Karavan ponorka
Re: Karavan ponorka
Když tak koukám na tu ponorku za 6 tisíc, tak mi nějak nesedí foto předních oken zvenčí a zevnitř. Vevnitř mají okna úhel cca 90° a zvenčí nikoliv. Je to optickej klam nebo fotky dvou karavanů??
Foto 3 a 5 v inzerátu
Foto 3 a 5 v inzerátu
Marcel2107 Jen ho sem dej se pochlub
---------------------------
Šéďo já ti nevím mě se nezdá . Respektive to vypadá na 1 a tentýž karavan .
Já dneska pěním to vypadá na problémy s TP panáček co to prodal není ten odhlášený v TP to mě zatajil jasně mám smlouvu začínající Jsem výhradním vlastníkem prodávaného karavanu ! podepsal mě to jinak právně smlouva je 100% komplet čistá já si dávám pozor . Tak doufám že se domluví s tím kdo je odhášen v TP aby to dal do kopy .
---------------------------
Šéďo já ti nevím mě se nezdá . Respektive to vypadá na 1 a tentýž karavan .
Já dneska pěním to vypadá na problémy s TP panáček co to prodal není ten odhlášený v TP to mě zatajil jasně mám smlouvu začínající Jsem výhradním vlastníkem prodávaného karavanu ! podepsal mě to jinak právně smlouva je 100% komplet čistá já si dávám pozor . Tak doufám že se domluví s tím kdo je odhášen v TP aby to dal do kopy .
- Marcel2107
Popravdě moc fotek nemám. Ale snad se dokopu k tomu udělat na něm nějakou tu práci a pak bych dat vice fotek http://marcel2107.rajce.idnes.cz/lentilka
Náhodou pěkný kousek kolik váží ? Ono to nebude větší než ponorka . A budeš jezdit ? Nebo už jezdíš ? Já se těším na renovaci a i na ty cesty .
- Marcel2107
Podle papírů to váží 450kg. Už jsem s ním na par místech byl například na slovensku (Trnava) Je to super vozit si sebou ložnici i kuchynku
Je to ten menší polák, dělali si i větší. Je to laminátové. Některé lepší měly i otevírací okna.
- Marcel2107
Já mám otvírací jen přední okno a zadní je dvojitý ale pevný.
Ahoj
Já dneska zjistil že do karavanu teče a to na vícero místech . To jsem zvědavý zda se mě to podaří nějak řešit aby to bylo suché . Jinak taky po chvilách rozebírám abych se dostal na kostru . Tady máme podnikovou prodejnu Gumárny zubří tak doufám že tam seženu nová těsnění kolem okna . Voda teče přesně tam kde jsou odvírací okna ( střešní a to hlavní výklopný . Tam to chčije slušně . Tak jsem rád že mám dost času na to abych na tom makal . Já tam mám více špeků třeba dveře potřebujou spasovat jsou štorcem .
-----------------
Marcel2107 to se určitě shodneme na tom že mít tu kuchyňku a i vodu je super . Proto jsem se dal na renovaci ponorky .
----------------
Stejně ten prodejce je pěkný šmejd já se ho ptal před koupí zda do toho neteče . Teče . Normálně mě podepsal smlouvu že je výhradním vlastníkem karavanu a ve finále je to jen překupník co to má od chlapa na kterého kevšemu je jen odhláška . Na karavanu není ani číslo rámu jak to je s evidenčkou má vůbec ponorka číslo rámu ? Ko mě poradí .
Jako v nejhorším raznice mám no .
Trošku mě rozladila ta voda a problémy s TP . Doufám že se to všechno dá dohromady .
Já dneska zjistil že do karavanu teče a to na vícero místech . To jsem zvědavý zda se mě to podaří nějak řešit aby to bylo suché . Jinak taky po chvilách rozebírám abych se dostal na kostru . Tady máme podnikovou prodejnu Gumárny zubří tak doufám že tam seženu nová těsnění kolem okna . Voda teče přesně tam kde jsou odvírací okna ( střešní a to hlavní výklopný . Tam to chčije slušně . Tak jsem rád že mám dost času na to abych na tom makal . Já tam mám více špeků třeba dveře potřebujou spasovat jsou štorcem .
-----------------
Marcel2107 to se určitě shodneme na tom že mít tu kuchyňku a i vodu je super . Proto jsem se dal na renovaci ponorky .
----------------
Stejně ten prodejce je pěkný šmejd já se ho ptal před koupí zda do toho neteče . Teče . Normálně mě podepsal smlouvu že je výhradním vlastníkem karavanu a ve finále je to jen překupník co to má od chlapa na kterého kevšemu je jen odhláška . Na karavanu není ani číslo rámu jak to je s evidenčkou má vůbec ponorka číslo rámu ? Ko mě poradí .
Jako v nejhorším raznice mám no .
Trošku mě rozladila ta voda a problémy s TP . Doufám že se to všechno dá dohromady .
- McPeci
- Kontaktovat uživatele:
Odkud jsi?? Telefon na prodejnu 571662326
Robert ;)
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
Já jsem z Dolní Bečvy . Díky za telefon zajedu se tam podívat a nakoupit
Vyraz číslo někam na oj, je celkem jedno kam. Já to svoje mám už nečitelný, tak mi řekl na evidenčce, abych si ho vyrazil vedle, že to je jedno, jelikož to je domácí výroba a ne seriová, tak není přesně specifikováno, kde má číslo být. Nemělo by to být na demontovatelné části vleku, zkrátka někde na rámu.
Číslo vyrazit někam na oj, kde bude vidět a nebude pak překážet třeba bedně či opěrnému kolečku. Já jej mám na obouch za žehličkou.
Jinak pokud tam teče tím předním šikmým oknem tak to je docela normální, bude to boj to utěsnit. U druhého jsem již poslechl rady a celé to přední okno zrušil a mám klid.
Je to starej karavan tak tam poteče i spojama mezi plechama, vše zevnitř utěsnit bitumelem a zvenku polyuretanový tmel.
http://www.denbraven.cz/polyuretanova-l ... 0-cz2.html
Jinak pokud tam teče tím předním šikmým oknem tak to je docela normální, bude to boj to utěsnit. U druhého jsem již poslechl rady a celé to přední okno zrušil a mám klid.
Je to starej karavan tak tam poteče i spojama mezi plechama, vše zevnitř utěsnit bitumelem a zvenku polyuretanový tmel.
http://www.denbraven.cz/polyuretanova-l ... 0-cz2.html
Ahoj a díky za radu
zetor6340 máš pravdu teče právě tím oknem a ještě stropním . Já dneska odnášel kusy interiéru tak mě ta voda IN malinko rozladila . Ale tak jak píšeš je to starý jako já ( Faraonova mumie ) Člověk musí s takovýma věcma tak nějak počítat Já počkám na doklady od něho a narazím to číslo na Oj. Raznice mám .
zetor6340 máš pravdu teče právě tím oknem a ještě stropním . Já dneska odnášel kusy interiéru tak mě ta voda IN malinko rozladila . Ale tak jak píšeš je to starý jako já ( Faraonova mumie ) Člověk musí s takovýma věcma tak nějak počítat Já počkám na doklady od něho a narazím to číslo na Oj. Raznice mám .
Mě dneska přišli od prodejce přehlášené doklady. Už je to ofico moje.
Jo tak to ti závidím protože ty moje kdo jen ví co bude ale nějak to dopadne . Já dneska vybral matrace všechny povlaky letí do pračky a koupil jsem dvě barvy na látky tak to obarvím ( Rozhodně by bylo nejlepší to nechat ušít znova ) jen já nevím kde u koho atd Pokusím se zachránit ty co tam byly .