blikání kontrolek u FELICIE
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
- pepa.traktor
blikání kontrolek u FELICIE
mám kluci prosbu ,máme felinu 1,3 a po nastartování a rozsvícení palubky a i světlometů se jemně problikávájí žárovky a je to i na světlech venku už nevím co stím? dobíjení je na 13,9 v to je snad cajk a nějaká kostra nebo to dělá vypínač světel?poradtě prosím kdo má zkušenost
Naposledy upravil(a) pepa.traktor dne sob led 23, 2010 1:59 pm, celkem upraveno 1 x.
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: blikání kontrolek u FELICIE
Jestli bliká všechno, nebude to asi vypínačem, i když ho nevylučuju. Koukni na kostry. Z každé strany sloupku volantu je jedna, pak jsou na levém podběhu nahoře, a v motorovém prostoru na každé straně jedna + na baterce + vepředu u světel. Je jich samozřejmě v autě víc, ale ty by na světla neměli mít vliv. A samozřejmě projdi konektory. jak na spínačích, tak v palubní desce a na světlech .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
- nezmar
- Kontaktovat uživatele:
no 14,9 V je moc
vylij vodu z pojistkovky, ocisti svorky, relatka a tak.
- pepa.traktor
omluva 13,9V upsal sem se jak sem prostě nastartuji a vše docela vklidu pak rozsvítím a nechám zataženou ručku abych lépe viděl kontrolku a bliká jak osvětlení v autě i z venku jak přidám plyn tak to bliká víc,zkoušeli sme sundat konektůrek z altíku a blikání přestalo jenom na okamžik odpojili----že by pulzoval ALTERNÁTOR ? CO S TÍM?
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- davidpapu
řek bych že stopro ten altík. Hoď ho na repas.pepa.traktor píše:omluva 13,9V upsal sem se jak sem prostě nastartuji a vše docela vklidu pak rozsvítím a nechám zataženou ručku abych lépe viděl kontrolku a bliká jak osvětlení v autě i z venku jak přidám plyn tak to bliká víc,zkoušeli sme sundat konektůrek z altíku a blikání přestalo jenom na okamžik odpojili----že by pulzoval ALTERNÁTOR ? CO S TÍM?
(můj názor)
Na co šáhnu to jede (do šrotu)
- pepa.traktor
tedka potřebuji jezdit,vadí to něcěmu ??? než se udělá volnějc a bude asi výměna
-
- Kontaktovat uživatele:
jak rychle to bliká? Dělá to jen na volnoběh? Nemá to třeba el. pumpu na benzín, že by to bylo zatížením?
- misacekk
taky jsme měl tenhle problém na Peugeotu 405 jel jsme a najednou se rozsvítili a zhasli a pak blikali i za jízdy a dojel jsem dom a měřil jsem nabijení a to mělo cca 13,8V tak jsem vyndal altík a kouknul jsme na regulátor a tam byli malí uhlíky tak jsem koupil nový regulátor a je po problému.... a u některých regulátorů se daj uhlíky vyměnit
když mohu tak pomohu, a nebo opravím nebo spravím 8)
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=44472
(Starší videa https://www.youtube.com/user/misacek206 ... shelf_id=1)
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=44472
(Starší videa https://www.youtube.com/user/misacek206 ... shelf_id=1)
- pepa.traktor
rychlost sem neměřil,ve dne docela dobrý není to tolik vidět ale přijde večer a palubka bliká jak na kolotoči,pumpa je elektrickáJ.A.Y. píše:jak rychle to bliká? Dělá to jen na volnoběh? Nemá to třeba el. pumpu na benzín, že by to bylo zatížením?
- pepa.traktor
jak to tu čtu tak se hodně přikláním k alternátoru a ted mi vrtá i pumpa hlavou bede se muset navštívit elektrikářmisacekk píše:taky jsme měl tenhle problém na Peugeotu 405 jel jsme a najednou se rozsvítili a zhasli a pak blikali i za jízdy a dojel jsem dom a měřil jsem nabijení a to mělo cca 13,8V tak jsem vyndal altík a kouknul jsme na regulátor a tam byli malí uhlíky tak jsem koupil nový regulátor a je po problému.... a u některých regulátorů se daj uhlíky vyměnit
díky kluci za rady moc si toho cením
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Ty uhlíky bych určitě zkoukl jako první .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
- pepa.traktor
mocTerablick píše:Ty uhlíky bych určitě zkoukl jako první .
Bliká ti to aj tesne po štarte, alebo len po dlhšej jazde? Ak to robí stále budú to najskôr zodraté uhlíky.
-
- Kontaktovat uživatele:
nevím, jestli se čerpadlo spouští jen když je potřeba nebo běží furt, ale u služební filcky nám to kdysi taky pohasínalo, bylo to znát na volnoběh i na malinký změně otáček. Kontrolky a v noci byly vidět i světla. Dost dlouho mně to leželo v palici, přišel jsem právě na to čerpadlo, ale neověřil jsem si to nijak a filcku jsme prodali bylo to tak řek bych cca 1s, pak 3-4 nic a pak zas. A jestli jsou špatný uhlíky, může to bejt vono. Na volnoběh - při vyšších otáčkách to už znát nebylo.