Minibalíkovače

sekačky, obracečky, skulovače, lisy, luční stroje a věci k dobytku,...

Moderátoři: rezis, Malboro, Leo

Zpráva
Autor
palobobo

Re: Minibalíkovače

#526 Nový příspěvek od palobobo »

A hodne zaleži na vlhkosti sena. Ked je trocha vlhke tak to pechuje hodne a trha skrutku. Suchu slamu budes pridavat na pevnosti.

pajik

#527 Nový příspěvek od pajik »

No já slámu dělat nebudu to bereme celý malý balíky ale to seno potřebuju co nejmíň ... Krmíme tím i králíky a hlavně to házím na půdu vidlemi takže čím lehčí tím lepší 🤣

pajik

#528 Nový příspěvek od pajik »

Tam jsem včera pobalikoval většinu sena více méně vše co bylo suché a po tom polazeni jede bez problémů dělá to hezkou práci jen ještě potřebuju shrnovac 🤷😆

fikejz

#529 Nový příspěvek od fikejz »

No tak to se asi budeš bušit do hlavy, žes to z Číny neobjednal najednou. My to tenkrát kupovali z jedný fabriky - celý to organizoval David. Kupovali jsme myslím tři lidi lisy a dva nahrabovače? Už to nějaký pátek je, ale myslím, že se to řešilo v tomhle vlákně.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

pajik

#530 Nový příspěvek od pajik »

Přesně tohle mě napadlo že jsem měl vzít nějakej ten čínskej rovnou s tím ... Ale vezmu asi něco z bazose aby bylo na otavy ... Něco ,,levného,, na opravu

Václav007

#531 Nový příspěvek od Václav007 »

Ahoj. Má někdo zkušenosti s objednáním přímo z Číny a na kolik to tak vyjde? Taky mě ten lis láká

pajik

#532 Nový příspěvek od pajik »

Já ho objednával v březnu ... 3 měsíce plul 🤣 ale spokojenost ... Stál 45 s dopravou a provázkama navíc plus se pak musí zaplatit daň ... Clo jsem neplatil zemědělská technika a bagry mají výjimku a clo 0 ...

pajik

#533 Nový příspěvek od pajik »

Obrázek

Obrázek

Tak dobalilovano na dva dny kvůli dešti už je vyfoukany namazaný a čeká na otavy :)

Velké díky Fikejzovy ta super rady:) děkuji

fikejz

#534 Nový příspěvek od fikejz »

Máš to pěkně rovně a stejnoměrně skoulené. 8)
A děkovat vůbec nemáš zač, když můžu rád pomůžu. Ještě, kdybych se u toho nepopletl. :red:
Na správné nastavení si nakonec přišel i sám 8)
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

pajik

#535 Nový příspěvek od pajik »

To sice ano ale musel jsem si přečíst tvůj příspěvek že celým tím mechanismem hýbe ten zobák neměl jsem tušení jak to přesně funguje :)

Jooo váže to parádně i sběrač jede na jedničku vezme i hodně vysoké řádek bez problémů celkové mě lis hodně mile překvapil :)

pajik

#536 Nový příspěvek od pajik »

Ještě mě napadá zkoušeli jste někdo vázat do plastového provázku ? Neklouže to ? Jde to ? Mám ještě 1,5 provázku tak budu muset objednat na příští rok ...

Václav007

#537 Nový příspěvek od Václav007 »

Měl jsem pujceno od kamaráda a jedeme normálně provázky do velkého lisu. Ta role se tam sice nevejde schovat, ale když se to nechá otevřené drží navrchu

Václav007

#538 Nový příspěvek od Václav007 »

Daň se platí 20%? Škoda že jsem to nevěděl, přidal bych se. Neporadil bys prosím jak na to, případně nepomohl?

fikejz

#539 Nový příspěvek od fikejz »

Jde to. Zatím jsem neměl provázek, který by nevázal. Aktuálně mám v lisu nějaký bílý, nejmíň o milimetr tenčí, který měl dokonce uvnitř cívky papírovou trubku. Tu jsem prořízl, vytáhl ven a kousíček odmotal, abych měl jistotu, že tam není naříznutý provázek a "váže" to jedna báseň.

pajik

#540 Nový příspěvek od pajik »

Tak to je paráda to koupím nějakej plastovej kterej se vejde do toho kastlíku většinou jsou na netu i rozměry té cívky :) ... Ten jutový u nás vychází dost draho

Odpovědět

Zpět na „Luční technika“