ještě se zeptám na rozhýbání uzávěrky. U diferenciálu je zatvrdlá ta zapínací páka. Nezbývá, než demontovat víko, demontovat součástky, promazat, rozhýbat a složit?
Ještě se zeptám na rozhýbání uzávěrky. U diferenciálu je zatvrdlá ta zapínací páka. Nezbývá, než demontovat víko, demontovat součástky, promazat, rozhýbat a složit?
zdek:
Skús to nastriekať uvoľnovačom, trebárs WD-čkom....nechať pôsobiť a potom skúsiť rozhýbať. Ale nepoteším ťa, aj keď je tam tá páčka, uzávierka tam byť nemusí ....a nemusí to fungovať. A demontovať to víko nie je len tak, najskôr by si musel povytiahnuť poloosi...škoda že som si nespomenul, vyfotil by som ti tie štítky
Skús to nastriekať uvoľnovačom, trebárs WD-čkom....nechať pôsobiť a potom skúsiť rozhýbať. Ale nepoteším ťa, aj keď je tam tá páčka, uzávierka tam byť nemusí ....a nemusí to fungovať. A demontovať to víko nie je len tak, najskôr by si musel povytiahnuť poloosi...škoda že som si nespomenul, vyfotil by som ti tie štítky