blikání kontrolek u FELICIE

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
pepa.traktor

blikání kontrolek u FELICIE

#1 Nový příspěvek od pepa.traktor »

mám kluci prosbu ,máme felinu 1,3 a po nastartování a rozsvícení palubky a i světlometů se jemně problikávájí žárovky a je to i na světlech venku už nevím co stím? dobíjení je na 13,9 v to je snad cajk a nějaká kostra nebo to dělá vypínač světel?poradtě prosím kdo má zkušenost :'( :'(
Naposledy upravil(a) pepa.traktor dne sob led 23, 2010 1:59 pm, celkem upraveno 1 x.
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

Terablick
Kontaktovat uživatele:

Re: blikání kontrolek u FELICIE

#2 Nový příspěvek od Terablick »

Jestli bliká všechno, nebude to asi vypínačem, i když ho nevylučuju. Koukni na kostry. Z každé strany sloupku volantu je jedna, pak jsou na levém podběhu nahoře, a v motorovém prostoru na každé straně jedna + na baterce + vepředu u světel. Je jich samozřejmě v autě víc, ale ty by na světla neměli mít vliv. A samozřejmě projdi konektory. jak na spínačích, tak v palubní desce a na světlech ;-).
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

nezmar
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od nezmar »

no 14,9 V je moc

chavier
Site Admin

#4 Nový příspěvek od chavier »

vylij vodu z pojistkovky, ocisti svorky, relatka a tak.

pepa.traktor

#5 Nový příspěvek od pepa.traktor »

omluva 13,9V upsal sem se jak sem :vztek: prostě nastartuji a vše docela vklidu pak rozsvítím a nechám zataženou ručku abych lépe viděl kontrolku a bliká jak osvětlení v autě i z venku jak přidám plyn tak to bliká víc,zkoušeli sme sundat konektůrek z altíku a blikání přestalo jenom na okamžik odpojili----že by pulzoval ALTERNÁTOR ? CO S TÍM?
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

davidpapu

#6 Nový příspěvek od davidpapu »

pepa.traktor píše:omluva 13,9V upsal sem se jak sem :vztek: prostě nastartuji a vše docela vklidu pak rozsvítím a nechám zataženou ručku abych lépe viděl kontrolku a bliká jak osvětlení v autě i z venku jak přidám plyn tak to bliká víc,zkoušeli sme sundat konektůrek z altíku a blikání přestalo jenom na okamžik odpojili----že by pulzoval ALTERNÁTOR ? CO S TÍM?
řek bych že stopro ten altík. Hoď ho na repas.
(můj názor) :typek:
Na co šáhnu to jede (do šrotu)

pepa.traktor

#7 Nový příspěvek od pepa.traktor »

tedka potřebuji jezdit,vadí to něcěmu ??? než se udělá volnějc a bude asi výměna

J.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

#8 Nový příspěvek od J.A.Y. »

jak rychle to bliká? Dělá to jen na volnoběh? Nemá to třeba el. pumpu na benzín, že by to bylo zatížením?

misacekk

#9 Nový příspěvek od misacekk »

taky jsme měl tenhle problém na Peugeotu 405 jel jsme a najednou se rozsvítili a zhasli a pak blikali i za jízdy a dojel jsem dom a měřil jsem nabijení a to mělo cca 13,8V tak jsem vyndal altík a kouknul jsme na regulátor a tam byli malí uhlíky tak jsem koupil nový regulátor a je po problému.... a u některých regulátorů se daj uhlíky vyměnit
když mohu tak pomohu, a nebo opravím nebo spravím 8)
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=44472
(Starší videa https://www.youtube.com/user/misacek206 ... shelf_id=1)

pepa.traktor

#10 Nový příspěvek od pepa.traktor »

J.A.Y. píše:jak rychle to bliká? Dělá to jen na volnoběh? Nemá to třeba el. pumpu na benzín, že by to bylo zatížením?
rychlost sem neměřil,ve dne docela dobrý není to tolik vidět ale přijde večer a palubka bliká jak na kolotoči,pumpa je elektrická

pepa.traktor

#11 Nový příspěvek od pepa.traktor »

misacekk píše:taky jsme měl tenhle problém na Peugeotu 405 jel jsme a najednou se rozsvítili a zhasli a pak blikali i za jízdy a dojel jsem dom a měřil jsem nabijení a to mělo cca 13,8V tak jsem vyndal altík a kouknul jsme na regulátor a tam byli malí uhlíky tak jsem koupil nový regulátor a je po problému.... a u některých regulátorů se daj uhlíky vyměnit
jak to tu čtu tak se hodně přikláním k alternátoru a ted mi vrtá i pumpa hlavou :-/ bede se muset navštívit elektrikář :vztek:

díky kluci za rady moc si toho cením :friends: :potlesk:

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#12 Nový příspěvek od Terablick »

Ty uhlíky bych určitě zkoukl jako první ;-).
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

pepa.traktor

#13 Nový příspěvek od pepa.traktor »

Terablick píše:Ty uhlíky bych určitě zkoukl jako první ;-).
:ano: 8) moc

CBS

#14 Nový příspěvek od CBS »

Bliká ti to aj tesne po štarte, alebo len po dlhšej jazde? Ak to robí stále budú to najskôr zodraté uhlíky.

J.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

#15 Nový příspěvek od J.A.Y. »

nevím, jestli se čerpadlo spouští jen když je potřeba nebo běží furt, ale u služební filcky nám to kdysi taky pohasínalo, bylo to znát na volnoběh i na malinký změně otáček. Kontrolky a v noci byly vidět i světla. Dost dlouho mně to leželo v palici, přišel jsem právě na to čerpadlo, ale neověřil jsem si to nijak a filcku jsme prodali :) bylo to tak řek bych cca 1s, pak 3-4 nic a pak zas. A jestli jsou špatný uhlíky, může to bejt vono. Na volnoběh - při vyšších otáčkách to už znát nebylo.

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy“