Tak kdo byl dnes u nás kupovat traktůrek?
Moderátoři: rezis, Toreto, Milhauss
Tak kdo byl dnes u nás kupovat traktůrek?
Tak kdo byl dnes u nás kupovat traktůrek? Traktůrek byl souseda,motor Simca,byl nepojízdný.Propásnul jsem nakládání,tak jsem zvědavej zda se dostal do dobrých rukou. omluvte kval. fotek,ale bylo to mobilem a pršelo.
HUSTOKRUTOSTROJ
Re: Tak kdo byl dnes u nás kupovat traktůrek?
Koukám tak asi nikdo zdejší,bílej tranzit ústecká značka.no snad neskončí v hutích
HUSTOKRUTOSTROJ
Koukám, že je v těch nejlepších rukou, prodávající ma sice nové uživatelské jméno, ale pořád je to ten samej
http://dum.bazos.cz/inzerat/14956273/mi ... vlekem.php
http://dum.bazos.cz/inzerat/14956273/mi ... vlekem.php
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.
Kite, poptej se souseda za kolik šel od něho, ať víme kolik si nový majitel počítá za pikslu barvy.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Sory ale dvacet bych za to nedal něco podobného jsme měli před 25lety a šlo to z domu.Problémy se zatáčením v tahu.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
hmmm... co urobi pol plechovky farby,,,,
čistý kšeftar...
a tie hnile dosky na vlečke....
čistý kšeftar...
a tie hnile dosky na vlečke....
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
9 z 10 lidí v Lounech jsou vypatlaní překupníci
- buml
a ten desátej jim dělá šéfa
Každý problém má řešení , záleží jenom z kterého konce ho začnem řešit
jj dojdu se ho zeptat za kolik ho pustilfilip píše:Kite, poptej se souseda za kolik šel od něho, ať víme kolik si nový majitel počítá za pikslu barvy.
HUSTOKRUTOSTROJ
Nechtěl mi to říct asi je to tajné :shock:Za kolik byl vůbec na prodej,nějak mi to uteklo.kite7 píše:jj dojdu se ho zeptat za kolik ho pustilfilip píše:Kite, poptej se souseda za kolik šel od něho, ať víme kolik si nový majitel počítá za pikslu barvy.
HUSTOKRUTOSTROJ
to kite7
myslim ze za 20 tisic,, ,,
myslim ze za 20 tisic,, ,,
to je neprodejné vždyt to stálo několik let na dešti,a motor Simca taky nic mocDanculSK píše:myslim ze za 20 tisic,, ,,kite7 píše:Nechtěl mi to říct asi je to tajné :shock:Za kolik byl vůbec na prodej,nějak mi to uteklo.kite7 píše:jj dojdu se ho zeptat za kolik ho pustilfilip píše:Kite, poptej se souseda za kolik šel od něho, ať víme kolik si nový majitel počítá za pikslu barvy.
HUSTOKRUTOSTROJ
tak asi byl prodejný i za 20 000 když už je pryč. Teď z jara je podle mě nejlepší čas na prodej traktoru - je nejvíc práce
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Tak to určitě, ještě se hodně lidi zaměřuje na nákup v podzimních měsících, protože lidí mají peníze z úrody či práce a na jaro už s novým kouskem chtějí počítat.
Díky toho, že nemusím mít potvrzení příjmů a nemusím se registrovat, tak Ferratum půjčka je jasná volba