zabuchnuty zamok na oktavii
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: zabuchnuty zamok na oktavii
Kdyby prasklo lanko pro vnitřní kliku tak jdou otevřít zvenčí.Vnitřní a vnější klika má kažá svoje táhlo a pokud ti to vyhazuje čudla tak to v elektronice nebude ale mechanika zámku.
Ps:mám jich tady plnou krabici
Ps:mám jich tady plnou krabici
ale ono nejde otvorit ani z vonka su nejak prepojene??????????
Ty páky nejsou nijak propojené jedna se otevírá z venčí ABH a druhá zevnitř IBH .Pokud je zámek jen zamčený měl by jít otevřít zevnitř. Pokud je ale zamčený nadvakrát v SAFE tak nepůjde ani zevnitř. Pokud to je řidič a máš to na klíček tak to musí jít nouzově odemknout. Jen musíš víc zabrat a přemoct motorek popřípadě jen páčky v zámku. Záleží jakou máš verzi zámku. Pak musí jít dveře otevřít. Pokud to tak jde tak je závada elektrické části zámku. Pokud ne což je nepravděpodobné tak asi nezbude než rozdělat tapecírung a otevřít to ručně zevnitř dveří.
pokud jak píše má vylezlý čudly tak to v eletrice nebude,čudly mají přímou návaznost na motory,to znamená že motor se točí a přesune páku.Ve finále je to stejně jedno protože elektronika a mechanika je jeden díl ktery musíš vyměnit celý.
-
co třebas to vyhačkovat z venku ?to nikoho nenapadlo ?
- Mirek LKT
Pokud dveře nejdou otevřít , tak tapecírunk z nich bez toho aby ho nezničil , nesundá.
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
pokud zničí jen tapícírunk tak to ještě dobře dopadne.
uz sa zacinam na to psichycky pripravovat ze rozbijem tapacir
v jednom servise mi povedali aby som aj skusil dat dole zadne dvere a potom tenkou planzetov vyseknut zamok popri stlpiki a znutra vytlacit dvere ze oni totak uz robili na AUDI A4 mozno to pojde aj tu
v jednom servise mi povedali aby som aj skusil dat dole zadne dvere a potom tenkou planzetov vyseknut zamok popri stlpiki a znutra vytlacit dvere ze oni totak uz robili na AUDI A4 mozno to pojde aj tu
jeste nez sundáš tapec tak zatáhni za vnejsi kliku a zboku sroubovakem odsprcni lanko,kdyz ho nekdo pri montazi moc nasponoval takse stane presne to ze dvere odemkne ale nejdou otevrit ani zvenku ani zevnitr,jinak tapec jde sundat bez poskození. vyhačkovat to asi nepujde pač ten zamek je takovej kompakt. a kdyz zatáhneš za vnitřní kliku tak cítíš odpor?jako fest? to by se pak zasekl na safe,ale pokud to hejbe pri zamykodemyk čudlem tak to nebude ten případ
- nezmar
- Kontaktovat uživatele:
na zámku má každá klika svoji páčku , ale pokud zůstane jedna znich s části potahnutá a nevrátí se do základní polohy tak to nejde otevřít a pokud prasklo vnitřní lanko a je roztřepené tak se páčka nevrátila a nejde to otevřít je to stejné jako když někdo nastaví špatně lanko pro vnější kliku , taky to nejde otevřít
no jo proto sem psal at zkusi za tu packu zazahnout,at se vi co s tim je,ale musim rict ze kvuli urvanymu lanku vnitrni kliky sem jeste blokly dvere nevidel a ze sem uz nejakyto lanko vymenil. ale mozny je vsechno
- nezmar
- Kontaktovat uživatele:
já to řešil , taky nešly otevřít , pokud nevím tak zbytečně nepíši doměnky , ale to jsem mu psal at zkusí jak jde klika , bez lanka jde lechce
Já jsem do toho lezl přes reprák. Sundal jsem mřížku, odendal reprák a strčil tam ruku. Já měl ale jeden přerušený kabel.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
- Mirek LKT
To by mě zajímalo jak jde sundat tapec bez poškození ze zavřených dveřích , když šrouby co ho přidržují , jsou na boku a zespodulaney píše:jeste nez sundáš tapec tak zatáhni za vnejsi kliku a zboku sroubovakem odsprcni lanko,kdyz ho nekdo pri montazi moc nasponoval takse stane presne to ze dvere odemkne ale nejdou otevrit ani zvenku ani zevnitr,jinak tapec jde sundat bez poskození. vyhačkovat to asi nepujde pač ten zamek je takovej kompakt. a kdyz zatáhneš za vnitřní kliku tak cítíš odpor?jako fest? to by se pak zasekl na safe,ale pokud to hejbe pri zamykodemyk čudlem tak to nebude ten případ
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
ked sa zamknem v aute a otvaram dvere z vnutra ata prve potiahnutie klucky je tasie ale druhe ide lahucko
v servise som sa pital oprava 300 eur
nechcu prezdadit ako sa da otvorit oktavka
povedali mi ze to nebude mikrospinac ale nieco v zamku
pritom zamok stoji len 40 eur
v servise som sa pital oprava 300 eur
nechcu prezdadit ako sa da otvorit oktavka
povedali mi ze to nebude mikrospinac ale nieco v zamku
pritom zamok stoji len 40 eur