Opel Zafira - zkusenosti
Re: Zafira zkusenosti
Co mam delat potrebujeme 7 myst, a mam max 60 tis. ale to nebudeme myt ani na gumy.
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.
Mě čeká tento problém taky přes zimu vyřešit. Taky padla na přetřes Zafira, ale nová. Jinak něco méně jetýho za cenu cca 300t.
Kudy chodím tak se ptám a zjišťuju. ještě mi někdo radil referentský vozy, ale tam sem nic nenašel.
Kudy chodím tak se ptám a zjišťuju. ještě mi někdo radil referentský vozy, ale tam sem nic nenašel.
Tak Zafiru jsme vypustili, byl jsem s rodinou v Oplu Olomouc, málo místa. A ty poslední sedačky, to je tak pro stopaře.
Co takhle Ford Tranzit malej 9místnej holý diesel.Taky po něčem takovém koukám.Ten espace s tou elektronikou bude asi vražda za tyhle peníze.
Zdravím, zkusím se poradit tady.
mám Zafiru B (r.v. 2012) už jsem pomýšlel a výměně, ale slouží dobře, ( a když jsem spočital náklady a porovnal s úsporou-chtěl jsem naftu), tak jsem se rozhodl, že raději tu svouji trochu vylepším. Jel jsem nedávno v noci za deště a tak pomýšlím o výměně světlometů za xenony- nemáte někdo vědomosti, co by to tak stálo a jestli se to vyplatí? jít do originálu, nebo tzv. HID sady (levnější, ale čína...).
A ještě jednu věc bych rád- mám v Zafiře radio CD30MP3, viděl jsem na Ebay takové to "multimediální" s navigací atd atd... s přijatelnou cenou 300-500 €. Má s tím někdo zkušenost?( mám na mysli zapojení, funkčnost kompatibilita s palubním PC? všude píšou, že je to bez problémů, ale nerad bych naletěl)
Budu rád za každou radu a hodnocení i od majitelů aut jiných značek, co podobnou výměnu provedli.
Děkuji
Valda
mám Zafiru B (r.v. 2012) už jsem pomýšlel a výměně, ale slouží dobře, ( a když jsem spočital náklady a porovnal s úsporou-chtěl jsem naftu), tak jsem se rozhodl, že raději tu svouji trochu vylepším. Jel jsem nedávno v noci za deště a tak pomýšlím o výměně světlometů za xenony- nemáte někdo vědomosti, co by to tak stálo a jestli se to vyplatí? jít do originálu, nebo tzv. HID sady (levnější, ale čína...).
A ještě jednu věc bych rád- mám v Zafiře radio CD30MP3, viděl jsem na Ebay takové to "multimediální" s navigací atd atd... s přijatelnou cenou 300-500 €. Má s tím někdo zkušenost?( mám na mysli zapojení, funkčnost kompatibilita s palubním PC? všude píšou, že je to bez problémů, ale nerad bych naletěl)
Budu rád za každou radu a hodnocení i od majitelů aut jiných značek, co podobnou výměnu provedli.
Děkuji
Valda
Nemohu rici vubec nic, mame Renault grand scenic 2003 1,9 dci.
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.
Re: Opel Zafira - zkusenosti
Ahoj, trochu to oživím, 5 let to tu spí. Máte nějaké další zkušenosti se zafirou? Chtěl bych koupit asi tu C-čkovou, je to r.v. 2013 už nemá vepředu tu robustní chromovou lištu. Motor 2,0 TDCi
Máte někdo, jak to jezdí, údržba servis??
https://www.autoesa.cz/opel/zafira/mpv/nafta/290185612
Máte někdo, jak to jezdí, údržba servis??
https://www.autoesa.cz/opel/zafira/mpv/nafta/290185612
Re: Opel Zafira - zkusenosti
Tak jelikož dcery už jsou velké, jezdí s námi občas, tak doma přistála CX-3 Mazda a autobus budu pouštět, protože starší co s ním jezdila chce Bawo.
Tak pokud budeš mít zájem je to Ulysse, 2,2 hdi, výroba konec roku 2004, letos v kvetnu po STK. Před STK nové oleje a filtry. Loni nový předek, ramena, tlumiče, péra, vrchní uložení,komplet dvouhmota. Typovano pro 5_8,tažné, couvatka, mp3 CD měnič. Na střeše posuvné pricniky. Rorvody při 180000, nyní cca 210000 km.
Tak pokud budeš mít zájem je to Ulysse, 2,2 hdi, výroba konec roku 2004, letos v kvetnu po STK. Před STK nové oleje a filtry. Loni nový předek, ramena, tlumiče, péra, vrchní uložení,komplet dvouhmota. Typovano pro 5_8,tažné, couvatka, mp3 CD měnič. Na střeše posuvné pricniky. Rorvody při 180000, nyní cca 210000 km.