zabuchnuty zamok na oktavii
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: zabuchnuty zamok na oktavii
takze zezadu-oddeláš oblození sloupku B,zespodu posunes sedacku napred dopredu dotanes se tusim na jeden ze 3 a pak sedacku dozadu a dostanes se na dalsi 2 sroubky. A ted budu mozna trosku kecat pac uz 2apul roku nedelám ve škoda servisu a moc si to uz nepamatuju-tak ted nevim jestli sem jeste oddelal ten bocní plast uplne dole u nohou a dostal se jeste na jeden sroubek zepredu a nebo sem ten tapec vysadil odtáhl,vrazil tam ruku,mel sem takovy pacidlo,a tim vypacil ty plastovy drzacky. Nevím jak by ses tvaril kdybys jel do autorizovanyho servisu a tam ti znicili tapec za tusim 7000,-
tak lanko asi nebude urvany,zkoušel jsi to lanko zvenku?
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
zamyka ti ten zamek nebo ne? to se težko určuje co tomu je, vetšinou mikro ale jestli ti vyskakuje čudlik tak bude asi prolem v tech plestech, asi nic jineho než nasili ti nezbyde ale stejnak potom budeš laborovat co stim
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
tak pani podarilo sa od 18 hod som sa stzm bavil
tapacir som odskrutkoval bocne 2 srobky spicatymi kliestami a spodne sa dali malim nadstavcom torx z gola sady
tapacir som poodchylil a vopchal ruku k zamku hmatom so tam stlacal vsetko moze zaprel som sa o dvere z vnutra a druhov rukou som otvaral klucku z vonka a dvere povolili
len teraz najst zavadu
lanko pri vnutornej klucke je trochu roztrapkane ale inak nic ineho som tam nezbadal
skusal som zatvarat a vsetko funguje teraz normalne
akurat ze jazycky v zamku su volake lenive asi byto chcelo namazat
tapacir som odskrutkoval bocne 2 srobky spicatymi kliestami a spodne sa dali malim nadstavcom torx z gola sady
tapacir som poodchylil a vopchal ruku k zamku hmatom so tam stlacal vsetko moze zaprel som sa o dvere z vnutra a druhov rukou som otvaral klucku z vonka a dvere povolili
len teraz najst zavadu
lanko pri vnutornej klucke je trochu roztrapkane ale inak nic ineho som tam nezbadal
skusal som zatvarat a vsetko funguje teraz normalne
akurat ze jazycky v zamku su volake lenive asi byto chcelo namazat
- nezmar
- Kontaktovat uživatele:
to roztřepené lánko dělá problémy
-
Zdravim tak to já mám problém podobný nejde to otevřít ani z venku ani zevnitř zámek asi nereguje jen ostatní zámky na dálku je to celý rozbité klika něco otvírá jen se nepovolí ten západkový systém co zamyká dveře tak mě napadá jedině rozbít servo zámku z motrkem to šroubovákem ho shodit jinak to asi nepůjde.Nebo jo?dík za radu