zabuchnuty zamok na oktavii
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
zabuchnuty zamok na oktavii
nazdar potreboval by som poradit mam zabuchnuty zamok na dverach na octavii
central otvori vsetky dvere len vodicove nie aj cupliky su vsetky vyskocene
asi dake zlomene perko v zamku
ako by som sa dostal do dveri pripadne ako sa daju otvorit
vopred dakujem za akekolvek info
central otvori vsetky dvere len vodicove nie aj cupliky su vsetky vyskocene
asi dake zlomene perko v zamku
ako by som sa dostal do dveri pripadne ako sa daju otvorit
vopred dakujem za akekolvek info
Re: zabuchnuty zamok na oktavii
máš v riti mikrospínač v zámku u řidiče,standartně je nahradní díl jen celej zamek ale vím že to nekdo rozebíral a přeletovával ale je to pakarna s nejistým výsledkem.jestli ti po otevření řidičových dveří nesvítí stropní světlo a po tamknutí nebliká kontrolka u čudlíku tak je to tím zamkem-zamkem myslim ne zamek na klič ale zámek ve dveřích co ti zaklapava dveře o ten čudl na sloupku-Už jsem to taky dělal a po vyměně ok
jo a když v zámku otočíš kličem tak ti čudlík vyleze nebo ne?
jo a když v zámku otočíš kličem tak ti čudlík vyleze nebo ne?
popis vyměny mikrospínače máš tady http://skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku
taky jsem ho měnil, v tvém případě to ale nemusí byt mikrospinačem
taky jsem ho měnil, v tvém případě to ale nemusí byt mikrospinačem
Ja jen radil čím by to mohlo být na dveřích blbne bud zamek dole nebo ty ulámané hliníkové kravinky v zámku kliky nic jineho tam nebýva
vsetko funguje ako ma aj kontrolka blika svetlo sa tiez rosvieti aj ostatne dvere a kufor sa otvoria okrem dveri vodica
A když odemkneš a zamkneš kličem tak čudlík vyjíždí nebo ne? a ty dveře nejdou otevřít zevnitř vid?a zvenka jdou vid?
a este mi poradte ako dostanem dole tapacir ked sa mi nedaju otvorit dvere
pasa444 dvere sa nedaju vobec otvorit ani z vnutra ani z vonka
kolik po otvoreni vykoci pri zamknuti vlezie naspat vsetko funguje
je to octavia 2/1999 este stary model
ziadne elek. stahovanie okien ziadne dialkove iba central
kolik po otvoreni vykoci pri zamknuti vlezie naspat vsetko funguje
je to octavia 2/1999 este stary model
ziadne elek. stahovanie okien ziadne dialkove iba central
tak to bude nějaká mechanická závada v zámku dole nebo v táhlech k němu vedoucích no tapec pujde blbě jsou šrouby pod madlem tam se to musí odšroubovat a pak mam za to že dokola odcvakat ale dole ještě jsou myslím nějaké šroubky na torx.....
a nedali by sa tie dvere otvorit nejakou planzetou popri stlpiku
tak to nevím nemam s tím zkušenosti zatím mě šli vždy otevřít zvenku nebo ze vnitř .
- nezmar
- Kontaktovat uživatele:
ahoj , tose stalo samo od sebe , nebo se v tom někdo hrabal a po zavření dveří už nejdou otevřít ? Pokud jsou dveře zavřené tak ten tapecír nejde sundat , občas se stane že praskne lanko od vnitřní kliky a pak nejdou otevřít dveře , nebo se někdo hrabe v nastavení vnejší kliky a špatně nasadí to malé lanko a taky pak nejdou otevřít dveře , je potřeba napsat so se asi stalo , podle toho je pak způsob jak to otevřít
Re: zabuchnuty zamok na octavii
nezmar teraz som si spomenul
vcera vecer po vystupeni z auta sa mi dvere nedali zavriet ked som ich chcel zavriet ostali my mierne potvorene asi 1 cm a bolo pocut taky tupy zvukak okeby bol uz zamok zamknuty ale na druhe privretie sa dvere normalne zavreli potom som klucom zamkol a rano klucikom odomkmem ale dvere sa mi nedali otvorit ostatne boli otvorene
vcera vecer po vystupeni z auta sa mi dvere nedali zavriet ked som ich chcel zavriet ostali my mierne potvorene asi 1 cm a bolo pocut taky tupy zvukak okeby bol uz zamok zamknuty ale na druhe privretie sa dvere normalne zavreli potom som klucom zamkol a rano klucikom odomkmem ale dvere sa mi nedali otvorit ostatne boli otvorene
- nezmar
- Kontaktovat uživatele:
asi prasklo lanko pro vnitřní kliku , určitě ta klika jde lechčeji než u spolujezdce , musíš sundat ovládání zrcátka co je před vnitřní klikou pod ním je malý šroubek co drží tapecír , pak se musí tapecír násilím vytáhnout nahoru přes ten otvor který kryje ovládání zrcátek , nejlépe vypáčit šroubovákem aby se uvolnil s těsnící lišty aby jsi se dostal k lanku od vnitřní kliky , nejlépe postříkat silikonovým sprejem aby to šlo líp vytáhnout , pak trochu odpáčit a uvidíš lanko