Stacionárny balíkovač
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Stacionárny balíkovač
Dobrý deň, kúpil som stacionárny balíkovač sena/slamy, ja ho budem používať na balíkovanie ďateliny. Mám zatiaľ iba informáciu, že je cca.60+ rokov starý. Je na plochý remeň a viaže hranaté balíky do jedného špagátu, dĺžka,hustota balíku sa dá nastaviť. Nenašiel som na ňom žiadny výrobný štítok. Zháňam k nemu informácie. ak Vám niečo pripomína alebo viete viac, prosím napíšte. Ď.
Re: Stacionárny balíkovač
Ahoj, ja ti s informacema nepomuzu, ale musim rict ze se me libi. Za kolik jsi ho koupil? Nevis jeste o nejakem z CR?
Ja ti tiež neporadím, ale sa chcem pár vecí spýtať... Kde a za koľko si ho kúpil? Mne by sa niečo také tiež zišlo, keďže kosievam aj také miesta, kde sa traktor s balíkovačom nedostane... Ale na väčších by som si aj tak najímal traktor A keďže na rok má pribudnuť ďaľšia 1 (možno aj 2) lúky, tak toľko voľne loženého sena + slamy by som už moc nemal kde na pôjd dať... Takže už väčšinu balíkujem...
Matúš> http://stroje.hyperinzerce.cz/balickova ... Bru_pR_tn8
Lis na seno s motorem
Prodám starý vázací lis na seno nebo slámu s funkčním stabilním elektromotorem
Lis na seno s motorem
Prodám starý vázací lis na seno nebo slámu s funkčním stabilním elektromotorem
Na takový to domácí žvejkání - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=44639
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Kúpil som ho klasicky na inzerát. Dlho som hladal a dočkal som sa, našťastie. Ja som len sledoval inzeraty a cena nerozhodovala lebo som to potreboval.
Uz jsi neco sbalil? Moh bys natocit videjo covece.
Nabalil som všetko čo som mal, video bude až budúci rok, keď bude čo baliť.
Dej sem prosím tě alespoň fotky balíků, který tento balíkovač udělal. Aspoň aby každý měl představu, jak to balí.
Pripojuju se k zadosti o fotky a nebo kdby se ti chtelo treba dva baliky rozdelat a znova zbalikovat a udelat video, to bych ti u byl moooc vdecnej. Ja jestli mam prez zimu neco takovyho shanet nebo zase naprezrok zaplatit balik za balikovani do kulatejch ( coz bych nerad, co si muzu udelat sam to si sam taky rad udelam ).
Ja mam podobny ale bez vazani.Použivam ho asi 8let a zatim jsem spokojen.Delka baliku u tohoto nevim ale hustota se nastavuje těma šrobama u ližin jak vychazi balik ven z lisu
Nějaká videa lisů
Krasna technika, ale to tempo je tristni. Nez bych tam nahazel to co nahazim do fukaru, tak me to trikrat zmokne
Stacionární lis na hranaté balíky sena
Ahoj, dostal jsem tento starý lis na hranaté balíky sena. pohon je přes plochý řemen na elektromotor mimo lis, vázání je automatické jedním provázkem. Na ozubenách kolech jsou nápisy:"original daněk" Má k tomuto stroji nějaké postřehy jakdobře, nebo blbě to funguje a jaký provázek mám zakoupit?
Na lisu je potřeba oprava - vyvařit nový plech, který lisuje seno, všechbno vyčistit, promazat atd, pokud to bude obstojně fungovat, tak bych udělal celkovou renovaci a namontoval bych klasické kola z auta a místo elektormotoru dal benzinový (čz175 skůtr), aby se dalo s lis dotáhnout na louku a balíkovat rovnou tam.
Co myslíte, má cenu to zprovozňovat? Chtěl bych s tím lisovat seno asi z hektaru luk (dohromady 3 malé louky)
Na lisu je potřeba oprava - vyvařit nový plech, který lisuje seno, všechbno vyčistit, promazat atd, pokud to bude obstojně fungovat, tak bych udělal celkovou renovaci a namontoval bych klasické kola z auta a místo elektormotoru dal benzinový (čz175 skůtr), aby se dalo s lis dotáhnout na louku a balíkovat rovnou tam.
Co myslíte, má cenu to zprovozňovat? Chtěl bych s tím lisovat seno asi z hektaru luk (dohromady 3 malé louky)
Moje kutilské videa s traktůrkem na youtube, podívejte :) https://www.youtube.com/user/lukisak/fe ... subscriber
Re: Stacionární lis na hranaté balíky sena
něco podobného sem pohanel terou přes vyvod na listu leta to stacilo