Minibalíkovače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Minibalíkovače
Tak jak dopadlo lisování? Zkušenosti po sezoně s vazáním do sítě?
Prosím o info zvažujem kúpu tohto dajakého mini balikovača . Rad by som sa spýtal ako to je na lisovanie slamy? dakde som tu čítal že to nejde. Aké s tým mate skúsenosti?
Ďakujem
Ďakujem
provazkovy bere slamu v pohode jen za velkym kombajnem se musi napred radek rozdelit na mensi jinak se hlti. ten do site s podavanim do komory zatim nevim budu ho zkouset az tuto sezonu.
dakujem pojdem ked tak do spagatoveho. Z riadkom slamy nebude problem kombajn mam hrackarsky ferguson zaber 1.8 metra
Tak to by melo byt v pohode ja mam zaber 230cm a problem mel kamarad co si lisoval par baliku akorat u ovsa ale ten mel dost prez metr a hustej ze se nedalo projit. Tam i pomala jedna byla na kombajn tat tak. To bylo jedinktar kdy jsem sekal na jednicku jinak se seka na variace dvojky.
Ale lis zahltil jen jednou pak si daval pozor a taky snizil rychlost pojezdu. Nema ale kasac coz si myslim ze je dobra vec u lisu ja kupoval uz s kasacem ale nemam ozkouseno. Takze prakticka zkusenost az po sezone.
Ale lis zahltil jen jednou pak si daval pozor a taky snizil rychlost pojezdu. Nema ale kasac coz si myslim ze je dobra vec u lisu ja kupoval uz s kasacem ale nemam ozkouseno. Takze prakticka zkusenost az po sezone.
Co je to kasac?
Jedná se o kovové pevné prsty vsazené mezi sběrací ústrojí a lisovací komoru. Prsty se pohybují po elipse. Simulují tak pohyb hrábí, které posouvají lisovanou hmotu do komory rovnoměrně a plynule.
Nejsou to ma slova ale citace prodejce dle meho dost vystizna
No to ten lacny cinan mat asi nebude.
Mám neco podobneho na velkem lisu a kamarad mi to dost zavidi a vzdycky trika ze by to chtel na svem malem lisu taky a tak jsem malej lis koupil taky s kasacem.
A aky mas ten maly lis presne?
Mať tak pole lán na ňom na traktore byt sám ako kráľ
zvedy dakujem ide ti to paradne v tej slame ich cca kolko urobis za hodinku? Uz som aj ja objednal ten 60x70 velkost balika.
tady je Číňan do síťky a s kasačem
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1305297 ... spider.php
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1305297 ... spider.php
palobobo: Tak neviem presne kolko ale tak 45 55 kusov balikov by mali byt . Nesledujem moc pocitadlo pri balikovani ze kolko som za hodinu urobil. Ale sena urobis viacej ako slamy .
Mať tak pole lán na ňom na traktore byt sám ako kráľ
maju tie balikovace pocitadlo?